Το BabyDream.gr βρίσκετε δίπλα σας! ♥️ Στηρίζοντας την προσπάθεια #μένουμεσπίτι και με προτεραιότητα πάντα τις ανάγκες της κάθε οικογένειας με μικρά παιδάκια, σας κάνει δώρο τα μεταφορικά!
Ισχύει για παραγγελίες άνω των 19€ που θα πληρωθούν με κάρτα, paypal ή κατάθεση στη τράπεζα ενισχύοντας την ασφάλεια της ανέπαφης παράδοσης!

SHOEPS-τα κορδόνια που δεν λύνονται

5 προϊόντα
Σελίδες:

Φίλτρο τιμών

Μάρκα / Κατασκευαστής

Έκπτωση
- 0,70 €
9,80 € 10,50 €

SKSF04750418                                    Τέλος στο «Μαμά, έλα δέσε μου τα κορδόνια!»                   Πόσο συχνά τους λύνονται τα κορδόνια; Πόσο συχνά άλλα παπούτσια θέλετε να τους αγοράσετε και άλλα τους αγοράζετε τελικά, λόγω των κορδονιών; Πόσο συχνά αναρωτιέστε «και αν λυθούν τα κορδόνια στο σχολείο ποιος θα του τα δέσει;» Ήρθε λοιπόν η ώρα να γνωρίσετε τα SHOEPS, τα οποία ήρθαν ακριβώς για να ξεφύγετε από το βραχνά των κορδονιών και να φοράτε χωρίς περιορισμούς τα παπούτσια που σας αρέσουν! Και τα παιδιά του δημοτικού που ξέρουν να δένουν τα κορδόνια τους πολλές φορές ούτε που μπαίνουν στον κόπο να τα δέσουν μην χάσουν δευτερόλεπτα παιχνιδιού στα διαλείμματα – αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ! Ουσιαστικά πρόκειται για ελαστικά κορδόνια σιλικόνης που τα τοποθετείτε μία φορά και πολύ εύκολα στα παπούτσια του παιδιού (και γιατί όχι και στα δικά σας) και τα έχετε εκεί για όσο χρόνο θέλετε και δεν πρόκειται ποτέ να λυθούν. Όταν το παιδί πάει να βάλει το πόδι του στο παπούτσι με την ελαστικότητά τους ανοίγουν ώστε να το χωρέσουν και όταν πλέον το φοράει έρχονται και παίρνουν τη φόρμα του ποδιού, ώστε να εφαρμόζουν τέλεια και να κρατάνε το πέλμα σταθερό μέσα στο παπούτσι. Με την ίδια ευκολία βγαίνουν. Πλένονται όσο συχνά θέλετε και δεν παθαίνουν τίποτα! Τα SHOEPS ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα υποδήματα παιδιών και ενηλίκων, είναι «One Size Fits All». Κυκλοφορούν σε 10 υπέροχα χρώματα, υπάρχει όμως και μία συσκευασία που περιέχει 7 διαφορετικά χρώματα, από 2 τεμάχια στο κάθε χρώμα, και τη λέμε «ουράνιο τόξο». Από παρτίδα σε παρτίδα , τα χρώματα στο σετ πολυχρωμα , αλλάζει .Σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνονται 14 κορδόνια. Τα κουμπιά στη μέση μπορεί να αλλάξουν, για όμορφους συνδυασμούς χρωμάτων.. Εκτός από παιδιά, τα SHOEPS είναι ιδανικά για ενήλικες που το πόδι τους μπορεί να είναι πιο μεγάλο σε σημεία, όπως επίσης και για ηλικιωμένους που δεν μπορούν τόσο εύκολα να σκύψουν για να δέσουν τα κορδόνια. Τα SHOEPS είναι πανέμορφα, συνδυάζονται τέλεια με ALL STARS αλλά και με όλα τα άλλα παπούτσια που έχουν κορδόνια, κάνουν εύκολη τη ζωή σας και της δίνουν χρώμα και λάμψη!        

