Το BabyDream.gr βρίσκετε δίπλα σας! ♥️ Στηρίζοντας την προσπάθεια #μένουμεσπίτι και με προτεραιότητα πάντα τις ανάγκες της κάθε οικογένειας με μικρά παιδάκια, σας κάνει δώρο τα μεταφορικά!
Ισχύει για παραγγελίες άνω των 19€ που θα πληρωθούν με κάρτα, paypal ή κατάθεση στη τράπεζα ενισχύοντας την ασφάλεια της ανέπαφης παράδοσης!

πάνες- μαγιό αγόρι

23 προϊόντα
Σελίδες:

Φίλτρο τιμών

Μάρκα / Κατασκευαστής

Έκπτωση
- 3,10 €
9,90 € 13,00 €

RTE004640517 Απαραίτητα και πανέμορφα, αυτά τα μαγιό πάνες                                 είναι τέλεια για τις διακοπές, τη θάλασσα ή την πισίνα.  Θα προστατεύσουν την ευαισθητη περιοχή των μωρών σας και από την άμμο. Πολύ πρακτικά θα τα χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αποφεύγετε τα ατυχήματα. Πλένονται στους 30 βαθμούς.  Οικονομικό και περιβαλλοντικό όφελος, αφού γλιτώνετε τις πάνες μιας χρήσεως. Φιλικό για την επιδερμίδα του μωρού Ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα και αδιάβροχη εσωτερική επένδυση. Φορώντας την πάνα μαγιό ελαχιστοποιείτε, επίσης, τις πιθανότητες μόλυνσης από ασθένειες που σχετίζονται με το νερό και τη θάλασσα. Tip: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην εκπαίδευση τουαλέτας....ΣΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΓΙΟ!!!!!!!!!!

Έκπτωση
- 3,10 €
9,90 € 13,00 €

RTE004640517 // 04940519 Απαραίτητα και πανέμορφα, αυτά τα μαγιό πάνες                                 είναι τέλεια για τις διακοπές, τη θάλασσα ή την πισίνα.  Θα προστατεύσουν την ευαισθητη περιοχή των μωρών σας και από την άμμο. Πολύ πρακτικά θα τα χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αποφεύγετε τα ατυχήματα. Πλένονται στους 30 βαθμούς.  Οικονομικό και περιβαλλοντικό όφελος, αφού γλιτώνετε τις πάνες μιας χρήσεως. Φιλικό για την επιδερμίδα του μωρού Ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα και αδιάβροχη εσωτερική επένδυση. Φορώντας την πάνα μαγιό ελαχιστοποιείτε, επίσης, τις πιθανότητες μόλυνσης από ασθένειες που σχετίζονται με το νερό και τη θάλασσα. Tip: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην εκπαίδευση τουαλέτας....ΣΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΓΙΟ!!!!!!!!!!

Έκπτωση
- 3,19 €
11,80 € 14,99 €

sku 05400615 Απαραίτητα και πανέμορφα, αυτά τα μαγιό πάνες                                 είναι τέλεια για τις διακοπές, τη θάλασσα ή την πισίνα.  Θα προστατεύσουν την ευαισθητη περιοχή των μωρών σας και από την άμμο. Πολύ πρακτικά θα τα χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αποφεύγετε τα ατυχήματα. Πλένονται στους 30 βαθμούς.  Οικονομικό και περιβαλλοντικό όφελος, αφού γλιτώνετε τις πάνες μιας χρήσεως. Φιλικό για την επιδερμίδα του μωρού Ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα και αδιάβροχη εσωτερική επένδυση. Φορώντας την πάνα μαγιό ελαχιστοποιείτε, επίσης, τις πιθανότητες μόλυνσης από ασθένειες που σχετίζονται με το νερό και τη θάλασσα. Tip: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην εκπαίδευση τουαλέτας....ΣΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΓΙΟ!!!!!!!!!!

