Υφασμάτινα Παιχνίδια Αγκαλιάς & Κούκλες

12 προϊόντα
Σελίδες:

Φίλτρο τιμών

Μάρκα / Κατασκευαστής

Έκπτωση
- 2,10 €
12,90 € 15,00 €

ΣΔΓΦ06260817 Τα υφασμάτινα παιχνίδια αγκαλιάς της BabyOno έχουν διαχρονική αξία , και να είστε σίγουροι ότι στην εποχή των PC και των TABLET , τα παιχνίδια αυτά θα είναι τα μόνο που θα φυλάξουν με πολύ αγάπη από την βρεφική τους ηλικία !!! Η Κλάρα η αγελαδίτσα είναι μια κουκλίτσα που το παιδί σας θα θέλει να έχει συνέχεια μαζί του. Θα μπορεί να την αγκαλιάζει και να παίζει μαζί της. Θα γίνει μια ευχάριστη συντροφιά για εκείνο, θα το βοηθήσει στην συναισθηματική του ανάπτυξη και θα του διδάξει την έννοια της ενσυναίσθησης.                        ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  Διδάσκει την ενσυναίσθηση και την αλληλεπίδραση. Ενισχύει την κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη. Το σχήμα του παιχνιδιού μοιάζει με το κανονικό ζώο, κεντρίζει το ενδιαφέρον του μωρού και εστιάζει την προσοχή του. Το παιδί σας μπορεί να παίξει και να μάθει. Αναπτύσσει τη φαντασία του. Δίνει μια αίσθηση ασφάλειας. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 33 cm ΗΛΙΚΙΑ: 0 μηνών και άνω

Έκπτωση
- 2,10 €
15,90 € 18,00 €

Τα υφασμάτινα παιχνίδια αγκαλιάς της BabyOno έχουν διαχρονική αξία , και να είστε σίγουροι ότι στην εποχή των PC και των TABLET , τα παιχνίδια αυτά θα είναι τα μόνο που θα φυλάξουν με πολύ αγάπη από την βρεφική τους ηλικία !!! Το χαριτωμένο αρκουδάκι είναι ένα μαλακό παιχνίδι που το μωρό θα λατρεύει να παίζει μαζί του. Έχει ήχο κουδουνίστρας για να το διασκεδάζει. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ: Διδάσκει την ενσυναίσθηση και την αλληλεπίδραση.  Ενισχύει την κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη. Το σχήμα του παιχνιδιού μοιάζει με το κανονικό ζώο, κεντρίζει το ενδιαφέρον του μωρού και εστιάζει την προσοχή του. ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ: Το παιδί σας μπορεί να μάθει και να παίξει μαζί του. Αναπτύσσει τη φαντασία του μωρού. Δίνει μια αίσθηση ασφάλειας. ΗΛΙΚΙΑ: 0m+ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ : 48CM

Έκπτωση
- 3,00 €
16,90 € 19,90 €

ΣΔ08200817   ΤΕΡΑΣΤΙΑ - ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ - ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ...και με μια μεγάλη αγκαλιά για το παιδάκι μας !!! Τα υφασμάτινα παιχνίδια αγκαλιάς της BabyOno έχουν διαχρονική αξία , και να είστε σίγουροι ότι στην εποχή των PC και των TABLET , τα παιχνίδια αυτά θα είναι τα μόνο που θα φυλάξουν με πολύ αγάπη από την βρεφική τους ηλικία !!! H Lily είναι μια αξιαγάπητη πάνινη κουκλίτσα με την οποία κάθε κοριτσάκι θα θέλει να παίξει. Τι να αγαπήσει κανείς πάνω της; Τα όμορφα μπουκλωτά μαλλιά της είναι διακοσμημένα με φιογκάκια και το φορεματάκι της, που μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί είναι κεντημένο με μικρές καρδούλες.         ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  Διδάσκει την ενσυναίσθηση και την αλληλεπίδραση Eνισχύει την κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη Το παιδί μπορεί να παίξει και να μάθει μαζί της Διεγείρει την φαντασία του παιδιού. Δίνει αίσθηση ασφάλειας ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 37 cm ΗΛΙΚΙΑ: 0 μηνών και άνω

