Το BabyDream.gr βρίσκετε δίπλα σας! ♥️ Στηρίζοντας την προσπάθεια #μένουμεσπίτι και με προτεραιότητα πάντα τις ανάγκες της κάθε οικογένειας με μικρά παιδάκια, σας κάνει δώρο τα μεταφορικά!
Ισχύει για παραγγελίες άνω των 19€ που θα πληρωθούν με κάρτα, paypal ή κατάθεση στη τράπεζα ενισχύοντας την ασφάλεια της ανέπαφης παράδοσης!

Θηλες για μπιμπερο

15 προϊόντα
Σελίδες:

Φίλτρο τιμών

Μάρκα / Κατασκευαστής

1,80 €

  * Φαρδύ χείλος υποστήριξης - για έναν ακόμη πιο φυσικό τρόπο διατροφής   * Σχήμα Ορθοδοντικό NUK   * Με την NUK Air System   * Hole μέγεθος Μ, για λεπτά υγρά όπως το γάλα, το τσάι ή το νερό   * Εύκολη αναγνώριση του μεγέθους της θηλής βάσει της τρύπας της θηλής   Μεγέθη    *Μ1 (0-6 μηνών για γάλα)   *Μ2 (6+ μηνών για γάλα)   *Μ2 (6+ μηνών για χυλό)

Έκπτωση
- 1,55 €
3,95 € 5,50 €

SKTU: 02310414  σετ 2τμχ..........Για νεογέννητα από 0 έως 3 μηνών Προηγμένης τεχνογνωσίας θηλές, ειδικά σχεδιασμένες για τα μπιμπερό φυσικής ροής Dr. Brown’s με στενό λαιμό. Κατασκευάζονται από εξαιρετικά μαλακή, άριστης ποιότητας διάφανη σιλικόνη, χωρίς Bisphenol – A. Κυκλοφορούν σε παραδοσιακό μέγεθος, με έξι διαφορετικά επίπεδα ροής, αντίστοιχα των αναγκών σίτισης στα διάφορα στάδια βρεφανάπτυξης.

Έκπτωση
- 1,55 €
3,95 € 5,50 €

SKYTU : 02310414  σετ 2τμχ..........Για βρέφη από 6 έως 9 μηνών Προηγμένης τεχνογνωσίας θηλές, ειδικά σχεδιασμένες για τα μπιμπερό φυσικής ροής Dr. Brown’s με στενό λαιμό. Κατασκευάζονται από εξαιρετικά μαλακή, άριστης ποιότητας διάφανη σιλικόνη, χωρίς Bisphenol – A. Κυκλοφορούν σε παραδοσιακό μέγεθος, με έξι διαφορετικά επίπεδα ροής, αντίστοιχα των αναγκών σίτισης στα διάφορα στάδια βρεφανάπτυξης.