Έκπτωση
- 3,20 €
11,80 € 15,00 €

RTE05920517 Απαραίτητα και πανέμορφα, αυτά τα μαγιό πάνες                                 είναι τέλεια για τις διακοπές, τη θάλασσα ή την πισίνα.  Θα προστατεύσουν την ευαισθητη περιοχή των μωρών σας και από την άμμο. Πολύ πρακτικά θα τα χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αποφεύγετε τα ατυχήματα. Πλένονται στους 30 βαθμούς.  Οικονομικό και περιβαλλοντικό όφελος, αφού γλιτώνετε τις πάνες μιας χρήσεως. Φιλικό για την επιδερμίδα του μωρού Ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα και αδιάβροχη εσωτερική επένδυση. Φορώντας την πάνα μαγιό ελαχιστοποιείτε, επίσης, τις πιθανότητες μόλυνσης από ασθένειες που σχετίζονται με το νερό και τη θάλασσα. Tip: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην εκπαίδευση τουαλέτας....ΣΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΓΙΟ!!!!!!!!!!

Έκπτωση
- 3,20 €
11,80 € 15,00 €

RTE05920517 Απαραίτητα και πανέμορφα, αυτά τα μαγιό πάνες                                 είναι τέλεια για τις διακοπές, τη θάλασσα ή την πισίνα.  Θα προστατεύσουν την ευαισθητη περιοχή των μωρών σας και από την άμμο. Πολύ πρακτικά θα τα χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αποφεύγετε τα ατυχήματα. Πλένονται στους 30 βαθμούς.  Οικονομικό και περιβαλλοντικό όφελος, αφού γλιτώνετε τις πάνες μιας χρήσεως. Φιλικό για την επιδερμίδα του μωρού Ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα και αδιάβροχη εσωτερική επένδυση. Φορώντας την πάνα μαγιό ελαχιστοποιείτε, επίσης, τις πιθανότητες μόλυνσης από ασθένειες που σχετίζονται με το νερό και τη θάλασσα. Tip: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην εκπαίδευση τουαλέτας....ΣΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΓΙΟ!!!!!!!!!!

Έκπτωση
- 2,49 €
12,50 € 14,99 €

SKU 05400615 Απαραίτητα και πανέμορφα, αυτά τα μαγιό πάνες                                 είναι τέλεια για τις διακοπές, τη θάλασσα ή την πισίνα.  Θα προστατεύσουν την ευαισθητη περιοχή των μωρών σας και από την άμμο. Πολύ πρακτικά θα τα χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αποφεύγετε τα ατυχήματα. Πλένονται στους 30 βαθμούς.  Οικονομικό και περιβαλλοντικό όφελος, αφού γλιτώνετε τις πάνες μιας χρήσεως. Φιλικό για την επιδερμίδα του μωρού Ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα και αδιάβροχη εσωτερική επένδυση. Φορώντας την πάνα μαγιό ελαχιστοποιείτε, επίσης, τις πιθανότητες μόλυνσης από ασθένειες που σχετίζονται με το νερό και τη θάλασσα. Tip: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην εκπαίδευση τουαλέτας....ΣΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΓΙΟ!!!!!!!!!!

Έκπτωση
- 4,09 €
12,90 € 16,99 €

SKU 07200616 Απαραίτητα και πανέμορφα, αυτά τα μαγιό πάνες                                 είναι τέλεια για τις διακοπές, τη θάλασσα ή την πισίνα.  Θα προστατεύσουν την ευαισθητη περιοχή των μωρών σας και από την άμμο. Πολύ πρακτικά θα τα χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αποφεύγετε τα ατυχήματα. Πλένονται στους 30 βαθμούς.  Οικονομικό και περιβαλλοντικό όφελος, αφού γλιτώνετε τις πάνες μιας χρήσεως. Φιλικό για την επιδερμίδα του μωρού Ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα και αδιάβροχη εσωτερική επένδυση. Φορώντας την πάνα μαγιό ελαχιστοποιείτε, επίσης, τις πιθανότητες μόλυνσης από ασθένειες που σχετίζονται με το νερό και τη θάλασσα. Tip: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην εκπαίδευση τουαλέτας....ΣΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΓΙΟ!!!!!!!!!!