Έκπτωση
- 2,10 €
16,90 € 19,00 €

ASD08200918 Τα υφασμάτινα παιχνίδια αγκαλιάς της BabyOno έχουν διαχρονική αξία , και να είστε σίγουροι ότι στην εποχή των PC και των TABLET , τα παιχνίδια αυτά θα είναι τα μόνο που θα φυλάξουν με πολύ αγάπη από την βρεφική τους ηλικία !!! Μαλακό παιχνιδάκι που μπορείτε να το κρεμάσετε στην κούνια ή στο καρότσι και διασκεδάζει το μωρό σας. Με ελατήριο ώστε το μωρό σας να το τραβάει προς τα κάτω και δόνηση που θα τα κάνει να γελούν! ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ: Διεγείρει την όραση και την ακοή του μωρού Η μουσική του βοηθάει το μωρό να εξοικειωθεί με διάφορες εντάσεις του ήχου Μοιάζει με πραγματικές φιγούρες ανθρώπων και ζώων, βοηθώντας έτσι το μωρό να μάθει να αναγνωρίζει τη μορφή τους ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ: Κεντρίζει το ενδιαφέρον του και την προσοχή του Είναι απαλό και βοηθά το μωρό να ηρεμήσει και να κοιμηθεί ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: Με τον κρίκο: 45 εκ. Χωρίς τον κρίκο: 36 εκ.

Έκπτωση
- 2,00 €
17,00 € 19,00 €

ΑΣΔ08250917 Ο Raff η Καμηλοπάρδαλη ..... ........ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ μαλακό παιχνίδι που θα αγκαλιάσει το μωρό σας....                                  ....................από τη πρώτη μέρα και θα του δώσει πολύ αέρα! O χαμογελαστός Raff με τα πράσινα απαλά αυτιά και τις ζωηρές κεραίες θέλει πολύ να παίξει με το μικρό σας. Είναι έτοιμος για φωνούλες, αγκαλιές, τινάγματα και πολλά φιλάκια!! Πρόκειται για τη νέα σειρά της Gro που διαθέτει μαλακά υποαλλεργικά παιχνίδια, σχεδιασμένα με air-flow τεχνολογία, ώστε ο αέρας να περνά ανεμπόδιστα.                                         Χαρακτηριστικά Κατασκευάζονται από ύφασμα υψηλής διαπερατότητας που επιτρέπουν στον αέρα να κυκλοφορεί μέσα από το παιχνίδι. Η τεχνολογία Air-flow επιτρέπει στο μωρό να αναπνέει Κατάλληλο για νεογέννητα και βρέφη Υποαλλεργικό Κατάλληλο για πλυντήριο ρούχων Σχεδιασμένο για να πιάνεται και να κινείται εύκολα από το μωρό Σημείωση: Να απομακρύνεται το παιχνίδι από το μωρό όταν κοιμάται. Τα μαλακά παιχνίδια δεν θα πρέπει να παραμένουν στη κούνια του μωρού ενώ κοιμούνται.

Έκπτωση
- 2,00 €
17,00 € 19,00 €

ΑΣΔ08250917 Ο Ernie το Ελεφαντάκι είναι το νέο μαλακό παιχνίδι που θα αγκαλιάσει το μωρό σας από τη πρώτη μέρα και θα του δώσει πολύ αέρα! O αφράτος Ernie το Ελεφαντάκι με τα γαλάζια απαλά αυτιά και τη μακριά προβοσκίδα του, θέλει πολύ να παίξει με το μικρό σας. Είναι έτοιμος για φωνούλες, αγκαλιές, τινάγματα και πολλά φιλάκια!! Πρόκειται για τη νέα σειρά της Gro που διαθέτει μαλακά υποαλλεργικά παιχνίδια, σχεδιασμένα με air-flow τεχνολογία, ώστε ο αέρας να περνά ανεμπόδιστα.                                         Χαρακτηριστικά Κατασκευάζονται από ύφασμα υψηλής διαπερατότητας που επιτρέπουν στον αέρα να κυκλοφορεί μέσα από το παιχνίδι. Η τεχνολογία Air-flow επιτρέπει στο μωρό να αναπνέει Κατάλληλο για νεογέννητα και βρέφη Υποαλλεργικό Κατάλληλο για πλυντήριο ρούχων Σχεδιασμένο για να πιάνεται και να κινείται εύκολα από το μωρό Σημείωση: Να απομακρύνεται το παιχνίδι από το μωρό όταν κοιμάται. Τα μαλακά παιχνίδια δεν θα πρέπει να παραμένουν στη κούνια του μωρού ενώ κοιμούνται.