Έκπτωση
- 0,55 €
4,95 € 5,50 €

02471219 Dr. Brown's θηλές σιλικόνης γρήγορης ροής options+ επίπεδο 3 , (WN3201), με φαρδύ λαιμό (2 τεμ.) Ειδικά σχεδιασμένη θηλή από διάφανη σιλικόνη, που συμβάλλει στην σωστή ανάπτυξη του ουρανίσκου και της κάτω γνάθου του μωρού και ολοκληρώνει την λειτουργία του μπιμπερό Dr. Brown's natural flow. Οι Θηλές Dr.Brown's Option's+ ταιριάζουν στα μπιπερό Dr.Brown's Option's+ ΠΡΟΣΟΧΗ! (Δεν ταιριάζουν στα Dr.Brown's Option's)   Το μητρικό γάλα είναι η καλύτερη διατροφή για ένα μωρό.  Αργά όμως ή γρήγορα, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το μπιμπερό, για να ταΐσετε το μωρό σας είτε με μητρικό, είτε με οποιουδήποτε άλλου είδους γάλα.  Γι΄ αυτό η Handi-Craft company δημιούργησε το μπιμπερό Dr. Brown’s natural flow (φυσικής ροής). Επινόηση ιατρού μετά από συνεργασία με μητέρες και μελέτες με ειδικούς πάνω στο θέμα της γαλουχίας, το μπιμπερό Dr. Brown’s είναι το μοναδικό με την πατέντα εσωτερικού συστήματος αέρα Κατασκευάζονται από εξαιρετικά μαλακή και υψηλής ποιότητας σιλικόνη. Διαλέξτε τον τύπο ροής που αντιστοιχεί στις ανάγκες σίτισης στα διάφορα στάδια βρεφανάπτυξης του μωρού σας.   Κυκλοφορεί σε 5 διαφορετικούς τύπους ροής.     Δεν αμφισβητείται ότι το μητρικό γάλα είναι η καλύτερη διατροφή για ένα μωρό. Το φυσικότερο και ευκολότερο τάισμα είναι ο θηλασμός. Αργά όμως ή γρήγορα, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το μπιμπερό, για να ταΐσετε το μωρό σας είτε με μητρικό, είτε με οποιουδήποτε άλλου είδους γάλα.   Όλες οι μητέρες θέλουν το καλύτερο για τα μωρά τους. Γι΄ αυτό η Handi-Craft company δημιούργησε το μπιμπερό Dr. Brown’s natural flow (φυσικής ροής). Επινόηση ιατρού μετά από συνεργασία με μητέρες και μελέτες με ειδικούς πάνω στο θέμα της γαλουχίας, το μπιμπερό Dr. Brown’s είναι το μοναδικό με την πατέντα εσωτερικού συστήματος αέρα       Κατασκευάζονται από εξαιρετικά μαλακή και υψηλής ποιότητας σιλικόνη.   Διαλέξτε τον τύπο ροής που αντιστοιχεί στις ανάγκες σίτισης στα διάφορα στάδια βρεφανάπτυξης του μωρού σας.   Κυκλοφορεί σε 5 διαφορετικούς τύπους ροής.  

Έκπτωση
- 0,55 €
4,95 € 5,50 €

02471219 Dr. Brown's θηλές σιλικόνης γρήγορης ροής options+ επίπεδο 2 , (WN2201), με φαρδύ λαιμό (2 τεμ.) Ειδικά σχεδιασμένη θηλή από διάφανη σιλικόνη, που συμβάλλει στην σωστή ανάπτυξη του ουρανίσκου και της κάτω γνάθου του μωρού και ολοκληρώνει την λειτουργία του μπιμπερό Dr. Brown's natural flow.  Οι Θηλές Dr.Brown's Option's+ ταιριάζουν στα μπιπερό Dr.Brown's Option's+  ΠΡΟΣΟΧΗ! (Δεν ταιριάζουν στα Dr.Brown's Option's)   Το μητρικό γάλα είναι η καλύτερη διατροφή για ένα μωρό.  Αργά όμως ή γρήγορα, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το μπιμπερό, για να ταΐσετε το μωρό σας είτε με μητρικό, είτε με οποιουδήποτε άλλου είδους γάλα.  Γι΄ αυτό η Handi-Craft company δημιούργησε το μπιμπερό Dr. Brown’s natural flow (φυσικής ροής). Επινόηση ιατρού μετά από συνεργασία με μητέρες και μελέτες με ειδικούς πάνω στο θέμα της γαλουχίας, το μπιμπερό Dr. Brown’s είναι το μοναδικό με την πατέντα εσωτερικού συστήματος αέρα Κατασκευάζονται από εξαιρετικά μαλακή και υψηλής ποιότητας σιλικόνη. Διαλέξτε τον τύπο ροής που αντιστοιχεί στις ανάγκες σίτισης στα διάφορα στάδια βρεφανάπτυξης του μωρού σας.   Κυκλοφορεί σε 5 διαφορετικούς τύπους ροής.     Δεν αμφισβητείται ότι το μητρικό γάλα είναι η καλύτερη διατροφή για ένα μωρό. Το φυσικότερο και ευκολότερο τάισμα είναι ο θηλασμός. Αργά όμως ή γρήγορα, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το μπιμπερό, για να ταΐσετε το μωρό σας είτε με μητρικό, είτε με οποιουδήποτε άλλου είδους γάλα.   Όλες οι μητέρες θέλουν το καλύτερο για τα μωρά τους. Γι΄ αυτό η Handi-Craft company δημιούργησε το μπιμπερό Dr. Brown’s natural flow (φυσικής ροής). Επινόηση ιατρού μετά από συνεργασία με μητέρες και μελέτες με ειδικούς πάνω στο θέμα της γαλουχίας, το μπιμπερό Dr. Brown’s είναι το μοναδικό με την πατέντα εσωτερικού συστήματος αέρα       Κατασκευάζονται από εξαιρετικά μαλακή και υψηλής ποιότητας σιλικόνη.   Διαλέξτε τον τύπο ροής που αντιστοιχεί στις ανάγκες σίτισης στα διάφορα στάδια βρεφανάπτυξης του μωρού σας.   Κυκλοφορεί σε 5 διαφορετικούς τύπους ροής.  

