Το BabyDream.gr βρίσκετε δίπλα σας! ♥️ Στηρίζοντας την προσπάθεια #μένουμεσπίτι και με προτεραιότητα πάντα τις ανάγκες της κάθε οικογένειας με μικρά παιδάκια, σας κάνει δώρο τα μεταφορικά!
Ισχύει για παραγγελίες άνω των 19€ που θα πληρωθούν με κάρτα, paypal ή κατάθεση στη τράπεζα ενισχύοντας την ασφάλεια της ανέπαφης παράδοσης!

Αποφρακτήρες μύτης

3 προϊόντα
Σελίδες:

Φίλτρο τιμών

Μάρκα / Κατασκευαστής

Έκπτωση
- 4,03 €
8,97 € 13,00 €

δφ04410618 Ο ρινικός αναρροφητήρας της Planet Baby είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την απομάκρυνση της βλέννας από τη μύτη του μωρού. Η χρήση του είναι εύκολη, ασφαλής και υγιεινή.

Έκπτωση
- 2,10 €
14,90 € 17,00 €

                  Αποφρακτήρας μύτης για μωρά , κατάλληλο από νεογέννητο.                     Καμία μυτούλα δεν πρόκειται να μείνει βουλωμένη ξανά!!      Ξεχάστε τις ημέρες με τους κλασικούς αποσυμφορητές, είναι δύσκολοι στην χρήση και συχνά τρομάζουν τα μωράκια. Το νέο σχέδιο με την σωλήνα, επιτρέπει στην μαμά ή τον μπαμπά να ρουφήξουν την συμφόρηση. Το ξέρουμε ακούγεται παράξενο, αλλά οι γονείς το εμπιστεύονται παντού. Η Munchkin το έχει σχεδιάσει έχοντας στο νού τους γονείς, γιατί κανένας δεν θέλει μια γρίπη να εξαπλωθεί πιο γρήγορα απ'οσο εξαπλώνεται. Η σχεδίαση με τον εσωτερικό θάλαμο μειώνει το ρίσκο εξάπλωσης και δεν απαιτεί κανένα φίλτρο. Οι μυτούλες έχουν πάντα διαφορετικά σχήματα, γι'αυτό έχουμε συμπεριλάβει 3 διαφορετικές άκρες για να βρείτε το καλύτερο ταίριασμα με το μωρό σας. Τέλος αλλά εξίσου σημαντικό, ξέρουμε οτι τα μικρά εξαρτήματα μπορούν να χαθούν, γι'αυτο έχουμε συμπεριλάβει μια βολική θήκη ταξιδιού. * Βοηθήστε τις βουλωμένες μυτούλες με έναν αποσυμφορητή που είναι εύκολος στον χειρισμό και εφαρμόζει τέλεια στην μύτη του μωρού σας. * Περιλαμβάνει 3 διαφορετικά άκρα σιλικόνης * Ο εσωτερικός θάλαμος αποτρέπει την εξάπλωση των μικροβίων * Δεν απαιτεί φίλτρα * Θήκη αποθήκευσης και μεταφοράς * 0-12 μηνών

Έκπτωση
- 11,50 €
46,50 € 58,00 €

ΑΔ26551117/24660519 // 25001019 Αφαιρεί τυχόν περίσσεια βλέννας  ΕΥΚΟΛΑ ...ΓΡΗΓΟΡΑ ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ...ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ  Γρήγορο και αποτελεσματικό , αφαιρεί ομαλά οποιαδήποτε περίσσεια βλέννας, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία που παράγεται από παρεμπόδιση στις αναπνευστικές διόδους. Η χρήση του είναι τόσο εύκολη ..απλά τοποθετήστε το στο ρουθούνι του παιδιού και πατώντας το κουμπί για να εξαγάγετε τη βλέννα. Είναι πολύ εργονομικό και συμπαγές, εύκολο στη διασφάλιση της λειτουργίας και τη χρήση με το ένα χέρι. Έτσι, το άλλο σας χέρι παραμένει ελεύθερο για να κρατήσει το μωρό και να το διατηρήσει στην πιο κατάλληλη θέση. Δεδομένου ότι αυτή η συσκευή είναι τόσο εύκολο στη χρήση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε πχ χρήση του σε δημόσιους χώρους ή σε κάποια έξοδό μας μαζί με τα παιδιά . Η βλέννα μαζεύεται σε ένα εσωτερικό δοχείο το οποίο διατηρείται απομονωμένο από το υπόλοιπο της συσκευής και από το εξωτερικό, αποφεύγοντας έτσι οποιαδήποτε επαφή με εκκρίσεις και επιτυνχάνωντας έτσι την απόλυτη υγιεινή  Εύκολο και γρήγορο στο καθάρισμα το δοχείο βλέννας αποσυναρμολογείται εύκολα και πλένεται με ζεστό νερό και σαπούνι και μπορεί να αποστειρωθεί χρησιμοποιώντας βραστό νερό ή ατμό. Περιλαμβάνει δύο τύπους ρουξούνια σιλικόνης για διαφορετικά μεγέθη ρουθούνια και δύο εφεδρικά δαχτυλίδια σιλικόνης. Λειτουργεί με μπαταρίες  sos : το χρώμα στο τσαντάκι μπορεί από παρτίδα σε παρτίδα να αλλάζει .