Έκπτωση
- 2,00 €
17,00 € 19,00 €

ΑΣΔ08250917 Ο Henry ο Ιπποπόταμος είναι το νέο μαλακό παιχνίδι που θα αγκαλιάσει το μωρό σας από τη πρώτη μέρα και θα του δώσει πολύ αέρα! O αφράτος Henry έχει μια μεγάλη καφέ μουσούδα και απαλή κοιλίτσα και θέλει πολύ να παίξει με το μικρό σας. Είναι έτοιμος για φωνούλες, αγκαλιές, τινάγματα και πολλά φιλάκια!! Πρόκειται για τη νέα σειρά της Gro που διαθέτει μαλακά υποαλλεργικά παιχνίδια, σχεδιασμένα με air-flow τεχνολογία, ώστε ο αέρας να περνά ανεμπόδιστα.                                         Χαρακτηριστικά Κατασκευάζονται από ύφασμα υψηλής διαπερατότητας που επιτρέπουν στον αέρα να κυκλοφορεί μέσα από το παιχνίδι. Η τεχνολογία Air-flow επιτρέπει στο μωρό να αναπνέει Κατάλληλο για νεογέννητα και βρέφη Υποαλλεργικό Κατάλληλο για πλυντήριο ρούχων Σχεδιασμένο για να πιάνεται και να κινείται εύκολα από το μωρό Σημείωση: Να απομακρύνεται το παιχνίδι από το μωρό όταν κοιμάται. Τα μαλακά παιχνίδια δεν θα πρέπει να παραμένουν στη κούνια του μωρού ενώ κοιμούνται.

Έκπτωση
- 2,00 €
17,00 € 19,00 €

ΑΣΔ08250917 Ο Boppy το Λαγουδάκι είναι το νέο μαλακό παιχνίδι που θα αγκαλιάσει το μωρό σας από τη πρώτη μέρα και θα του δώσει πολύ αέρα! O γλυκούλης Boppy με τα ροζ μακριά αυτιά και τη γλυκιά μυτούλα του θέλει πολύ να παίξει με το μικρό σας. Είναι έτοιμος για φωνούλες, αγκαλιές, τινάγματα και πολλά φιλάκια!! Πρόκειται για τη νέα σειρά της Gro που διαθέτει μαλακά υποαλλεργικά παιχνίδια, σχεδιασμένα με air-flow τεχνολογία, ώστε ο αέρας να περνά ανεμπόδιστα.                                         Χαρακτηριστικά Κατασκευάζονται από ύφασμα υψηλής διαπερατότητας που επιτρέπουν στον αέρα να κυκλοφορεί μέσα από το παιχνίδι. Η τεχνολογία Air-flow επιτρέπει στο μωρό να αναπνέει Κατάλληλο για νεογέννητα και βρέφη Υποαλλεργικό Κατάλληλο για πλυντήριο ρούχων Σχεδιασμένο για να πιάνεται και να κινείται εύκολα από το μωρό Σημείωση: Να απομακρύνεται το παιχνίδι από το μωρό όταν κοιμάται. Τα μαλακά παιχνίδια δεν θα πρέπει να παραμένουν στη κούνια του μωρού ενώ κοιμούνται.

