Αναμνηστικά -Memories

10 προϊόντα
Σελίδες:

Φίλτρο τιμών

Μάρκα / Κατασκευαστής

Έκπτωση
- 4,00 €
9,99 € 13,99 €

SKU : 05721115  ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ  ΜΑΓΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΠΑΛΑ ....ΟΛΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ !!!! Προσαρμόστε στο decor του χριστουγεννιάτικου δέντρου σας το όνομα και το χέρι εκτύπωσης του μωρού σας, για να γίνει η περίοδος των εορτών πραγματικά ξεχωριστή για εσάς και την οικογένειά σας. Διατίθεται σε πέντε φωτεινά χρώματα, ιδανικά για τη διακόσμηση των ημερών που μπορούν να διατηρηθύν και ως κειμήλιο. Ασφαλές για το μωρό Εύκολο στη δημιουργία, δε χρειάζεται ψήσιμο, δεν απαιτούνται άλλα υλικά, όλα συμπεριλαμβάνονται στο κουτί.  Ταχύτατο, δημιουργείτε ένα άψογο αποτύπωμα σε 2 μόλις λεπτά (χρόνος ξήρανσης δεν περιλαμβάνεται). 100% ασφαλές για τα μωρά. 

Έκπτωση
- 2,10 €
15,90 € 18,00 €

07710918 Οι αυθεντικές κάρτες για τα μωρά!          Πότε χαμογέλασε για πρώτη φορά το μωρό σας;                                                   Πότε κάθισε ή περπάτησε; Μην αφήσετε αυτές τις μοναδικές στιγμές να γίνουν μακρινές αναμνήσεις. Με τις κάρτες μας, θα τις κρατήσετε για πάντα ζωντανές και θα τις θυμάστε καθώς τα χρόνια περνούν. Το σετ περιέχει 30 φωτο-κάρτες με όλα τα μεγάλα γεγονότα του πρώτου χρόνου του μωρού σας. Εσείς απλά γράφετε την ημερομηνία και βγάζετε μία φωτογραφία το μωρό σας μαζί με την κάρτα. Αυτές οι φωτογραφίες θα μείνουν πραγματικά αξέχαστες.

Έκπτωση
- 2,10 €
16,90 € 19,00 €

07750117 Πρακτικό σετ από τρία κουτιά στα οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε μερικά από τα πιο πολύτιμα αντικείμενα του μωρού σας. Είναι κατασκευασμένα από δερματίνη και έχουν τετράγωνο σχέδιο με καπάκι.                             Σε ένα από αυτά μπορείτε να διαβάσετε: "Θησαυρός του μωρού".                                            Σε ένα άλλο, γράφεται το "First Tooth".                      Και στην τελευταία, μια μεγάλη μεταλλική εφαρμογή σε σχήμα αρκουδάκι.  Τα τρία κουτιά παρουσιάζονται σε κουτί από χαρτόνι με λαβή και είναι μια ιδέα για ένα δώρο. Διαστάσεις: Κάθε κουτί είναι 6,8 εκατοστά κατά 6,8 εκατοστά και 3,6 εκατοστά βάθος.

Έκπτωση
- 2,10 €
16,90 € 19,00 €

07750117 Πρακτικό σετ από τρία κουτιά στα οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε μερικά από τα πιο πολύτιμα αντικείμενα του μωρού σας. Είναι κατασκευασμένα από δερματίνη και έχουν τετράγωνο σχέδιο με καπάκι.                            Σε ένα από αυτά μπορείτε να διαβάσετε: "Θησαυρός του μωρού".                                           Σε ένα άλλο, γράφεται το "First Tooth".                     Και στην τελευταία, μια μεγάλη μεταλλική εφαρμογή σε σχήμα αρκουδάκι. Τα τρία κουτιά παρουσιάζονται σε κουτί από χαρτόνι με λαβή και είναι μια ιδέα για ένα δώρο. Διαστάσεις: Κάθε κουτί είναι 6,8 εκατοστά κατά 6,8 εκατοστά και 3,6 εκατοστά βάθος.

Έκπτωση
- 4,00 €
22,00 € 26,00 €

11000519 Η Interbaby σας παρουσιάζει μια μοναδική ιδέα για να αποτυπώσετε και να θαυμάζετε καθε μέρα τις πιο χαρούμενες στιγμές με το μωρό σας και όχι μόνο... Η νέα κορνίζα Portafotos εκτός απο κάδρο για φωτογραφίες διαθέτει ειδικό πλαίσιο όπου μπορείτε να πιέσετε απαλά το ποδαράκι και το χεράκι του μωρού σας έτσι ώστε κρατήσετε για πάντα το αποτύπωμα του στην υπέροχη αυτή κορνίζα, μαζί με την φωτογραφία του. Η Portafotos αποτελεί μία μοναδική ιδέα για ενθύμιο και δώρο που θα συγκινήσει κάθε νέο γονιό.