Έκπτωση
- 3,10 €
10,90 € 14,00 €

SKSF05130418                                    Τέλος στο «Μαμά, έλα δέσε μου τα κορδόνια!»       Κάθε σετ περιέχει 14 ελάσματα σιλικόνης                                             Πόσο συχνά τους λύνονται τα κορδόνια; Πόσο συχνά άλλα παπούτσια θέλετε να τους αγοράσετε και άλλα τους αγοράζετε τελικά, λόγω των κορδονιών; Πόσο συχνά αναρωτιέστε “και αν λυθούν τα κορδόνια στο σχολείο ποιος θα του τα δέσει;” Ήρθε λοιπόν η ώρα να γνωρίσετε τα SHOEPS, τα οποία ήρθαν ακριβώς για να ξεφύγετε από το βραχνά των κορδονιών και να φοράτε χωρίς περιορισμούς τα παπούτσια που σας αρέσουν! Και τα παιδιά του δημοτικού που ξέρουν να δένουν τα κορδόνια τους πολλές φορές ούτε που μπαίνουν στον κόπο να τα δέσουν μην χάσουν δευτερόλεπτα παιχνιδιού στα διαλείμματα – αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ! Ουσιαστικά πρόκειται για ελαστικά κορδόνια σιλικόνης που τα τοποθετείτε μία φορά και πολύ εύκολα στα παπούτσια του παιδιού (και γιατί όχι και στα δικά σας) και τα έχετε εκεί για όσο χρόνο θέλετε και δεν πρόκειται ποτέ να λυθούν. Όταν το παιδί πάει να βάλει το πόδι του στο παπούτσι με την ελαστικότητά τους ανοίγουν ώστε να το χωρέσουν και όταν πλέον το φοράει έρχονται και παίρνουν τη φόρμα του ποδιού, ώστε να εφαρμόζουν τέλεια και να κρατάνε το πέλμα σταθερό μέσα στο παπούτσι. Με την ίδια ευκολία βγαίνουν. Πλένονται όσο συχνά θέλετε και δεν παθαίνουν τίποτα! Τα SHOEPS ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα υποδήματα παιδιών και ενηλίκων, είναι “One Size Fits All”. Κυκλοφορούν σε 10 υπέροχα χρώματα, για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνονται 14 κορδόνια.   Εκτός από παιδιά, τα SHOEPS είναι ιδανικά για ενήλικες που το πόδι τους μπορεί να είναι πιο μεγάλο σε σημεία, όπως επίσης και για ηλικιωμένους που δεν μπορούν τόσο εύκολα να σκύψουν για να δέσουν τα κορδόνια. Τα SHOEPS είναι πανέμορφα, συνδυάζονται τέλεια με ALL STARS αλλά και με όλα τα άλλα παπούτσια που έχουν κορδόνια, κάνουν εύκολη τη ζωή σας και της δίνουν χρώμα και λάμψη!

