Αποφρακτήρες μύτης

5 προϊόντα
Σελίδες:

Φίλτρο τιμών

Μάρκα / Κατασκευαστής

Έκπτωση
- 1,47 €
2,52 € 3,99 €

SKTY 01261216 Reer Ρινικός Αποσυμφορητής  Χαρακτηριστικά Αναρροφητικό μύτης για το μωρό σας, Μαλακή μύτη σιλικόνης.  Υγιεινό καπάκι.  Άσπρο χρώμα.

Έκπτωση
- 39%
3,04 € 4,99 €

SKLU 01840515 Καινοτομία στη βρεφική υγεία H σύγχρονη και επώνυμη ελληνική φίρμα βρεφανάπτυξης, τελευταίας γενιάς, με καινοτόμα/ μονοπωλιακά παγκοσμίως προϊόντα, όπως ο πρώτος στον κόσμο φορητός UV αποστειρωτής πιπίλας, η ιδιοφυής σιλικόνη «αυτοταίσματος», η βρεφική πολυσυσκευή ατμού 3σε1, ο μοναδικός βρεφοζυγός 3 χρήσεων που ζυγίζει έως και 30 κιλά και ο μοναδικός στον κόσμο βρεφοζυγός που μετράει παράλληλα με το βάρος και το ύψος του μωρού! Ολοκληρωμένη σειρά προστασίας για τον βρεφικό ύπνο, αποτελούμενη από: αντιπνικτικό μαξιλαράκι, πλευρικό ρυθμιστή θέσης ύπνου (σφηνάκι) και φορητό σύστημα ενδοεπικοινωνίας με θερμόμετρο δωματίου. BEBEPHARM: Πηγή ασφάλειας για τα μωρά. Πηγή ηρεμίας για τους γονείς.

Έκπτωση
- 4,03 €
8,97 € 13,00 €

δφ04410618 Ο ρινικός αναρροφητήρας της Planet Baby είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την απομάκρυνση της βλέννας από τη μύτη του μωρού. Η χρήση του είναι εύκολη, ασφαλής και υγιεινή.

9,90 €

AREG04800217   Ο αποφρακτήρας μύτης της BabyOno προορίζεται για παιδιά κάτω των τριών ετών, τα οποία δεν μπορούν μόνα τους να φυσήξουν την μύτη τους όταν τους ενοχλεί από το συνάχι. Παρέχει δυνατότητα ρύθμισης της δύναμης της αναρρόφησης. Η αλλαγή των φίλτρων δεν είναι απαραίτητη. Ο καθαρισμός της μυτούλας με αποφρακτήρα επιτρέπει στο παιδί σας να αναπνέει ελεύθερα, να κοιμάται ήσυχα, να τρώει και να πίνει. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Ασφαλής Αποτελεσματικός Εύκολος στη χρήση To άκρο του αναρροφητήρα είναι επικαλυμμένο με ένα εύκαμπτο / μαλακό υλικό, έτσι ώστε να μην ερεθίσει τη μύτη του μωρού Δεν απαιτεί την αντικατάσταση του φίλτρου

Έκπτωση
- 11,50 €
46,50 € 58,00 €

ΑΔ26551117/24660519 Αφαιρεί τυχόν περίσσεια βλέννας  ΕΥΚΟΛΑ ...ΓΡΗΓΟΡΑ ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ...ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ  Γρήγορο και αποτελεσματικό , αφαιρεί ομαλά οποιαδήποτε περίσσεια βλέννας, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία που παράγεται από παρεμπόδιση στις αναπνευστικές διόδους. Η χρήση του είναι τόσο εύκολη ..απλά τοποθετήστε το στο ρουθούνι του παιδιού και πατώντας το κουμπί για να εξαγάγετε τη βλέννα. Είναι πολύ εργονομικό και συμπαγές, εύκολο στη διασφάλιση της λειτουργίας και τη χρήση με το ένα χέρι. Έτσι, το άλλο σας χέρι παραμένει ελεύθερο για να κρατήσει το μωρό και να το διατηρήσει στην πιο κατάλληλη θέση. Δεδομένου ότι αυτή η συσκευή είναι τόσο εύκολο στη χρήση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε πχ χρήση του σε δημόσιους χώρους ή σε κάποια έξοδό μας μαζί με τα παιδιά . Η βλέννα μαζεύεται σε ένα εσωτερικό δοχείο το οποίο διατηρείται απομονωμένο από το υπόλοιπο της συσκευής και από το εξωτερικό, αποφεύγοντας έτσι οποιαδήποτε επαφή με εκκρίσεις και επιτυνχάνωντας έτσι την απόλυτη υγιεινή  Εύκολο και γρήγορο στο καθάρισμα το δοχείο βλέννας αποσυναρμολογείται εύκολα και πλένεται με ζεστό νερό και σαπούνι και μπορεί να αποστειρωθεί χρησιμοποιώντας βραστό νερό ή ατμό. Περιλαμβάνει δύο τύπους ρουξούνια σιλικόνης για διαφορετικά μεγέθη ρουθούνια και δύο εφεδρικά δαχτυλίδια σιλικόνης. Λειτουργεί με μπαταρίες  sos : το χρώμα στο τσαντάκι μπορεί από παρτίδα σε παρτίδα να αλλάζει .