μπιμπερο και αξεσουάρ

49 προϊόντα
Σελίδες:

Φίλτρο τιμών

Μάρκα / Κατασκευαστής

Έκπτωση
- 0,20 €
3,30 € 3,50 €

SKU : 01400915 Με υλικό κατασκευής χωρίς BPA (Bisphenol-A).Υψηλής ποιότητας, πρακτική λαβίδα, για τις πιπίλες και τις θηλές των μπιμπερό. Κατασκευάζεται από σύγχρονο και ασφαλές πλαστικό, χωρίςBisphenol?A. Απαραίτητη για τη σωστή υγιεινή και αποστείρωση των εξαρτημάτων, καθώς και για την ασφάλεια του νεογέννητου.

Έκπτωση
- 0,50 €
4,50 € 5,00 €

ΡΤΥ02250518 - σωλήνας ποής για μπιμπερό με φαρδύ λαιμό 270ml που προσαρμόζεται για να αντικαταστήσουν τα καταστρεμμένα ή απολεσθέντα εξαρτήματα . Το σετ περιλαμβάνει 2 τεμάχια ( σωλήνα ροής + βάση )

Έκπτωση
- 3,00 €
5,50 € 8,50 €

02540519 Εργονομικά σχεδιασμένο πλαστικό μπιμπερό, χωρητικότητας 250 ml, με στενό λαιμό που διευκολύνει το γέμισμα και το κράτημά του.  Διαθέτει σύστημα φυσικής ροής και θηλή σιλικόνης, που λόγω της φαρδύτερης βάσης της προτιμάται από μαμάδες που θηλάζουν. Χρησιμοποιώντας το με το σύστημα διέλευσης άερα, επωφελείστε από όλα τα πλεονεκτήματα για ένα υγιεινό τάισμα. Χωρίς το σύστημα διέλευσης αέρα έχετε την ευκολία ενός συμβατού μπουκαλιού με διέλευση αέρα από τη θηλή.Κατασκευάζεται από σύγχρονο και ασφαλές πλαστικό χωρίς Bisphenol - A.                                          Τα πλεονεκτήματα του συστήματος διέλευσης του αέρα  Τα μπιμπερό Dr. Brown’s είναι η επιλογή που προτιμούν κι εμπιστεύονται οι γονείς, επειδή αποδεδειγμένα μειώνουν τους κολικούς, τις παλινδρομήσεις και τα στομαχικά ή εντερικά αέρια που προκαλεί το τάισμα στα βρέφη , αλλά και σε μεγαλύτερα παιδιά . Το πρωτοποριακό σύστημα φυσικής ροής που περιλαμβάνεται στο σχεδιασμό τους εξουδετερώνει τον ατμοσφαιρικό αέρα και τις πιέσεις στο εσωτερικό του μπουκαλιού, κάνοντας το τάισμα την πιο ευχάριστη εμπειρία τόσο για το βρέφος, όσο και για τους γονείς.  Επιπλέον, η αφαίρεση του αέρα εμποδίζει την οξείδωση του γάλακτος, διασφαλίζοντας τη διατήρηση των βιταμινών και των λιπιδίων, των πιο απαραίτητων συστατικών για τη σωστή διατροφή και την υγεία των βρεφών.