Έκπτωση
- 2,00 €
11,50 € 13,50 €

RSTG04940418    ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ UV  !!!!                           Tα γνωστά μας shoeps  σε special edition που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσουν!   Τα πιο πρωτότυπα κορδόνια που υπάρχουν ,αφού με τον ήλιο αλλάζουν χρώμα! Το κίτρινο γίνετε πράσινο σταδιακά με την επαφή με τον ήλιο!   ​  Τέλος στο «Μαμά, έλα δέσε μου τα κορδόνια!»       Κάθε σετ περιέχει 14 ελάσματα σιλικόνης                                             Πόσο συχνά τους λύνονται τα κορδόνια; Πόσο συχνά άλλα παπούτσια θέλετε να τους αγοράσετε και άλλα τους αγοράζετε τελικά, λόγω των κορδονιών; Πόσο συχνά αναρωτιέστε “και αν λυθούν τα κορδόνια στο σχολείο ποιος θα του τα δέσει;” Ήρθε λοιπόν η ώρα να γνωρίσετε τα SHOEPS, τα οποία ήρθαν ακριβώς για να ξεφύγετε από το βραχνά των κορδονιών και να φοράτε χωρίς περιορισμούς τα παπούτσια που σας αρέσουν! Και τα παιδιά του δημοτικού που ξέρουν να δένουν τα κορδόνια τους πολλές φορές ούτε που μπαίνουν στον κόπο να τα δέσουν μην χάσουν δευτερόλεπτα παιχνιδιού στα διαλείμματα – αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ! Ουσιαστικά πρόκειται για ελαστικά κορδόνια σιλικόνης που τα τοποθετείτε μία φορά και πολύ εύκολα στα παπούτσια του παιδιού (και γιατί όχι και στα δικά σας) και τα έχετε εκεί για όσο χρόνο θέλετε και δεν πρόκειται ποτέ να λυθούν. Όταν το παιδί πάει να βάλει το πόδι του στο παπούτσι με την ελαστικότητά τους ανοίγουν ώστε να το χωρέσουν και όταν πλέον το φοράει έρχονται και παίρνουν τη φόρμα του ποδιού, ώστε να εφαρμόζουν τέλεια και να κρατάνε το πέλμα σταθερό μέσα στο παπούτσι. Με την ίδια ευκολία βγαίνουν. Πλένονται όσο συχνά θέλετε και δεν παθαίνουν τίποτα! Τα SHOEPS ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα υποδήματα παιδιών και ενηλίκων, είναι “One Size Fits All”. Κυκλοφορούν σε 10 υπέροχα χρώματα, για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνονται 14 κορδόνια. Τα κουμπιά στη μέση μπορεί να αλλάξουν, για όμορφους συνδυασμούς χρωμάτων.. Εκτός από παιδιά, τα SHOEPS είναι ιδανικά για ενήλικες που το πόδι τους μπορεί να είναι πιο μεγάλο σε σημεία, όπως επίσης και για ηλικιωμένους που δεν μπορούν τόσο εύκολα να σκύψουν για να δέσουν τα κορδόνια. Τα SHOEPS είναι πανέμορφα, συνδυάζονται τέλεια με ALL STARS αλλά και με όλα τα άλλα παπούτσια που έχουν κορδόνια, κάνουν εύκολη τη ζωή σας και της δίνουν χρώμα και λάμψη!  

Έκπτωση
- 2,00 €
11,50 € 13,50 €

RSTG04940418    ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ UV  !!!!                           Tα γνωστά μας shoeps  σε special edition που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσουν!   Τα πιο πρωτότυπα κορδόνια που υπάρχουν ,αφού με τον ήλιο αλλάζουν χρώμα! Το ροζ γίνετε μωβ σταδιακά με την επαφή με τον ήλιο!      Τέλος στο «Μαμά, έλα δέσε μου τα κορδόνια!»       Κάθε σετ περιέχει 14 ελάσματα σιλικόνης                                             Πόσο συχνά τους λύνονται τα κορδόνια; Πόσο συχνά άλλα παπούτσια θέλετε να τους αγοράσετε και άλλα τους αγοράζετε τελικά, λόγω των κορδονιών; Πόσο συχνά αναρωτιέστε “και αν λυθούν τα κορδόνια στο σχολείο ποιος θα του τα δέσει;” Ήρθε λοιπόν η ώρα να γνωρίσετε τα SHOEPS, τα οποία ήρθαν ακριβώς για να ξεφύγετε από το βραχνά των κορδονιών και να φοράτε χωρίς περιορισμούς τα παπούτσια που σας αρέσουν! Και τα παιδιά του δημοτικού που ξέρουν να δένουν τα κορδόνια τους πολλές φορές ούτε που μπαίνουν στον κόπο να τα δέσουν μην χάσουν δευτερόλεπτα παιχνιδιού στα διαλείμματα – αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ! Ουσιαστικά πρόκειται για ελαστικά κορδόνια σιλικόνης που τα τοποθετείτε μία φορά και πολύ εύκολα στα παπούτσια του παιδιού (και γιατί όχι και στα δικά σας) και τα έχετε εκεί για όσο χρόνο θέλετε και δεν πρόκειται ποτέ να λυθούν. Όταν το παιδί πάει να βάλει το πόδι του στο παπούτσι με την ελαστικότητά τους ανοίγουν ώστε να το χωρέσουν και όταν πλέον το φοράει έρχονται και παίρνουν τη φόρμα του ποδιού, ώστε να εφαρμόζουν τέλεια και να κρατάνε το πέλμα σταθερό μέσα στο παπούτσι. Με την ίδια ευκολία βγαίνουν. Πλένονται όσο συχνά θέλετε και δεν παθαίνουν τίποτα! Τα SHOEPS ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα υποδήματα παιδιών και ενηλίκων, είναι “One Size Fits All”. Κυκλοφορούν σε 10 υπέροχα χρώματα, για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνονται 14 κορδόνια. Τα κουμπιά στη μέση μπορεί να αλλάξουν, για όμορφους συνδυασμούς χρωμάτων.. Εκτός από παιδιά, τα SHOEPS είναι ιδανικά για ενήλικες που το πόδι τους μπορεί να είναι πιο μεγάλο σε σημεία, όπως επίσης και για ηλικιωμένους που δεν μπορούν τόσο εύκολα να σκύψουν για να δέσουν τα κορδόνια. Τα SHOEPS είναι πανέμορφα, συνδυάζονται τέλεια με ALL STARS αλλά και με όλα τα άλλα παπούτσια που έχουν κορδόνια, κάνουν εύκολη τη ζωή σας και της δίνουν χρώμα και λάμψη!    