Έκπτωση
- 5,00 €
13,00 € 18,00 €

ΜΔΓΗ07150517 Το μαγιώ πάνα της Konfidence είναι σχεδιασμένο ειδικά για baby swimming σε πισίνα και σε θάλασσα, και αντικαθιστά την ανάγκη για πάνα 1 χρήσης για νερό • Μια λαμπρή εναλλακτική λύση για πάνες κολύμβησης • Ένα μέγεθος ταιριάζει σε 3 μήνες έως 2 χρόνια • Κατασκευασμένο από μαλακό Lycra με ρυθμιζόμενο Velcro • Διαθέτει τρία στρώματα για να βοηθήσει να διατηρήσει τα ατυχήματα   Konfidence AquaNappies θα πρέπει να πλένονται με κρύο καθαρό νερό και να κρεμιέται για να στεγνώσει στη σκιά. Μπορούν να πλυθούν στους 30 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε μαλακτικό. Μην στεγνώνετε και μην σιδερώσετε. Εάν η Konfidence AquaNappy χρησιμοποιείται στην πισίνα ή τη θάλασσα, το χλώριο και το θαλασσινό νερό μπορεί να  επηρεάζουν  τα χρώματα και να καταστρέψει όλα τα υλικά του  Lycra, ώστε να αποφευχθεί αυτό  παρακαλούμε να ξεπλύνετε με καθαρό νερό το συντομότερο δυνατό. Παρακαλούμε  dont αφήνουμε σε ζεστό ή καυτό αυτοκίνητο χωρίς ξέπλυμα , καθώς αυτό μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα βλάβης του χλωρίου. υλικά   Τα κύρια συστατικά που χρησιμοποιούμε είναι από πολυεστέρα, πλέγμα πολυεστέρα, ανακυκλωμένο TPU, Velcro και plasitc ταινία popper.   Κατασκευή   Η AquaNappy είναι κατασκευασμένο ώστε να μπορέσει να χωρέσει γύρω από τη μέση και τα πόδια του χρήστη από περίπου 3 έως 30 μηνών.   δοκιμές   Τα υλικά Konfidence AquaNappy έχουν δοκιμαστεί ανεξάρτητα για να εξασφαλιστεί ότι είναι ανεξίτηλα, απαλλαγμένα από τις τοξίνες και από απαγορευμένες ουσίες.         ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ   EN71-3 παιχνίδια πρότυπο Τοξικότητα   EN20105 C06 Αντοχές Χρωματισμού στο πλύσιμο   EN20105 E01 Αντοχές Χρωματισμού για το νερό   EN20105 X1 Αντοχές Χρωματισμού για τρίψιμο     EN14362-1 Azo

Έκπτωση
- 3,50 €
13,40 € 16,90 €

sku 07200616 Απαραίτητα και πανέμορφα, αυτά τα μαγιό πάνες                                 είναι τέλεια για τις διακοπές, τη θάλασσα ή την πισίνα.  Θα προστατεύσουν την ευαισθητη περιοχή των μωρών σας και από την άμμο. Πολύ πρακτικά θα τα χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αποφεύγετε τα ατυχήματα. Πλένονται στους 30 βαθμούς.  Οικονομικό και περιβαλλοντικό όφελος, αφού γλιτώνετε τις πάνες μιας χρήσεως. Φιλικό για την επιδερμίδα του μωρού Ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα και αδιάβροχη εσωτερική επένδυση. Φορώντας την πάνα μαγιό ελαχιστοποιείτε, επίσης, τις πιθανότητες μόλυνσης από ασθένειες που σχετίζονται με το νερό και τη θάλασσα.   Tip: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην εκπαίδευση τουαλέτας....ΣΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΓΙΟ!!!!!!!!!!

Έκπτωση
- 3,00 €
13,90 € 16,90 €

ΡΕΤ06400517            ΣΤΟΥ ΓΥΑΛΙΟΥ ΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ 2 ΚΑΒΟΥΡΑΚΙΑ .....ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΚΑΒΟΥΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ !!!                                Ιδανική λύση για να ρυθμίζετε την εφαρμογή του στην μέση του παιδιού! Απαραίτητα και πανέμορφα, αυτά τα μαγιό πάνες είναι τέλεια για τις διακοπές, τη θάλασσα ή την πισίνα.  Θα προστατεύσουν την ευαισθητη περιοχή των μωρών σας και από την άμμο. Πολύ πρακτικά θα τα χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αποφεύγετε τα ατυχήματα. Πλένονται στους 30 βαθμούς.  Οικονομικό και περιβαλλοντικό όφελος, αφού γλιτώνετε τις πάνες μιας χρήσεως. Φιλικό για την επιδερμίδα του μωρού Ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα και αδιάβροχη εσωτερική επένδυση. Φορώντας την πάνα μαγιό ελαχιστοποιείτε, επίσης, τις πιθανότητες μόλυνσης από ασθένειες που σχετίζονται με το νερό και τη θάλασσα. Οικονομικό και περιβαλλοντικό όφελος, αφού γλιτώνετε τις πάνες μιας χρήσεως.   Φιλικό για την επιδερμίδα του μωρού  Ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα και αδιάβροχη εσωτερική επένδυση. Φορώντας την πάνα μαγιό ελαχιστοποιείτε, επίσης, τις πιθανότητες μόλυνσης από ασθένειες που σχετίζονται με το νερό και τη θάλασσα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν πάνα εκμάθησης τουαλέτας. Tip: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην εκπαίδευση τουαλέτας....ΣΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΓΙΟ!!!!!!!!!!  

