Το BabyDream.gr βρίσκετε δίπλα σας! ♥️ Στηρίζοντας την προσπάθεια #μένουμεσπίτι και με προτεραιότητα πάντα τις ανάγκες της κάθε οικογένειας με μικρά παιδάκια, σας κάνει δώρο τα μεταφορικά!
Ισχύει για παραγγελίες άνω των 19€ που θα πληρωθούν με κάρτα, paypal ή κατάθεση στη τράπεζα ενισχύοντας την ασφάλεια της ανέπαφης παράδοσης!

Κατηγορίες

Νέες Παραλαβές

Έκπτωση
- 5,10 €
36,90 € 42,00 €
Βρείτε στο babydream.gr στρώματα παιχνιδιού που λειτουργούν και σαν σακούλες για τα παιχνίδια τους και συνδυάστε διασκέδαση με τακτοποιημένο δωμάτιο!Ας κάνουμε ένα οδικό ταξίδι! Απολαύστε τα παιχνίδια σας στην περιπέτεια με αυτό το φωτεινό και πολύχρωμο στρωματάκι που περιλαμβάνει το αγγλικό αλφάβητο και τα πιο γλυκά ζωάκια!Φέρτε φίλους και συγγενείς για να ξεκουραστείτε και να παίξετε σε αυτό το μεγάλο κυκλικό χαλί, το οποίο, όταν τελειώσει το παιχνίδι, μπορεί χρησιμοποιηθεί ως τσάντα αποθήκευσης . Ο κομψός σχεδιασμός του είναι διπλής όψης και πλήρως αναστρέψιμος, και θα προσελκύσει αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας.Το στρώμα παιχνιδιού - τσάντα 2 σε 1 της Play and Go έχει διάμετρο 140 εκατοστών και είναι κατασκευασμένο από βαμβακερό ύφασμα κάτω από παγκόσμιας κλάσης πρότυπα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Ο φορητός και ανθεκτικός του σχεδιασμός το καθιστούν ιδανικό για ταξίδια, εκδρομές, διακοπές και επισκέψεις σε φίλους και συγγενείς.Πλένεται στο πλυντήριο στους 30°C.Διαστάσεις Ø 140 εκ.Υλικό 70% βαμβάκι - 30% πολυεστέραςΕκτύπωση διπλής όψης 
Έκπτωση
- 5,10 €
36,90 € 42,00 €
Βρείτε στο babydream.gr στρώματα παιχνιδιού που λειτουργούν και σαν σακούλες για τα παιχνίδια τους και συνδυάστε διασκέδαση με τακτοποιημένο δωμάτιο!Ας κάνουμε ένα οδικό ταξίδι! Απολαύστε τα παιχνίδια σας στην περιπέτεια με αυτό το φωτεινό και πολύχρωμο στρωματάκι που περιλαμβάνει αριθμούς & λαχανικά!Φέρτε φίλους και συγγενείς για να ξεκουραστείτε και να παίξετε σε αυτό το μεγάλο κυκλικό χαλί, το οποίο, όταν τελειώσει το παιχνίδι, μπορεί χρησιμοποιηθεί ως τσάντα αποθήκευσης . Ο κομψός σχεδιασμός του είναι διπλής όψης και πλήρως αναστρέψιμος, και θα προσελκύσει αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας.Το στρώμα παιχνιδιού - τσάντα 2 σε 1 της Play and Go έχει διάμετρο 140 εκατοστών και είναι κατασκευασμένο από βαμβακερό ύφασμα κάτω από παγκόσμιας κλάσης πρότυπα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Ο φορητός και ανθεκτικός του σχεδιασμός το καθιστούν ιδανικό για ταξίδια, εκδρομές, διακοπές και επισκέψεις σε φίλους και συγγενείς.Πλένεται στο πλυντήριο στους 30°C.Διαστάσεις Ø 140 εκ.Υλικό 70% βαμβάκι - 30% πολυεστέραςΕκτύπωση διπλής όψης 
Έκπτωση
- 5,10 €
36,90 € 42,00 €
Βρείτε στο babydream.gr στρώματα παιχνιδιού που λειτουργούν και σαν σακούλες για τα παιχνίδια τους και συνδυάστε διασκέδαση με τακτοποιημένο δωμάτιο!Ας κάνουμε ένα οδικό ταξίδι! Απολαύστε τα παιχνίδια σας στην περιπέτεια με αυτό το φωτεινό και πολύχρωμο στρωματάκι που περιλαμβάνει μία βόλτα στο πάκρο και τις χαρές που προσφέρει!Φέρτε φίλους και συγγενείς για να ξεκουραστείτε και να παίξετε σε αυτό το μεγάλο κυκλικό χαλί, το οποίο, όταν τελειώσει το παιχνίδι, μπορεί χρησιμοποιηθεί ως τσάντα αποθήκευσης . Ο κομψός σχεδιασμός του είναι διπλής όψης και πλήρως αναστρέψιμος, και θα προσελκύσει αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας.Το στρώμα παιχνιδιού - τσάντα 2 σε 1 της Play and Go έχει διάμετρο 140 εκατοστών και είναι κατασκευασμένο από βαμβακερό ύφασμα κάτω από παγκόσμιας κλάσης πρότυπα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Ο φορητός και ανθεκτικός του σχεδιασμός το καθιστούν ιδανικό για ταξίδια, εκδρομές, διακοπές και επισκέψεις σε φίλους και συγγενείς.Πλένεται στο πλυντήριο στους 30°C.Διαστάσεις Ø 140 εκ.Υλικό 70% βαμβάκι - 30% πολυεστέραςΕκτύπωση διπλής όψης 
Έκπτωση
- 5,10 €
36,90 € 42,00 €
Βρείτε στο babydream.gr στρώματα παιχνιδιού που λειτουργούν και σαν σακούλες για τα παιχνίδια τους και συνδυάστε διασκέδαση με τακτοποιημένο δωμάτιο!Ας κάνουμε ένα οδικό ταξίδι! Απολαύστε τα παιχνίδια σας στην περιπέτεια με αυτό το φωτεινό και πολύχρωμο στρωματάκι που περιλαμβάνει ένα συναρπαστικό ταξίδι στην παραλία, στα βουνά, στην πόλη για μερικά ντόνατς και τελικά ξεκουραστείτε στο μοτέλ.Φέρτε φίλους και συγγενείς για να ξεκουραστείτε και να παίξετε σε αυτό το μεγάλο κυκλικό χαλί, το οποίο, όταν τελειώσει το παιχνίδι, μπορεί χρησιμοποιηθεί ως τσάντα αποθήκευσης . Ο κομψός σχεδιασμός του είναι διπλής όψης και πλήρως αναστρέψιμος, και θα προσελκύσει αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας.Το στρώμα παιχνιδιού - τσάντα 2 σε 1 της Play and Go έχει διάμετρο 140 εκατοστών και είναι κατασκευασμένο από βαμβακερό ύφασμα κάτω από παγκόσμιας κλάσης πρότυπα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Ο φορητός και ανθεκτικός του σχεδιασμός το καθιστούν ιδανικό για ταξίδια, εκδρομές, διακοπές και επισκέψεις σε φίλους και συγγενείς.Πλένεται στο πλυντήριο στους 30°C.Διαστάσεις Ø 140 εκ.Υλικό 70% βαμβάκι - 30% πολυεστέραςΕκτύπωση διπλής όψης 
Έκπτωση
- 6,10 €
58,90 € 65,00 €
Βρείτε στο babydream.gr στρώματα παιχνιδιού που λειτουργούν και σαν σακούλες για τα παιχνίδια τους και συνδυάστε διασκέδαση με τακτοποιημένο δωμάτιο!Μαλακό στρώμα παιχνιδιού για μωρά.Υποδεχτείτε το νέο Play & Go Soft! Το νέο μαλακό στρώμα παιχνιδιού για μωρά που είναι ταυτόχρονα και τσάντα αποθήκευσης παιχνιδιών, πάνας, προϊόντων φροντίδας και για ό,τι άλλο επιθυμείτε να έχετε μαζί σας! Πλένεται στο πλυντήριο στους 30°C.Έχει διάμετρο 120 εκατοστών και είναι φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας μαλακό βαμβάκι για να δώσει στο μωρό τη μέγιστη απόλαυση και άνεση. Το πάχος του είναι 2 εκατοστά και είναι πρακτικό και λειτουργικό για καθημερινή χρήση. Το ρυθμιζόμενο και αφαιρούμενο λουρί ώμου εγγυάται μεγάλη ευκολία και άνεση ή απλά μπορείτε να το κρεμάσετε στο καροτσάκι. Επιπλέον, το λουρί ώμου μπορεί να κρυφτεί κάτω από το ειδικό κομμάτι υφάσματος, που κουμπώνει ειδικά για αυτόν τον σκοπό, κρύβοντάς το έτσι από τα παιδιά για λόγους ασφαλείας.Το σπίτι μας είναι το βασίλειο των παιχνιδιών, είναι μονίμως όλα απλωμένα στο πάτωμα. Ευτυχώς, τα έχουμε μαζεμένα στο χαλάκι-τσάντα Play & Go. Το ανοίγουμε στο πάτωμα για να παίξουν τα παιδιά, και όταν τελειώσουν το κλείνουμε με μία κίνηση μαζί με τα παιχνίδια και το βάζουμε στην άκρη! Είναι βαμβακερό, οπότε πλένεται άφοβα, και είναι και πολύ πρακτικό για την παραλία ή τις εκδρομές.Ένας εκπληκτικός συνδυασμός στρώματος παιχνιδιού και τσάντας αποθήκευσης, που θα σε κάνει να αναρωτιέστε γιατί δεν τον είχες αποκτήσει μέχρι τώρα.
