Το BabyDream.gr βρίσκεται δίπλα σας! ♥️ Στηρίζοντας την προσπάθεια #μένουμεσπίτι και με προτεραιότητα πάντα τις ανάγκες της κάθε οικογένειας με μικρά παιδάκια, σας κάνει δώρο τα μεταφορικά!
Ισχύει για παραγγελίες άνω των 19€ που θα πληρωθούν με κάρτα, paypal ή κατάθεση στη τράπεζα ενισχύοντας την ασφάλεια της ανέπαφης παράδοσης!
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγου μεγάλου όγκου παραγγελιών, οι παραγγελίες σας επεξεργάζονται απο την ομαδα του BABYDREAM εντός 1-3 ημερών. Οποιαδήποτε επιπλέον καθυστέρηση στις παραδόσεις οφείλεται στις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Τροχήλατα

5 προϊόντα
Σελίδες:

Φίλτρο τιμών

Μάρκα / Κατασκευαστής

Έκπτωση
- 5,10 €
114,90 € 120,00 €

Για γονείς & παιδιά που εκτιμούν την ωραία αισθητική δοκιμάστε τα τροχήλατα οχήματα που θα βρείτε στο babydream.gr!Εκπληκτικός σχεδιασμός και ρετρό αισθητική είναι τα πρώτα στοιχεία που θα σας εντυπωσιάσουν με το Racer της Baghera. Τα υπόλοιπα θα τα βρείτε στο ενθουσιώδες πρόσωπο του παιδιού σας, όταν το δει και το οδηγήσει για πρώτη φορά! Το Racer από την Baghera είναι εδώ! Υψηλή αντοχή, χαμηλό βάρος και μοναδικός σχεδιασμός, είναι τα πρώτα στοιχεία τους που θα σας μαγέψουν και συγκλονίσουν! Ετοιμαστείτε  κάγια πολλούς γρήγορους γύρους! Είναι εύκολο στον χειρισμό, κάνοντάς το ιδανικό για ταξίδια μες στο σπίτι ή έξω στον κήπο.Κατάλληλο για ηλικίες 12 μηνών και άνωΒάρος τροχήλατου 4,5 κιλάΜέγιστο βάρος 30 κιλάΎψος σέλας 19 εκ.Διαστάσεις Μ58 x Π34 x Υ38 εκ.Με τιμόνι που στρίβει σαν κανονικόΜε ρόδες από πραγματικό λάστιχο για ησυχία μες στο σπίτι και πιο ρεαλιστική εμπειρίαΒοηθάει το παιδί να αναπτύξει την ισορροπία του και τις κινητικές δεξιότητές τουΣχεδιασμένο στη Γαλλία και κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από μέταλλοΟδηγίες Συναρμολόγησης

Έκπτωση
- 5,10 €
114,90 € 120,00 €

Για γονείς & παιδιά που εκτιμούν την ωραία αισθητική δοκιμάστε τα τροχήλατα οχήματα που θα βρείτε στο babydream.gr!Εκπληκτικός σχεδιασμός και ρετρό αισθητική είναι τα πρώτα στοιχεία που θα σας εντυπωσιάσουν με το Racer της Baghera. Τα υπόλοιπα θα τα βρείτε στο ενθουσιώδες πρόσωπο του παιδιού σας, όταν το δει και το οδηγήσει για πρώτη φορά! Το Racer από την Baghera είναι εδώ! Υψηλή αντοχή, χαμηλό βάρος και μοναδικός σχεδιασμός, είναι τα πρώτα στοιχεία τους που θα σας μαγέψουν και συγκλονίσουν! Ετοιμαστείτε  κάγια πολλούς γρήγορους γύρους! Είναι εύκολο στον χειρισμό, κάνοντάς το ιδανικό για ταξίδια μες στο σπίτι ή έξω στον κήπο.Κατάλληλο για ηλικίες 12 μηνών και άνωΒάρος τροχήλατου 4,5 κιλάΜέγιστο βάρος 30 κιλάΎψος σέλας 19 εκ.Διαστάσεις Μ58 x Π34 x Υ38 εκ.Με τιμόνι που στρίβει σαν κανονικόΜε ρόδες από πραγματικό λάστιχο για ησυχία μες στο σπίτι και πιο ρεαλιστική εμπειρίαΒοηθάει το παιδί να αναπτύξει την ισορροπία του και τις κινητικές δεξιότητές τουΣχεδιασμένο στη Γαλλία και κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από μέταλλοΟδηγίες Συναρμολόγησης

