μαγιό-πάνες -Αξεσουάρ Swimming

Εδώ θα βρείτε ότι χρειάζεστε για το παιδί σας , για το μπάνιο του στην θάλασσα και την πισίνα . Μαγιό με υψηλό φίλτρο προστασίας , πάνες μαγιό , πετσέτες θαλάσσης , προστασίες για τα αυτάκια , εξειδικευμένα σωσίβια ...όλα στις καλύτερες τιμές και με την αξιοπιστία και εγγύηση των μεγαλύτερων οίκων της παγκόσμιας αγοράς !!

198 προϊόντα
Σελίδες:

Φίλτρο τιμών

Κατηγορία

Μάρκα / Κατασκευαστής

Έκπτωση
- 1,70 €
4,20 € 5,90 €

δφγ01890518 Απίθανα σκουφάκια εξαιρετικής ποιότητας σιλικόνης που θα κάνουν και το πιο αντιδραστικό παιδάκι να ξετρελαθεί !! Δεν θα θελει να το βγαλει το παιδί σας από το κεφαλάκι του ....                   ......και ετσι θα αποφύγεται τις ανεπιθύμητες παρενέργειεσ που μπορεί να προκαλέσει το νερό στα αυτάκια του !!

Έκπτωση
- 1,70 €
5,30 € 7,00 €

ZFDG02420518   Τρισδιάστατα χαριτωμένα μπρατσάκια σε υπέροχα σχέδια για στιγμές διασκέδασης στη θάλασσα ή στην πισίνα!                                   Κατάλληλα για παιδάκια από 3-6 ετών, έως 27kgs. Παρά το περίεργο σχήμα τους είναι απόλυτα ασφαλή. Έχουν διπλό θάλαμο αέρα για μεγαλύτερη ασφάλεια. Κάθε συσκευασία περιέχει 2 τεμάχια με πρωτότυπα σχέδια τη αγαπημένης μας Stephen Joseph.   Θα ενθουσιάσουν τους μικρούς σας κολυμβητές, ιδανική λύση για τις πρώτες απόπειρες κολύμβησης αλλά και για πιο μετά! Περιέχονται 2 τεμάχια Κατασκευασμένα από ανθεκτικό υλικό Διαστάσεις: 19 x 15.2 x 0.6 cm Βάρος: 9 g Μπορείτε να το συνδυάσετε και με άλλα προϊόντα της Stephen Joseph που έχουν το ίδιο θέμα! Stephen Joseph, τα αγαπημένα των επωνύμων του Hollywood και όχι μόνο.  

Έκπτωση
- 1,70 €
5,30 € 7,00 €

ZFDG02420617   Τρισδιάστατα χαριτωμένα μπρατσάκια σε υπέροχα σχέδια για στιγμές διασκέδασης στη θάλασσα ή στην πισίνα!                                   Κατάλληλα για παιδάκια από 3-6 ετών, έως 27kgs. Παρά το περίεργο σχήμα τους είναι απόλυτα ασφαλή. Έχουν διπλό θάλαμο αέρα για μεγαλύτερη ασφάλεια. Κάθε συσκευασία περιέχει 2 τεμάχια με πρωτότυπα σχέδια τη αγαπημένης μας Stephen Joseph.   Θα ενθουσιάσουν τους μικρούς σας κολυμβητές, ιδανική λύση για τις πρώτες απόπειρες κολύμβησης αλλά και για πιο μετά! Περιέχονται 2 τεμάχια Κατασκευασμένα από ανθεκτικό υλικό Διαστάσεις: 19 x 15.2 x 0.6 cm Βάρος: 9 g Μπορείτε να το συνδυάσετε και με άλλα προϊόντα της Stephen Joseph που έχουν το ίδιο θέμα! Stephen Joseph, τα αγαπημένα των επωνύμων του Hollywood και όχι μόνο.  

Έκπτωση
- 3,10 €
9,90 € 13,00 €

RTE004640517 Απαραίτητα και πανέμορφα, αυτά τα μαγιό πάνες                                 είναι τέλεια για τις διακοπές, τη θάλασσα ή την πισίνα.  Θα προστατεύσουν την ευαισθητη περιοχή των μωρών σας και από την άμμο. Πολύ πρακτικά θα τα χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αποφεύγετε τα ατυχήματα. Πλένονται στους 30 βαθμούς.  Οικονομικό και περιβαλλοντικό όφελος, αφού γλιτώνετε τις πάνες μιας χρήσεως. Φιλικό για την επιδερμίδα του μωρού Ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα και αδιάβροχη εσωτερική επένδυση. Φορώντας την πάνα μαγιό ελαχιστοποιείτε, επίσης, τις πιθανότητες μόλυνσης από ασθένειες που σχετίζονται με το νερό και τη θάλασσα. Tip: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην εκπαίδευση τουαλέτας....ΣΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΓΙΟ!!!!!!!!!!