Έκπτωση
- 0,55 €
4,95 € 5,50 €

02471219 Dr. Brown's θηλές σιλικόνης γρήγορης ροής options+ επίπεδο4 , (WN4201), με φαρδύ λαιμό (2 τεμ.) Ειδικά σχεδιασμένη θηλή από διάφανη σιλικόνη, που συμβάλλει στην σωστή ανάπτυξη του ουρανίσκου και της κάτω γνάθου του μωρού και ολοκληρώνει την λειτουργία του μπιμπερό Dr. Brown's natural flow.  Οι Θηλές Dr.Brown's Option's+ ταιριάζουν στα μπιπερό Dr.Brown's Option's+  ΠΡΟΣΟΧΗ! (Δεν ταιριάζουν στα Dr.Brown's Option's)   Το μητρικό γάλα είναι η καλύτερη διατροφή για ένα μωρό.  Αργά όμως ή γρήγορα, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το μπιμπερό, για να ταΐσετε το μωρό σας είτε με μητρικό, είτε με οποιουδήποτε άλλου είδους γάλα.  Γι΄ αυτό η Handi-Craft company δημιούργησε το μπιμπερό Dr. Brown’s natural flow (φυσικής ροής). Επινόηση ιατρού μετά από συνεργασία με μητέρες και μελέτες με ειδικούς πάνω στο θέμα της γαλουχίας, το μπιμπερό Dr. Brown’s είναι το μοναδικό με την πατέντα εσωτερικού συστήματος αέρα Κατασκευάζονται από εξαιρετικά μαλακή και υψηλής ποιότητας σιλικόνη. Διαλέξτε τον τύπο ροής που αντιστοιχεί στις ανάγκες σίτισης στα διάφορα στάδια βρεφανάπτυξης του μωρού σας.   Κυκλοφορεί σε 5 διαφορετικούς τύπους ροής.     Δεν αμφισβητείται ότι το μητρικό γάλα είναι η καλύτερη διατροφή για ένα μωρό. Το φυσικότερο και ευκολότερο τάισμα είναι ο θηλασμός. Αργά όμως ή γρήγορα, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το μπιμπερό, για να ταΐσετε το μωρό σας είτε με μητρικό, είτε με οποιουδήποτε άλλου είδους γάλα.   Όλες οι μητέρες θέλουν το καλύτερο για τα μωρά τους. Γι΄ αυτό η Handi-Craft company δημιούργησε το μπιμπερό Dr. Brown’s natural flow (φυσικής ροής). Επινόηση ιατρού μετά από συνεργασία με μητέρες και μελέτες με ειδικούς πάνω στο θέμα της γαλουχίας, το μπιμπερό Dr. Brown’s είναι το μοναδικό με την πατέντα εσωτερικού συστήματος αέρα       Κατασκευάζονται από εξαιρετικά μαλακή και υψηλής ποιότητας σιλικόνη.   Διαλέξτε τον τύπο ροής που αντιστοιχεί στις ανάγκες σίτισης στα διάφορα στάδια βρεφανάπτυξης του μωρού σας.   Κυκλοφορεί σε 5 διαφορετικούς τύπους ροής.  