Έκπτωση
- 4,90 €
22,00 € 26,90 €

11000519 Η Interbaby σας παρουσιάζει μια μοναδική ιδέα για να αποτυπώσετε και να θαυμάζετε καθε μέρα τις πιο χαρούμενες στιγμές με το μωρό σας και όχι μόνο... Η νέα κορνίζα Portafotos εκτός απο κάδρο για φωτογραφίες διαθέτει ειδικό πλαίσιο όπου μπορείτε να πιέσετε απαλά το ποδαράκι και το χεράκι του μωρού σας έτσι ώστε κρατήσετε για πάντα το αποτύπωμα του στην υπέροχη αυτή κορνίζα, μαζί με την φωτογραφία του. Η Portafotos αποτελεί μία μοναδική ιδέα για ενθύμιο και δώρο που θα συγκινήσει κάθε νέο γονιό. Διάσταση: 26,50Χ20,50  1 τεμάχιο

Έκπτωση
- 4,00 €
22,90 € 26,90 €

SKU : 11841011             ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΕΝΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !! Το Wall Print Frame της Baby Art είναι ένας μοναδικός τρόπος να κρατήσετε το αποτύπωμα του ποδιού ή του χεριού του μωρού σας μαζί με μια φωτογραφία του για μια ζωή.      Απόλυτα ασφαλές για το μωρό.      Εύκολο να κατασκευαστεί: ό,τι χρειάζεστε περιλαμβάνεται σε αυτή τη συσκευασία!     Επιτρέπει πολλές δοκιμές πριν τελικά στεγνώσει το υλικό.     Πολύ γρήγορο: μόνο 2 λεπτά για τη δημιουργία ενός τέλειου αποτυπώματος (δεν περιλαμβάνεται ο απαιτούμενος χρόνος στεγνώματος) Η βελγική Babyart φροντίζει ώστε να βρείτε το τέλειο δώρο για το νεογέννητο. Αποτυπώματα και όμορφες κορνίζες για μοναδικά, πρωσοποποιημένα ενθύμια! Μια σειρά από σύγχρονες κορνίζες για το τέλειο αποτύπωμα του χεριού και του ποδιού του μωρού σας.  Εύκολο στη δημιουργία, δε χρειάζεται ψήσιμο, δεν απαιτούνται άλλα υλικά, όλα συμπεριλαμβάνονται στο κουτί.  Επιτρέπει πολλές δοκιμές πριν στεγνώσει το υλικό. Ταχύτατο, δημιουργείτε ένα άψογο αποτύπωμα σε 2 μόλις λεπτά. 100% ασφαλές για τα μωρά.  

Έκπτωση
- 6,00 €
27,92 € 33,92 €

SKU : 15540214    ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΕΝΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !! Μια σειρά από σύγχρονες κορνίζες για το τέλειο αποτύπωμα του χεριού και του ποδιού του μωρού σας. Εύκολο στη δημιουργία, δε χρειάζεται ψήσιμο, δεν απαιτούνται άλλα υλικά, όλα συμπεριλαμβάνονται στο κουτί. Ταχύτατο, δημιουργείτε ένα άψογο αποτύπωμα σε 2 μόλις λεπτά. 1 100% ασφαλές για τα μωρά.

Έκπτωση
- 8,90 €
30,00 € 38,90 €

SKU: 15541016                  ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΕΝΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!  Με το Baby Art 1st Year Kit, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα θαυμάσιο αναμνηστικό από τον 1ο χρόνο του μωρού σας. Παράλληλα με το τέλειο αποτύπωμα του χεριού ή του ποδιού του μωρού σας, μπορείτε να προσθέτετε κάθε μήνα μία φωτογραφία του μωρού σας μέχρι αυτό να γίνει ενός έτους. Εύκολα, γρήγορα και χωρίς να λερώσετε. Περιλαμβάνει άριστης ποιότητας ξύλινη κορνίζα. Είναι 100% ασφαλές για το δέρμα του μωρού σας. . Διαστάσεις : 57 χ 18 cm

Έκπτωση
- 8,90 €
31,00 € 39,90 €

sktu16800716 Υψομετρητής Measure Me με αποτυπώματα, από την εταιρια BabyArt. Αποτυπώματα και όμορφες κορνίζες για μοναδικά, προσωποποιημένα ενθύμια!! Η βελγική BabyArt φροντίζει ώστε να βρείτε το τέλειο δώρο για το νεογέννητο.   Απόλυτα ασφαλές για τo μωρό. Επιτρέπει πολλές δοκιμές πριν στεγνώσει το υλικό. Πολύ γρήγορο, αρκούν 2 λεπτά για την δημιουργία ενός τέλειου αποτυπώματος. Εύκολο στην κατασκευή, ότι χρειάζεστε περιλαμβάνεται στην συσκευασία. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ : 104cmx18cm (ΥΠ) 1 Καρε - Εικόνα (17,5 x 15 cm)