Έκπτωση
- 2,50 €
5,50 € 8,00 €

02390519 Εργονομικά σχεδιασμένο πλαστικό μπιμπερό, χωρητικότητας 150 ml, με φαρδύ λαιμό που διευκολύνει το γέμισμα και το κράτημά του.  Διαθέτει σύστημα φυσικής ροής και θηλή σιλικόνης, που λόγω της φαρδύτερης βάσης της προτιμάται από μαμάδες που θηλάζουν. Χρησιμοποιώντας το με το σύστημα διέλευσης άερα, επωφελείστε από όλα τα πλεονεκτήματα για ένα υγιεινό τάισμα. Χωρίς το σύστημα διέλευσης αέρα έχετε την ευκολία ενός συμβατού μπουκαλιού με διέλευση αέρα από τη θηλή.Κατασκευάζεται από σύγχρονο και ασφαλές πλαστικό χωρίς Bisphenol - A.                                          Τα πλεονεκτήματα του συστήματος διέλευσης του αέρα  Τα μπιμπερό Dr. Brown’s είναι η επιλογή που προτιμούν κι εμπιστεύονται οι γονείς, επειδή αποδεδειγμένα μειώνουν τους κολικούς, τις παλινδρομήσεις και τα στομαχικά ή εντερικά αέρια που προκαλεί το τάισμα στα βρέφη , αλλά και σε μεγαλύτερα παιδιά . Το πρωτοποριακό σύστημα φυσικής ροής που περιλαμβάνεται στο σχεδιασμό τους εξουδετερώνει τον ατμοσφαιρικό αέρα και τις πιέσεις στο εσωτερικό του μπουκαλιού, κάνοντας το τάισμα την πιο ευχάριστη εμπειρία τόσο για το βρέφος, όσο και για τους γονείς.  Επιπλέον, η αφαίρεση του αέρα εμποδίζει την οξείδωση του γάλακτος, διασφαλίζοντας τη διατήρηση των βιταμινών και των λιπιδίων, των πιο απαραίτητων συστατικών για τη σωστή διατροφή και την υγεία των βρεφών.

Έκπτωση
- 1,70 €
5,80 € 7,50 €

ΜΜ:03150517 Δοσομετρητής 3 δόσεων , για την υγειινή και ασφαλή κατανομή των επιθυμητών ποσοτήτων διαφορετικών τροφών. Ιδανικός για ταξίδια . Μπορεί να πάρει έως και 10 μεζούρες . Κατάλληλο για κατάψυξη και φούρνο μικροκυμάτων 

Έκπτωση
- 1,91 €
5,99 € 7,90 €

sku02770618 Ο δοσομετρητής 3 θέσεων της Difrax σας επιτρέπει να μετρήσετε 3 γεύματα από το σπίτι και να τα αποθηκεύσετε υγιεινά για χρήση όπου και όταν τα χρειαστείτε! Τα στόμια του δοσομετρητή ταιριάζουν σε κάθε μπιμπερό της Difrax, κάνοντας εύκολο το άδειασμα του περιεχομένου μέσα στο μπιμπερό. Κάθε θέση χωράει 210ml φαγητού (έως 9 κουταλιές σκόνης γάλακτος).

Έκπτωση
- 2,50 €
6,50 € 9,00 €

02690519 Εργονομικά σχεδιασμένο πλαστικό μπιμπερό, χωρητικότητας 270 ml, με φαρδύ λαιμό που διευκολύνει το γέμισμα και το κράτημά του.  Διαθέτει σύστημα φυσικής ροής και θηλή σιλικόνης, που λόγω της φαρδύτερης βάσης της προτιμάται από μαμάδες που θηλάζουν. Χρησιμοποιώντας το με το σύστημα διέλευσης άερα, επωφελείστε από όλα τα πλεονεκτήματα για ένα υγιεινό τάισμα. Χωρίς το σύστημα διέλευσης αέρα έχετε την ευκολία ενός συμβατού μπουκαλιού με διέλευση αέρα από τη θηλή.Κατασκευάζεται από σύγχρονο και ασφαλές πλαστικό χωρίς Bisphenol - A.                                          Τα πλεονεκτήματα του συστήματος διέλευσης του αέρα  Τα μπιμπερό Dr. Brown’s είναι η επιλογή που προτιμούν κι εμπιστεύονται οι γονείς, επειδή αποδεδειγμένα μειώνουν τους κολικούς, τις παλινδρομήσεις και τα στομαχικά ή εντερικά αέρια που προκαλεί το τάισμα στα βρέφη , αλλά και σε μεγαλύτερα παιδιά . Το πρωτοποριακό σύστημα φυσικής ροής που περιλαμβάνεται στο σχεδιασμό τους εξουδετερώνει τον ατμοσφαιρικό αέρα και τις πιέσεις στο εσωτερικό του μπουκαλιού, κάνοντας το τάισμα την πιο ευχάριστη εμπειρία τόσο για το βρέφος, όσο και για τους γονείς.  Επιπλέον, η αφαίρεση του αέρα εμποδίζει την οξείδωση του γάλακτος, διασφαλίζοντας τη διατήρηση των βιταμινών και των λιπιδίων, των πιο απαραίτητων συστατικών για τη σωστή διατροφή και την υγεία των βρεφών.