Έκπτωση
- 0,55 €
4,95 € 5,50 €

02471219 Dr. Brown's θηλές σιλικόνης γρήγορης ροής options+ επίπεδο 1 , (WN1201), με φαρδύ λαιμό (2 τεμ.) Ειδικά σχεδιασμένη θηλή από διάφανη σιλικόνη, που συμβάλλει στην σωστή ανάπτυξη του ουρανίσκου και της κάτω γνάθου του μωρού και ολοκληρώνει την λειτουργία του μπιμπερό Dr. Brown's natural flow.  Οι Θηλές Dr.Brown's Option's+ ταιριάζουν στα μπιπερό Dr.Brown's Option's+  ΠΡΟΣΟΧΗ! (Δεν ταιριάζουν στα Dr.Brown's Option's)   Το μητρικό γάλα είναι η καλύτερη διατροφή για ένα μωρό.  Αργά όμως ή γρήγορα, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το μπιμπερό, για να ταΐσετε το μωρό σας είτε με μητρικό, είτε με οποιουδήποτε άλλου είδους γάλα.  Γι΄ αυτό η Handi-Craft company δημιούργησε το μπιμπερό Dr. Brown’s natural flow (φυσικής ροής). Επινόηση ιατρού μετά από συνεργασία με μητέρες και μελέτες με ειδικούς πάνω στο θέμα της γαλουχίας, το μπιμπερό Dr. Brown’s είναι το μοναδικό με την πατέντα εσωτερικού συστήματος αέρα Κατασκευάζονται από εξαιρετικά μαλακή και υψηλής ποιότητας σιλικόνη. Διαλέξτε τον τύπο ροής που αντιστοιχεί στις ανάγκες σίτισης στα διάφορα στάδια βρεφανάπτυξης του μωρού σας.   Κυκλοφορεί σε 5 διαφορετικούς τύπους ροής.     Δεν αμφισβητείται ότι το μητρικό γάλα είναι η καλύτερη διατροφή για ένα μωρό. Το φυσικότερο και ευκολότερο τάισμα είναι ο θηλασμός. Αργά όμως ή γρήγορα, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το μπιμπερό, για να ταΐσετε το μωρό σας είτε με μητρικό, είτε με οποιουδήποτε άλλου είδους γάλα.   Όλες οι μητέρες θέλουν το καλύτερο για τα μωρά τους. Γι΄ αυτό η Handi-Craft company δημιούργησε το μπιμπερό Dr. Brown’s natural flow (φυσικής ροής). Επινόηση ιατρού μετά από συνεργασία με μητέρες και μελέτες με ειδικούς πάνω στο θέμα της γαλουχίας, το μπιμπερό Dr. Brown’s είναι το μοναδικό με την πατέντα εσωτερικού συστήματος αέρα       Κατασκευάζονται από εξαιρετικά μαλακή και υψηλής ποιότητας σιλικόνη.   Διαλέξτε τον τύπο ροής που αντιστοιχεί στις ανάγκες σίτισης στα διάφορα στάδια βρεφανάπτυξης του μωρού σας.   Κυκλοφορεί σε 5 διαφορετικούς τύπους ροής.  