Έκπτωση
- 4,00 €
14,00 € 18,00 €

ΜΔΓΗ07150517 Το μαγιώ πάνα της Konfidence είναι σχεδιασμένο ειδικά για baby swimming σε πισίνα και σε θάλασσα, και αντικαθιστά την ανάγκη για πάνα 1 χρήσης για νερό • Μια λαμπρή εναλλακτική λύση για πάνες κολύμβησης • Ένα μέγεθος ταιριάζει σε 3 μήνες έως 2 χρόνια • Κατασκευασμένο από μαλακό Lycra με ρυθμιζόμενο Velcro • Διαθέτει τρία στρώματα για να βοηθήσει να διατηρήσει τα ατυχήματα   Konfidence AquaNappies θα πρέπει να πλένονται με κρύο καθαρό νερό και να κρεμιέται για να στεγνώσει στη σκιά. Μπορούν να πλυθούν στους 30 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε μαλακτικό. Μην στεγνώνετε και μην σιδερώσετε. Εάν η Konfidence AquaNappy χρησιμοποιείται στην πισίνα ή τη θάλασσα, το χλώριο και το θαλασσινό νερό μπορεί να  επηρεάζουν  τα χρώματα και να καταστρέψει όλα τα υλικά του  Lycra, ώστε να αποφευχθεί αυτό  παρακαλούμε να ξεπλύνετε με καθαρό νερό το συντομότερο δυνατό. Παρακαλούμε  dont αφήνουμε σε ζεστό ή καυτό αυτοκίνητο χωρίς ξέπλυμα , καθώς αυτό μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα βλάβης του χλωρίου. υλικά   Τα κύρια συστατικά που χρησιμοποιούμε είναι από πολυεστέρα, πλέγμα πολυεστέρα, ανακυκλωμένο TPU, Velcro και plasitc ταινία popper.   Κατασκευή   Η AquaNappy είναι κατασκευασμένο ώστε να μπορέσει να χωρέσει γύρω από τη μέση και τα πόδια του χρήστη από περίπου 3 έως 30 μηνών.   δοκιμές   Τα υλικά Konfidence AquaNappy έχουν δοκιμαστεί ανεξάρτητα για να εξασφαλιστεί ότι είναι ανεξίτηλα, απαλλαγμένα από τις τοξίνες και από απαγορευμένες ουσίες.         ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ   EN71-3 παιχνίδια πρότυπο Τοξικότητα   EN20105 C06 Αντοχές Χρωματισμού στο πλύσιμο   EN20105 E01 Αντοχές Χρωματισμού για το νερό   EN20105 X1 Αντοχές Χρωματισμού για τρίψιμο     EN14362-1 Azo

Έκπτωση
- 4,00 €
14,90 € 18,90 €

06650417  07430719 Ηρθαν τα playshoes και το Μπανάκι  στη θάλασσα δεν κινδυνεύει από  μύκητες , βακτήρια ,ουρολοιμώξεις-δερματίτιδες ...που μπορούν να δημιουργηθούν από αναμφιβόλου ποιότητας μαγιό, καπέλα και παπουτσάκια θαλάσσης !!!!  Playshoes αντηλιακή& αντιμυκητιακή  πάνα μαγιό με UV Προστασία 50+( H ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ )   ελαστικό λάστιχο στη μέση υλικό που στεγνώνει γρήγορα για να υπάρχει υγειινή και πολύωρη χρήση του κατάλληλο για πλυντήρια ρούχων ελαστικό λάστιχο στη μέση υλικό στεγνώνει γρήγορα κατάλληλο για πλυντήρια ρούχων UPF 50+, σύμφωνα με το πρότυπο EN 13758-1 (Ινστιτούτο Test Hohenstein όχι. 15.1.10.0286) Oeko-Tex Standard 100 κλάση 1, αριθμός δοκιμών 11.0.86164, Hohenstein ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ 461129