Έκπτωση
- 4,10 €
11,90 € 16,00 €
Βρείτε στο babydream.gr αφίσες για ζωγραφική για να διακοσμούν τα παιδιά σας το δωμάτιο τους με τις ίδιες τους τις δημιουργίες!Χαλαρώστε χρωματίζοντας αυτήν την τεράστια αφίσα και απολαύστε ωραίες στιγμές παρέα με το παιδί! Διαλέξτε τα χρώματα που ταιριάζουν καλύτερα με τους τοίχους και τον χώρο σας. Ιδανικό για πολλές χαρούμενες και δημιουργικές ώρες μεταξύ μικρών και μεγάλων.Περιέχει μια αφίσα 70 x 100 εκ., εκτυπωμένη πάνω σε ανακυκλωμένο χαρτί. Σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στη Γαλλία από την OMY. Η OMY τώρα δημιουργεί και σχεδιάζει χαρούμενα και όμορφα σχέδια για όλη την οικογένεια, εμπνευσμένα από την Ελλάδα και τις ομορφιές της! Χρωματίστε τα μυστικά της Ελλάδας, παρέα με όλην την οικογένεια!Ανακαλύψτε τον Παρθενώνα, τον Λευκό Πύργο, τα ανάκτορα της Κνωσού, Ολύμπιους θεούς και μυθικούς ήρωες, πανέμορφα νησιά και πολλά άλλα! Όλα τα προϊόντα της OMY σχεδιάζονται με αγάπη στο Παρίσι, με ιδιαίτερη φροντίδα στην επιλογή των υλικών και στην αυθεντικότητα του κάθε νέου προϊόντος.
Έκπτωση
- 3,10 €
10,90 € 14,00 €
Παιχνίδια για μικρούς & μεγάλους στο babydream.gr με μάσκες που ζωγραφίζετε εσείς οι ίδιοι όπως επιθυμείτε!Οδηγήστε τις ικανότητές σας στη ζωγραφική στο επόμενο επίπεδο, με τις νέες μάσκες της OMY! Ιδανικές για μεταμφίεση, πάρτι γενεθλίων και δημιουργικό παιχνίδι, παιδιά και ενήλικες θα λατρέψουν να δημιουργούν τη μία μάσκα μετά την άλλη.Κάθε σετ περιλαμβάνει 8 μάσκες χαρτιού και 8 ελαστικές ταινίεςΚατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνωΚατασκευασμένο στην Ισπανία και σχεδιασμένο στη ΓαλλίαΥλικό: ανακυκλωμένο χαρτίΔιαστάσεις: μεταξύ 20 και 28 εκ.
Έκπτωση
- 3,10 €
10,90 € 14,00 €
Παιχνίδια για μικρούς & μεγάλους στο babydream.gr με μάσκες που ζωγραφίζετε εσείς οι ίδιοι όπως επιθυμείτε!Οδηγήστε τις ικανότητές σας στη ζωγραφική στο επόμενο επίπεδο, με τις νέες μάσκες της OMY! Ιδανικές για μεταμφίεση, πάρτι γενεθλίων και δημιουργικό παιχνίδι, παιδιά και ενήλικες θα λατρέψουν να δημιουργούν τη μία μάσκα μετά την άλλη.Κάθε σετ περιλαμβάνει 8 μάσκες χαρτιού και 8 ελαστικές ταινίεςΚατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνωΚατασκευασμένο στην Ισπανία και σχεδιασμένο στη ΓαλλίαΥλικό: ανακυκλωμένο χαρτίΔιαστάσεις: μεταξύ 20 και 28 εκ.
Έκπτωση
- 3,10 €
10,90 € 14,00 €
Παιχνίδια για μικρούς & μεγάλους στο babydream.gr με μάσκες που ζωγραφίζετε εσείς οι ίδιοι όπως επιθυμείτε!Οδηγήστε τις ικανότητές σας στη ζωγραφική στο επόμενο επίπεδο, με τις νέες μάσκες της OMY! Ιδανικές για μεταμφίεση, πάρτι γενεθλίων και δημιουργικό παιχνίδι, παιδιά και ενήλικες θα λατρέψουν να δημιουργούν τη μία μάσκα μετά την άλλη.Κάθε σετ περιλαμβάνει 8 μάσκες χαρτιού και 8 ελαστικές ταινίεςΚατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνωΚατασκευασμένο στην Ισπανία και σχεδιασμένο στη ΓαλλίαΥλικό: ανακυκλωμένο χαρτίΔιαστάσεις: μεταξύ 20 και 28 εκ.