Έκπτωση
- 0,55 €
4,95 € 5,50 €

02471219 Dr. Brown's θηλές σιλικόνης γρήγορης ροής options+ επίπεδο Y , (WNY201), με φαρδύ λαιμό (2 τεμ.) Ειδικά σχεδιασμένη θηλή από διάφανη σιλικόνη, που συμβάλλει στην σωστή ανάπτυξη του ουρανίσκου και της κάτω γνάθου του μωρού και ολοκληρώνει την λειτουργία του μπιμπερό Dr. Brown's natural flow.  Οι Θηλές Dr.Brown's Option's+ ταιριάζουν στα μπιπερό Dr.Brown's Option's+  ΠΡΟΣΟΧΗ! (Δεν ταιριάζουν στα Dr.Brown's Option's)   Το μητρικό γάλα είναι η καλύτερη διατροφή για ένα μωρό.  Αργά όμως ή γρήγορα, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το μπιμπερό, για να ταΐσετε το μωρό σας είτε με μητρικό, είτε με οποιουδήποτε άλλου είδους γάλα.  Γι΄ αυτό η Handi-Craft company δημιούργησε το μπιμπερό Dr. Brown’s natural flow (φυσικής ροής). Επινόηση ιατρού μετά από συνεργασία με μητέρες και μελέτες με ειδικούς πάνω στο θέμα της γαλουχίας, το μπιμπερό Dr. Brown’s είναι το μοναδικό με την πατέντα εσωτερικού συστήματος αέρα Κατασκευάζονται από εξαιρετικά μαλακή και υψηλής ποιότητας σιλικόνη. Διαλέξτε τον τύπο ροής που αντιστοιχεί στις ανάγκες σίτισης στα διάφορα στάδια βρεφανάπτυξης του μωρού σας.   Κυκλοφορεί σε 5 διαφορετικούς τύπους ροής.     Δεν αμφισβητείται ότι το μητρικό γάλα είναι η καλύτερη διατροφή για ένα μωρό. Το φυσικότερο και ευκολότερο τάισμα είναι ο θηλασμός. Αργά όμως ή γρήγορα, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το μπιμπερό, για να ταΐσετε το μωρό σας είτε με μητρικό, είτε με οποιουδήποτε άλλου είδους γάλα.   Όλες οι μητέρες θέλουν το καλύτερο για τα μωρά τους. Γι΄ αυτό η Handi-Craft company δημιούργησε το μπιμπερό Dr. Brown’s natural flow (φυσικής ροής). Επινόηση ιατρού μετά από συνεργασία με μητέρες και μελέτες με ειδικούς πάνω στο θέμα της γαλουχίας, το μπιμπερό Dr. Brown’s είναι το μοναδικό με την πατέντα εσωτερικού συστήματος αέρα       Κατασκευάζονται από εξαιρετικά μαλακή και υψηλής ποιότητας σιλικόνη.   Διαλέξτε τον τύπο ροής που αντιστοιχεί στις ανάγκες σίτισης στα διάφορα στάδια βρεφανάπτυξης του μωρού σας.   Κυκλοφορεί σε 5 διαφορετικούς τύπους ροής.  

4,95 €

Προηγμένης τεχνογνωσίας θηλές, ειδικά σχεδιασμένες για τα μπιμπερό φυσικής ροής Dr. Brown’s με στενό λαιμό Κατασκευάζονται από εξαιρετικά μαλακή, άριστης ποιότητας διάφανη σιλικόνη, χωρίς Bisphenol – A.  

Έκπτωση
- 0,90 €
7,40 € 8,30 €

ΑΔΣ03931116....η Νο 1 θηλή για να μπορέσετε να συνδυάσετε θηλασμό και μπιμπερό μαζί , χωρίς να χαλάσει την ψυχοσύνθεση και την '' όρεξη ΄΄  του μωρού σας !!! Ο θηλασμός είναι το καλύτερο για τα μωρά και μια διαδικασία που ανταμείβει και ευχαριστεί τη μητέρα, αλλά μερικές φορές μπορεί να θέλετε να αντλήσετε το γάλα από το στήθος για ένα διάλειμμα ή για να μοιραστεί και ο σύντροφός σας τη διαδικασία του ταΐσματος. Η μοναδική πιπίλα LATCH™ και βαλβίδα κατά των κολικών βοηθάει στον καλύτερο συνδυασμό θηλασμού και μπιμπερό, για σας και το μωρό σας.   Φυσική ασφάλιση Η πιπίλα λυγίζει και εκτείνεται απαλά όπως το στήθος. Κατά τον θηλασμό, το μωρό πετυχαίνει τη σωστή εφαρμογή όταν η θηλή της μητέρας φτάνει στη μαλακή υπερώα. Η πιπίλα τύπου ακορντεόν στο μπιμπερό Latch™ εκτείνεται όπως το στήθος, βοηθώντας το μωρό στην εύκολη και σωστή εφαρμογή.   Φυσικό τάισμα Η πιπίλα κάνει απαλές αντλητικές κινήσεις, με μίμηση του στήθους για τάισμα με άνεση. Όταν θηλάζει το μωρό, ελέγχει τη ροή του γάλατος ασκώντας πίεση στη βάση της θηλής της μητέρας. Το μπιμπερό Latch™ μιμείται τη μαμά απελευθερώνοντας περισσότερο γάλα καθώς το μωρό πιέζει τη βάση της πιπίλας. Φυσική κίνηση Κινείται και περιστρέφεται με μοναδικό τρόπο καθώς το μωρό κινείται, παρέχοντας φυσική αίσθηση. Κατά τη διάρκεια του ταΐσματος, η πιπίλα τύπου ακορντεόν λυγίζει, περιστρέφεται και κινείται καθώς το μωρό γυρίζει το κεφάλι του. Αυτό επιτρέπει στο μωρό να διατηρεί την εφαρμογή, μειώνοντας την κατάποση αέρα και συνακόλουθα και τον κίνδυνο κολικού.  Latch   Η καλύτερη μετάβαση του μωρού από το στήθος της μητέρας , στο μπιμπερό ....συμβαίνει  όταν η ροή του μπουκάλιου είναι ίδια με την ροή της μητέρας.  Το Στάδιο 1 της θηλής, η ροή της θηλής έχει μειωθεί για να μιμηθεί τη ροή του μαστού. Τα Στάδια 2 και 3  επιτρέπουν  να αυξησετε τη ροή του γάλακτος καθώς το μωρό σας μεγαλώνει....εαν όμως το παιδί σας δεν δυσκολεύετε μην αλλάζετε στάδιο και το ενοχλήσετε. 