Έκπτωση
- 9,10 €
118,90 € 128,00 €

Για γονείς & παιδιά που εκτιμούν την ωραία αισθητική δοκιμάστε τα τροχήλατα οχήματα που θα βρείτε στο babydream.gr!Εκπληκτικός σχεδιασμός και ρετρό αισθητική είναι τα πρώτα στοιχεία που θα σας εντυπωσιάσουν με το Speedster της Baghera. Τα υπόλοιπα θα τα βρείτε στο ενθουσιώδες πρόσωπο του παιδιού σας, όταν το δει και το οδηγήσει για πρώτη φορά! Το Speedster από την Baghera είναι εδώ! Υψηλή αντοχή, χαμηλό βάρος και μοναδικός σχεδιασμός, είναι τα πρώτα στοιχεία τους που θα σας μαγέψουν και συγκλονίσουν! Διαστάσεις: 75 x 37 x 25 εκ.Ηλικία: 12+ μηνώνΧρώμα: ΚόκκινοΒάρος: 5.5 kgΜε τιμόνι που στρίβει σαν κανονικόΜε ρόδες από πραγματικό λάστιχο για ησυχία μες στο σπίτι και πιο ρεαλιστική εμπειρίαΒοηθάει το παιδί να αναπτύξει την ισορροπία του και τις κινητικές δεξιότητές τουΣχεδιασμένο στη Γαλλία και κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από μέταλλοΔιαθέτει μαλακή και άνετη σέλα, στιβαρό μεταλλικό σκελετό και ρόδες από λάστιχο. Ιδανικό για ταξίδια μες στο σπίτι ή έξω στον κήπο.

Έκπτωση
- 9,10 €
118,90 € 128,00 €

Για γονείς & παιδιά που εκτιμούν την ωραία αισθητική δοκιμάστε τα τροχήλατα οχήματα που θα βρείτε στο babydream.gr!Εκπληκτικός σχεδιασμός και ρετρό αισθητική είναι τα πρώτα στοιχεία που θα σας εντυπωσιάσουν με το Speedster της Baghera. Τα υπόλοιπα θα τα βρείτε στο ενθουσιώδες πρόσωπο του παιδιού σας, όταν το δει και το οδηγήσει για πρώτη φορά! Το Speedster από την Baghera είναι εδώ! Υψηλή αντοχή, χαμηλό βάρος και μοναδικός σχεδιασμός, είναι τα πρώτα στοιχεία τους που θα σας μαγέψουν και συγκλονίσουν! Διαστάσεις: 75 x 37 x 25 εκ.Ηλικία: 12+ μηνώνΧρώμα: ΡοζΒάρος: 5.5 kgΜε τιμόνι που στρίβει σαν κανονικόΜε ρόδες από πραγματικό λάστιχο για ησυχία μες στο σπίτι και πιο ρεαλιστική εμπειρίαΒοηθάει το παιδί να αναπτύξει την ισορροπία του και τις κινητικές δεξιότητές τουΣχεδιασμένο στη Γαλλία και κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από μέταλλοΔιαθέτει μαλακή και άνετη σέλα, στιβαρό μεταλλικό σκελετό και ρόδες από λάστιχο. Ιδανικό για ταξίδια μες στο σπίτι ή έξω στον κήπο.

Έκπτωση
- 9,10 €
118,90 € 128,00 €

Για γονείς & παιδιά που εκτιμούν την ωραία αισθητική δοκιμάστε τα τροχήλατα οχήματα που θα βρείτε στο babydream.gr!Εκπληκτικός σχεδιασμός και ρετρό αισθητική είναι τα πρώτα στοιχεία που θα σας εντυπωσιάσουν με το Speedster της Baghera. Τα υπόλοιπα θα τα βρείτε στο ενθουσιώδες πρόσωπο του παιδιού σας, όταν το δει και το οδηγήσει για πρώτη φορά! Το Speedster από την Baghera είναι εδώ! Υψηλή αντοχή, χαμηλό βάρος και μοναδικός σχεδιασμός, είναι τα πρώτα στοιχεία τους που θα σας μαγέψουν και συγκλονίσουν! Διαστάσεις: 75 x 37 x 25 εκ.Ηλικία: 12+ μηνώνΧρώμα: ΜαύροΒάρος: 5.5 kgΜε τιμόνι που στρίβει σαν κανονικόΜε ρόδες από πραγματικό λάστιχο για ησυχία μες στο σπίτι και πιο ρεαλιστική εμπειρίαΒοηθάει το παιδί να αναπτύξει την ισορροπία του και τις κινητικές δεξιότητές τουΣχεδιασμένο στη Γαλλία και κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από μέταλλοΔιαθέτει μαλακή και άνετη σέλα, στιβαρό μεταλλικό σκελετό και ρόδες από λάστιχο. Ιδανικό για ταξίδια μες στο σπίτι ή έξω στον κήπο.