Έκπτωση
- 3,00 €
11,90 € 14,90 €

SKSF06180418                 Τέλος στο «Μαμά, έλα δέσε μου τα κορδόνια!»       Κάθε σετ περιέχει 14 ελάσματα σιλικόνης                                             Πόσο συχνά τους λύνονται τα κορδόνια; Πόσο συχνά άλλα παπούτσια θέλετε να τους αγοράσετε και άλλα τους αγοράζετε τελικά, λόγω των κορδονιών; Πόσο συχνά αναρωτιέστε “και αν λυθούν τα κορδόνια στο σχολείο ποιος θα του τα δέσει;” Ήρθε λοιπόν η ώρα να γνωρίσετε τα SHOEPS, τα οποία ήρθαν ακριβώς για να ξεφύγετε από το βραχνά των κορδονιών και να φοράτε χωρίς περιορισμούς τα παπούτσια που σας αρέσουν! Και τα παιδιά του δημοτικού που ξέρουν να δένουν τα κορδόνια τους πολλές φορές ούτε που μπαίνουν στον κόπο να τα δέσουν μην χάσουν δευτερόλεπτα παιχνιδιού στα διαλείμματα – αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ! Ουσιαστικά πρόκειται για ελαστικά κορδόνια σιλικόνης που τα τοποθετείτε μία φορά και πολύ εύκολα στα παπούτσια του παιδιού (και γιατί όχι και στα δικά σας) και τα έχετε εκεί για όσο χρόνο θέλετε και δεν πρόκειται ποτέ να λυθούν. Όταν το παιδί πάει να βάλει το πόδι του στο παπούτσι με την ελαστικότητά τους ανοίγουν ώστε να το χωρέσουν και όταν πλέον το φοράει έρχονται και παίρνουν τη φόρμα του ποδιού, ώστε να εφαρμόζουν τέλεια και να κρατάνε το πέλμα σταθερό μέσα στο παπούτσι. Με την ίδια ευκολία βγαίνουν. Πλένονται όσο συχνά θέλετε και δεν παθαίνουν τίποτα! Τα SHOEPS ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα υποδήματα παιδιών και ενηλίκων, είναι “One Size Fits All”. Κυκλοφορούν σε 10 υπέροχα χρώματα, για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνονται 14 κορδόνια. Τα κουμπιά στη μέση μπορεί να αλλάξουν, για όμορφους συνδυασμούς χρωμάτων.. Εκτός από παιδιά, τα SHOEPS είναι ιδανικά για ενήλικες που το πόδι τους μπορεί να είναι πιο μεγάλο σε σημεία, όπως επίσης και για ηλικιωμένους που δεν μπορούν τόσο εύκολα να σκύψουν για να δέσουν τα κορδόνια. Τα SHOEPS είναι πανέμορφα, συνδυάζονται τέλεια με ALL STARS αλλά και με όλα τα άλλα παπούτσια που έχουν κορδόνια, κάνουν εύκολη τη ζωή σας και της δίνουν χρώμα και λάμψη!