Έκπτωση
- 0,90 €
7,40 € 8,30 €

ΑΔΣ03931116....η Νο 1 θηλή για να μπορέσετε να συνδυάσετε θηλασμό και μπιμπερό μαζί , χωρίς να χαλάσει την ψυχοσύνθεση και την '' όρεξη ΄΄  του μωρού σας !!! Ο θηλασμός είναι το καλύτερο για τα μωρά και μια διαδικασία που ανταμείβει και ευχαριστεί τη μητέρα, αλλά μερικές φορές μπορεί να θέλετε να αντλήσετε το γάλα από το στήθος για ένα διάλειμμα ή για να μοιραστεί και ο σύντροφός σας τη διαδικασία του ταΐσματος. Η μοναδική πιπίλα LATCH™ και βαλβίδα κατά των κολικών βοηθάει στον καλύτερο συνδυασμό θηλασμού και μπιμπερό, για σας και το μωρό σας.   Φυσική ασφάλιση Η πιπίλα λυγίζει και εκτείνεται απαλά όπως το στήθος. Κατά τον θηλασμό, το μωρό πετυχαίνει τη σωστή εφαρμογή όταν η θηλή της μητέρας φτάνει στη μαλακή υπερώα. Η πιπίλα τύπου ακορντεόν στο μπιμπερό Latch™ εκτείνεται όπως το στήθος, βοηθώντας το μωρό στην εύκολη και σωστή εφαρμογή.   Φυσικό τάισμα Η πιπίλα κάνει απαλές αντλητικές κινήσεις, με μίμηση του στήθους για τάισμα με άνεση. Όταν θηλάζει το μωρό, ελέγχει τη ροή του γάλατος ασκώντας πίεση στη βάση της θηλής της μητέρας. Το μπιμπερό Latch™ μιμείται τη μαμά απελευθερώνοντας περισσότερο γάλα καθώς το μωρό πιέζει τη βάση της πιπίλας. Φυσική κίνηση Κινείται και περιστρέφεται με μοναδικό τρόπο καθώς το μωρό κινείται, παρέχοντας φυσική αίσθηση. Κατά τη διάρκεια του ταΐσματος, η πιπίλα τύπου ακορντεόν λυγίζει, περιστρέφεται και κινείται καθώς το μωρό γυρίζει το κεφάλι του. Αυτό επιτρέπει στο μωρό να διατηρεί την εφαρμογή, μειώνοντας την κατάποση αέρα και συνακόλουθα και τον κίνδυνο κολικού.  Latch   Η καλύτερη μετάβαση του μωρού από το στήθος της μητέρας , στο μπιμπερό ....συμβαίνει  όταν η ροή του μπουκάλιου είναι ίδια με την ροή της μητέρας.  Το Στάδιο 1 της θηλής, η ροή της θηλής έχει μειωθεί για να μιμηθεί τη ροή του μαστού. Τα Στάδια 2 και 3  επιτρέπουν  να αυξησετε τη ροή του γάλακτος καθώς το μωρό σας μεγαλώνει....εαν όμως το παιδί σας δεν δυσκολεύετε μην αλλάζετε στάδιο και το ενοχλήσετε. 

Έκπτωση
- 1,10 €
8,80 € 9,90 €

Θηλές σιλικόνης για μπιμπερό Born Free (0-3 μηνών )....σετ των 2 τμχ