6,99 €

ERT02940617                 Δοσοµετρητής 3θέσεων                                              Ιδανικό για ταξίδια! Η σωστή ποσότητα της σκόνης είναι εξίσου σηµαντικήµε την υγιεινή αποθήκευση. Για αυτό το πάνω καπάκι χρησιµοποιείται σαν χωνί για να είστε σίγουροι ότι όλη η ποσότητα µπήκε στο µπιµπερό....

Έκπτωση
- 1,50 €
7,50 € 9,00 €

03810519            Για να έχετε πάντα το γεύμα του μωρού σας έτοιμο, όπου και αν βρίσκεστε. Δεν χρειάζεται να κουβαλάτε ολόκληρη τη συσκευασία σκόνης γάλακτος όταν βρίσκεστε έξω με το μωρό σας. Με το έξυπνο δοχείο σκόνης γάλακτος, η Munchkin σας λύνει τα χέρια με το τάισμα καθ' οδόν. Για την αποφυγή λεκέδων στα διπλανά τμήματα κατά τη μεταφορά του περιεχομένου στο μπουκάλι, το δοχείο διαθέτει ένα εύκαμπτο καπάκι που δεν αφήνει τη μετρημένη σκόνη γάλακτος να διαρρεύσει. Από κάθε διαμέρισμα έχετε γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στη μετρημένη σκόνη γάλακτος. Είναι ιδανικό και για βρεφικά δημητριακά.  • Εξαιρετική απόδοση - εύκαμπτο καπάκι για να μην διαρρέει η σκόνη από τα διαμερίσματα • Τρία διαμερίσματα μετρημένης σκόνης γάλακτος για μπουκάλια χωρητικότητας έως 266ml • Μοντέρνο σχέδιο σε έντονα χρώματα • Χωρίς BPA • Κατάλληλο για το πλυντήριο πιάτων

Έκπτωση
- 0,95 €
8,55 € 9,50 €

ΤΘ07841116...H ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ !! Τα ωραιότερα και καλύτερα ''παχουλοκομψά'' μπιμπερό που έχετε δει !!   Η δύναμη της επιλογής! Τα νέα μπιμπερό Options μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο με το πρωτοποριακό σύστημα διέλευσης του αέρα της Dr Brown's, όσο και χωρίς αυτό, σαν ένα συμβατό μπουκάλι. Η χρήση με το σύστημα φυσικής ροής συμβάλλει στη μείωση των κολικών, των παλινδρομήσεων και των στομαχικών ή εντερικών αερίων που προκαλεί το τάισμα στα βρέφη.  Εργονομικά σχεδιασμένο γυάλινο μπιμπερό με φαρδύ λαιμό, χωρητικότητας 150 ml, που μέσω της καινοτομίας της διέλευσης του αέρα εξασφαλίζει μοναδικά πλεονεκτήματα στο τάισμα. Διαθέτει σύστημα φυσικής ροής και θηλή σιλικόνης. Χρησιμοποιώντας το με το σύστημα διέλευσης αέρα, ωφελείστε από όλα τα πλεονεκτήματα για ένα υγιεινό τάισμα. Χωρίς το σύστημα διέλευσης αέρα έχετε την ευκολία ενός συμβατού μπουκαλιού με διέλευση αέρα από τη θηλή. Τα πλεονεκτήματα του συστήματος διέλευσης του αέρα Τα μπιμπερό Dr. Brown’s είναι η επιλογή που προτιμούν κι εμπιστεύονται οι γονείς, επειδή αποδεδειγμένα μειώνουν τους κολικούς, τις παλινδρομήσεις και τα στομαχικά ή εντερικά αέρια που προκαλεί το τάισμα στα βρέφη. Το πρωτοποριακό σύστημα φυσικής ροής που περιλαμβάνεται στο σχεδιασμό τους εξουδετερώνει τον ατμοσφαιρικό αέρα και τις πιέσεις στο εσωτερικό του μπουκαλιού, κάνοντας το τάισμα την πιο ευχάριστη εμπειρία τόσο για το βρέφος, όσο και για τους γονείς. Επιπλέον, η αφαίρεση του αέρα εμποδίζει την οξείδωση του γάλακτος, διασφαλίζοντας τη διατήρηση των βιταμινών και των λιπιδίων, των πιο απαραίτητων συστατικών για τη σωστή διατροφή και την υγεία των βρεφών.  

