Το BabyDream.gr βρίσκετε δίπλα σας! ♥️ Στηρίζοντας την προσπάθεια #μένουμεσπίτι και με προτεραιότητα πάντα τις ανάγκες της κάθε οικογένειας με μικρά παιδάκια, σας κάνει δώρο τα μεταφορικά!
Ισχύει για παραγγελίες άνω των 19€ που θα πληρωθούν με κάρτα, paypal ή κατάθεση στη τράπεζα ενισχύοντας την ασφάλεια της ανέπαφης παράδοσης!

Κατηγορίες

Αποστολές προϊόντων στο εξωτερικό

    Τώρα το BABYDREAM μπορεί να στείλει τα προϊόντα σας και στο εξωτερικό. Μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες παρακάτω. Για περισσότερες ερωτήσεις επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το κατάστημα στα 2221020048 και 6932629863, ή στείλτε μας email στο info@babydream.gr 

Αποστολές στο εξωτερικό πραγαμτοποιούμε κατά κύριο λόγο με TNT κούριερ.

1)Κάνετε την αγορά σας κανονικά μέσω του site , επιλέγοντας τα προϊόντα της επιλογή σας
 
2)Επιλέξτε παραλαβή ( εικονικά ) , από το κατάστημα ...και ως τρόπο πληρωμής : πληρωμή με κάρτα ( χρεωστική πιστωτική ( ανευφ δόσεων ) ,είτε  paypal
 
3)Πατάτε , ολοκλήρωση αγοράς .................όμως στην συνέχεια ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ, στο πεδίο που σας λέει να επιλέξετε για να μεταφερθείτε στην τράπεζα να βάλετε τα στοιχεία της κάρτα σας .
 
4)Ερχόμενη σε εμάς η παραγγελία , βάζουμε τα μεταφορικά που αναλογούν σύμφωνα με τα προϊόντα σας , και σας στέλνουμε νέο link στο mail σας για να μεταφερθείτε στο περιβάλλον της τράπεζας και να συνεχίσετε εάν θέλετε την πληρωμή σας ..... Προηγουμένως βέβαια σας έχουμε στείλει και email που σας αναφέρουμε και το τελικό ποσό , για να αποδεχτείτε , είτε όχι την παραγγελία .
 
Σας ευχαριστούμε θερμότατα
Με εκτίμηση
BABYDREAM TEAM
 

TEL: ( VIBER + WHAT'S UP) 6932629863