Έκπτωση
- 3,10 €
9,90 € 13,00 €

RTE004640517 // 04940519 Απαραίτητα και πανέμορφα, αυτά τα μαγιό πάνες                                 είναι τέλεια για τις διακοπές, τη θάλασσα ή την πισίνα.  Θα προστατεύσουν την ευαισθητη περιοχή των μωρών σας και από την άμμο. Πολύ πρακτικά θα τα χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αποφεύγετε τα ατυχήματα. Πλένονται στους 30 βαθμούς.  Οικονομικό και περιβαλλοντικό όφελος, αφού γλιτώνετε τις πάνες μιας χρήσεως. Φιλικό για την επιδερμίδα του μωρού Ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα και αδιάβροχη εσωτερική επένδυση. Φορώντας την πάνα μαγιό ελαχιστοποιείτε, επίσης, τις πιθανότητες μόλυνσης από ασθένειες που σχετίζονται με το νερό και τη θάλασσα. Tip: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην εκπαίδευση τουαλέτας....ΣΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΓΙΟ!!!!!!!!!!

Έκπτωση
- 4,09 €
10,90 € 14,99 €

SKU05400615 Απαραίτητα και πανέμορφα, αυτά τα μαγιό πάνες                                 είναι τέλεια για τις διακοπές, τη θάλασσα ή την πισίνα.  Θα προστατεύσουν την ευαισθητη περιοχή των μωρών σας και από την άμμο. Πολύ πρακτικά θα τα χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αποφεύγετε τα ατυχήματα. Πλένονται στους 30 βαθμούς.  Οικονομικό και περιβαλλοντικό όφελος, αφού γλιτώνετε τις πάνες μιας χρήσεως. Φιλικό για την επιδερμίδα του μωρού Ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα και αδιάβροχη εσωτερική επένδυση. Φορώντας την πάνα μαγιό ελαχιστοποιείτε, επίσης, τις πιθανότητες μόλυνσης από ασθένειες που σχετίζονται με το νερό και τη θάλασσα. Tip: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην εκπαίδευση τουαλέτας....ΣΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΓΙΟ!!!!!!!!!!

Έκπτωση
- 3,49 €
11,50 € 14,99 €

sku 05400616 Απαραίτητα και πανέμορφα, αυτά τα μαγιό πάνες είναι τέλεια για τις διακοπές, τη θάλασσα ή την πισίνα.  Θα προστατεύσουν την ευαισθητη περιοχή των μωρών σας και από την άμμο. Πολύ πρακτικά θα τα χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αποφεύγετε τα ατυχήματα. Πλένονται στους 30 βαθμούς.   Οικονομικό και περιβαλλοντικό όφελος, αφού γλιτώνετε τις πάνες μιας χρήσεως. Φιλικό για την επιδερμίδα του μωρού Ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα και αδιάβροχη εσωτερική επένδυση. Φορώντας την πάνα μαγιό ελαχιστοποιείτε, επίσης, τις πιθανότητες μόλυνσης από ασθένειες που σχετίζονται με το νερό και τη θάλασσα. Οικονομικό και περιβαλλοντικό όφελος, αφού γλιτώνετε τις πάνες μιας χρήσεως.   Φιλικό για την επιδερμίδα του μωρού  Ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα και αδιάβροχη εσωτερική επένδυση. Φορώντας την πάνα μαγιό ελαχιστοποιείτε, επίσης, τις πιθανότητες μόλυνσης από ασθένειες που σχετίζονται με το νερό και τη θάλασσα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν πάνα εκμάθησης τουαλέτας. Tip: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην εκπαίδευση τουαλέτας....ΣΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΓΙΟ!!!!!!!!!!

Έκπτωση
- 2,50 €
11,50 € 14,00 €

ΣΟΙΠ04900518                              ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΥΑΛΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ !!                  Ιδανικό για υποβρύχια προσωπικότητα Τα γυαλιά θαλάσσης της Stephen Josephείναι ιδανικά  τόσο για κολύμβησης στην πισίνα, όσο  και για την παραλία το καλοκαίρι!  Το αντιθαμβωτικό σύστημα τους εμποδίζει το θάμπωμα των φακών και η μαλακή σιλικόνη που διαθέτουν εξασφαλίζει την απόλυτη άνεση σε όποιον τα φοράει! Και φυσικά έχετε και 100% UV προστασία Λουρί από μαλακή σιλικόνη Αντιθαμβωτικό σύστημα Εξαιρετική εφαρμογή στα μάτια Ρυθμιζόμενος ιμάντας έως 30,5 εκατοστά  

Έκπτωση
- 2,50 €
11,50 € 14,00 €

ΣΟΙΠ04900518                              ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΥΑΛΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ !!                  Ιδανικό για υποβρύχια προσωπικότητα Τα γυαλιά θαλάσσης της Stephen Josephείναι ιδανικά  τόσο για κολύμβησης στην πισίνα, όσο  και για την παραλία το καλοκαίρι!  Το αντιθαμβωτικό σύστημα τους εμποδίζει το θάμπωμα των φακών και η μαλακή σιλικόνη που διαθέτουν εξασφαλίζει την απόλυτη άνεση σε όποιον τα φοράει! Και φυσικά έχετε και 100% UV προστασία Λουρί από μαλακή σιλικόνη Αντιθαμβωτικό σύστημα Εξαιρετική εφαρμογή στα μάτια Ρυθμιζόμενος ιμάντας έως 30,5 εκατοστά