freeON Παιδικό Κάθισμα Αυτοκινήτου SimpleFix Black ECE R44/04 9-36kg

freeON Κωδικός προϊόντος: 3830075047184
174,99 € 227,50 €
Διαθέσιμο

Στο Babydream θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από τα πιο ασφαλή καθίσματα αυτοκινήτου γιατί προτεραιότητα σας στη μετακίνηση είναι η ασφάλεια και η άνεση των μωρών σας.


freeON Παιδικό Κάθισμα Αυτοκινήτου SimpleFix Black ECE R44/04 9-36kg


Η γονική φροντίδα είναι ένα απαιτητικό επάγγελμα που σου δίνει δύσκολα καθήκοντα. Γι' αυτό παρουσιάζουμε το κάθισμα αυτοκινήτου SimpleFix. Είναι απλό, λειτουργικό και κορυφαίας ποιότητας και ελεγμένο σύμφωνα με το πρότυπο ECE R44/04. Το κάθισμα αυτοκινήτου είναι κατάλληλο για παιδιά από 9 έως 36 κιλά.




Εύκολο στη χρήση, πλούσιο σε λειτουργίες

Το κάθισμα αυτοκινήτου FreeON SimpleFix είναι πράγματι εύκολο στη χρήση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διαθέτει ποικιλία χαρακτηριστικών. Η άνεση των μικρότερων παρέχεται από έναν απαλό και άνετο μειωτήρα που μπορεί να αφαιρεθεί. Με ένα μόνο χέρι, η κλίση της πλάτης του καθίσματος μπορεί να ρυθμιστεί κατά 10°, ενώ 9 διαφορετικές θέσεις του προσκέφαλου διασφαλίζουν ότι το κάθισμα «μεγαλώνει» μαζί με το παιδί σας. Υπάρχει επίσης πρόσθετη πλευρική προστασία σε περίπτωση πλευρικής πρόσκρουσης.


Εύκολη εγκατάσταση στο όχημα

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του καθίσματος αυτοκινήτου FreeON SimpleFix είναι η εύκολη τοποθέτησή του στο όχημα με διάφορους τρόπους: για την ομάδα I με το σύστημα Isofix και το εξάρτημα άνω πρόσδεσης και για τις ομάδες II και III με το σύστημα Isofix ή το κάθισμα αυτοκινήτου 3 σημείων ζώνη. Το σύστημα Isofix διασφαλίζει τη σωστή εγκατάσταση στο αυτοκίνητο. Εάν δεν το έχετε στο αυτοκίνητό σας, μπορείτε επίσης να δέσετε το κάθισμα αυτοκινήτου με ζώνη ασφαλείας αυτοκινήτου.τ.


Ένα κάθισμα αυτοκινήτου για (σχεδόν) όλη την παιδική ηλικία Μόλις το παιδί σας έχει ξεπεράσει το πρώτο κάθισμα αυτοκινήτου 0+ και έχει αντικατασταθεί με ένα μεγαλύτερο, σκεφτείτε αυτό που θα διαρκέσει περισσότερο. Το κάθισμα αυτοκινήτου FreeON SimpleFix αντιστοιχεί στις ομάδες I, II και III και είναι κατάλληλο για παιδιά μεταξύ 9 και 36 κιλών. Ο αφαιρούμενος μειωτήρας και το ρυθμιζόμενο προσκέφαλο διασφαλίζουν ότι το κάθισμα αυτοκινήτου FreeON SimpleFix «μεγαλώνει» μαζί με το παιδί σας.


Το FreeON SimpleFix δημιουργείται με γνώμονα τα παιδιά

Οι ανάγκες των παιδιών αλλάζουν καθώς μεγαλώνουν. Στην πρώιμη περίοδο χρειάζονται ένα άνετο κάθισμα αυτοκινήτου, το οποίο εκτός από ασφάλεια τους παρέχει πρωτίστως ευχάριστη ξεκούραση κατά την οδήγηση. Αργότερα, όταν το παιδί γίνει πιο δραστήριο και περίεργο, εκτός από ασφάλεια και άνεση, θα έχει επιπλέον απαιτήσεις, όπως φαρδύ κάθισμα, κατάλληλο ύψος για θέαση από το παράθυρο, προσκέφαλο, αφαιρούμενο και πλενόμενο κάλυμμα καθίσματος… Και FreeON SimpleFix πληροί όλες αυτές τις απαιτήσεις διασφαλίζοντας παράλληλα τη μέγιστη ασφάλεια των μικρών σας σε κάθε περίοδο της ξέγνοιαστης παιδικής τους ηλικίας.


Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία 9-36 κιλά group 1-2-3