Έκπτωση
- 1,00 €
9,00 € 10,00 €

ΤΘ04481116.H ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ !! Τα ωραιότερα και καλύτερα ''παχουλοκομψά'' μπιμπερό που έχετε δει !!   Η δύναμη της επιλογής! Τα νέα μπιμπερό Options μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο με το πρωτοποριακό σύστημα διέλευσης του αέρα της Dr Brown's, όσο και χωρίς αυτό, σαν ένα συμβατό μπουκάλι. Η χρήση με το σύστημα φυσικής ροής συμβάλλει στη μείωση των κολικών, των παλινδρομήσεων και των στομαχικών ή εντερικών αερίων που προκαλεί το τάισμα στα βρέφη.  Εργονομικά σχεδιασμένο γυάλινο μπιμπερό με φαρδύ λαιμό, χωρητικότητας 270 ml, που μέσω της καινοτομίας της διέλευσης του αέρα εξασφαλίζει μοναδικά πλεονεκτήματα στο τάισμα. Διαθέτει σύστημα φυσικής ροής και θηλή σιλικόνης. Χρησιμοποιώντας το με το σύστημα διέλευσης αέρα, ωφελείστε από όλα τα πλεονεκτήματα για ένα υγιεινό τάισμα. Χωρίς το σύστημα διέλευσης αέρα έχετε την ευκολία ενός συμβατού μπουκαλιού με διέλευση αέρα από τη θηλή. Τα πλεονεκτήματα του συστήματος διέλευσης του αέρα Τα μπιμπερό Dr. Brown’s είναι η επιλογή που προτιμούν κι εμπιστεύονται οι γονείς, επειδή αποδεδειγμένα μειώνουν τους κολικούς, τις παλινδρομήσεις και τα στομαχικά ή εντερικά αέρια που προκαλεί το τάισμα στα βρέφη. Το πρωτοποριακό σύστημα φυσικής ροής που περιλαμβάνεται στο σχεδιασμό τους εξουδετερώνει τον ατμοσφαιρικό αέρα και τις πιέσεις στο εσωτερικό του μπουκαλιού, κάνοντας το τάισμα την πιο ευχάριστη εμπειρία τόσο για το βρέφος, όσο και για τους γονείς. Επιπλέον, η αφαίρεση του αέρα εμποδίζει την οξείδωση του γάλακτος, διασφαλίζοντας τη διατήρηση των βιταμινών και των λιπιδίων, των πιο απαραίτητων συστατικών για τη σωστή διατροφή και την υγεία των βρεφών.

Έκπτωση
- 1,00 €
9,00 € 10,00 €

SKTY 04480317 Spill-proof δοχεία είναι μεγάλα για σνακ και υγρών & στερεών φαγητών τόσο για το σπίτι όσο και για τη βόλτα. Εύκολη μεταφορά χάρις το έξυπνο κλείσιμο των δοχείων.