Το BabyDream.gr βρίσκεται δίπλα σας! ♥️ Στηρίζοντας την προσπάθεια #μένουμεσπίτι και με προτεραιότητα πάντα τις ανάγκες της κάθε οικογένειας με μικρά παιδάκια, σας κάνει δώρο τα μεταφορικά!
Ισχύει για παραγγελίες άνω των 19€ που θα πληρωθούν με κάρτα, paypal ή κατάθεση στη τράπεζα ενισχύοντας την ασφάλεια της ανέπαφης παράδοσης!
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγου μεγάλου όγκου παραγγελιών, οι παραγγελίες σας επεξεργάζονται απο την ομαδα του BABYDREAM εντός 1-3 ημερών. Οποιαδήποτε επιπλέον καθυστέρηση στις παραδόσεις οφείλεται στις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Βαλίτσες παιδικές mayoral

2 προϊόντα
Σελίδες:

Φίλτρο τιμών

Μάρκα / Κατασκευαστής

Έκπτωση
- 9,10 €
59,90 € 69,00 €

ΧΔΦ27600317   //29651019       ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ  ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ  , ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΠΙΣΑΣ ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ...ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ !! Όμορφη βαλίτσα για τα μωρά με το οποίο μπορείτε να μεταφέρετε τα ρούχα και τα αντικείμενα του μωρού σας, όταν πρόκειται για εκδρομές και για κάθε είδους εξορμήσεις. Είναι κατασκευασμένο με μαλακή δερματίνη, με ένα από τα τμήματά του σε διάτρηση δερματίνη. Είναι άκαμπτο και οι διαστάσεις του είναι 45 x 36 x 15,5 εκ. Έχει μια λαβή καθώς και μια μακρύτερη ιμάντα για τη μεταφορά στον ώμο. Το εσωτερικό του είναι κατανεμημένη σε ένα μεγάλο κύριο διαμέρισμα με άλλες μικρές τσέπες στις πλευρές του.  

Έκπτωση
- 9,10 €
59,90 € 69,00 €

ΧΔΦ27600317   //29651019         ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ  ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ  , ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΠΙΣΑΣ ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ...ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ !! Όμορφη βαλίτσα για τα μωρά με το οποίο μπορείτε να μεταφέρετε τα ρούχα και τα αντικείμενα του μωρού σας, όταν πρόκειται για εκδρομές και για κάθε είδους εξορμήσεις. Είναι κατασκευασμένο με μαλακή δερματίνη, με ένα από τα τμήματά του σε διάτρηση δερματίνη. Είναι άκαμπτο και οι διαστάσεις του είναι 45 x 36 x 15,5 εκ. Έχει μια λαβή καθώς και μια μακρύτερη ιμάντα για τη μεταφορά στον ώμο. Το εσωτερικό του είναι κατανεμημένη σε ένα μεγάλο κύριο διαμέρισμα με άλλες μικρές τσέπες στις πλευρές του.