Έκπτωση
- 3,10 €
19,90 € 23,00 €

ΣΔ09650817 Τα υφασμάτινα παιχνίδια αγκαλιάς της BabyOno έχουν διαχρονική αξία , και να είστε σίγουροι ότι στην εποχή των PC και των TABLET , τα παιχνίδια αυτά θα είναι τα μόνο που θα φυλάξουν με πολύ αγάπη από την βρεφική τους ηλικία !!! Μαλακό παιχνιδάκι που μπορείτε να το κρεμάσετε στην κούνια ή στο καρότσι και διασκεδάζει το μωρό σας. Με ελατήριο ώστε το μωρό σας να το τραβάει προς τα κάτω και δόνηση που θα τα κάνει να γελούν! ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ: Διεγείρει την όραση και την ακοή του μωρού. Η μουσική του βοηθάει το μωρό να εξοικειωθεί με διάφορες εντάσεις του ήχου. Μοιάζει με πραγματικές φιγούρες ανθρώπων και ζώων, βοηθώντας έτσι το μωρό να μάθει να αναγνωρίζει τη μορφή τους. ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ: Κεντρίζει το ενδιαφέρον του και την προσοχή του. Είναι απαλό και βοηθά το μωρό να ηρεμήσει και να κοιμηθεί. ΗΛΙΚΙΑ: 0m+ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: Με τον κρίκο: 44 εκ. Χωρίς τον κρίκο: 32 εκ.

Έκπτωση
- 3,10 €
19,90 € 23,00 €

ΣΔ09650817 Τα υφασμάτινα παιχνίδια αγκαλιάς της BabyOno έχουν διαχρονική αξία , και να είστε σίγουροι ότι στην εποχή των PC και των TABLET , τα παιχνίδια αυτά θα είναι τα μόνο που θα φυλάξουν με πολύ αγάπη από την βρεφική τους ηλικία !!! Μαλακό παιχνιδάκι που μπορείτε να το κρεμάσετε στην κούνια ή στο καρότσι και διασκεδάζει το μωρό σας. Με ελατήριο ώστε το μωρό σας να το τραβάει προς τα κάτω και δόνηση που θα τα κάνει να γελούν! ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ: Διεγείρει την όραση και την ακοή του μωρού. Η μουσική του βοηθάει το μωρό να εξοικειωθεί με διάφορες εντάσεις του ήχου. Μοιάζει με πραγματικές φιγούρες ανθρώπων και ζώων, βοηθώντας έτσι το μωρό να μάθει να αναγνωρίζει τη μορφή τους. ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ: Κεντρίζει το ενδιαφέρον του και την προσοχή του. Είναι απαλό και βοηθά το μωρό να ηρεμήσει και να κοιμηθεί. ΗΛΙΚΙΑ: 0m+ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: Με τον κρίκο: 44 εκ. Χωρίς τον κρίκο: 32 εκ.

Έκπτωση
- 3,00 €
19,90 € 22,90 €

ΣΔ09650817   ΤΕΡΑΣΤΙΑ - ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ - ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ...και με μια μεγάλη αγκαλιά για το παιδάκι μας !!! Τα υφασμάτινα παιχνίδια αγκαλιάς της BabyOno έχουν διαχρονική αξία , και να είστε σίγουροι ότι στην εποχή των PC και των TABLET , τα παιχνίδια αυτά θα είναι τα μόνο που θα φυλάξουν με πολύ αγάπη από την βρεφική τους ηλικία !!! Η χαριτωμένη καμηλοπάρδαλη της BabyOno θα κρατήσει συντροφιά στο μικρό σας και θα το ηρεμεί. Είναι ένα απαλό παιχνίδι που προσφέρει αίσθημα ασφάλειας στο παιδί σας και ενισχύει τη συναισθηματική του ανάπτυξη. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ: Διδάσκει την ενσυναίσθηση και την αλληλεπίδραση Ενισχύει την κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη. Κεντρίζει το ενδιαφέρον του μωρού και εστιάζει την προσοχή του. ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ: Ιδανικό για να παίζει και να μαθαίνει. Αναπτύσσει τη φαντασία του μωρού. Δίνει αίσθημα ασφάλειας στο παιδί. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 53 cm ΗΛΙΚΙΑ: 0 μηνών και άνω

Έκπτωση
- 8,01 €
24,99 € 33,00 €

ΣΦ09001019 Η σειρά προϊόντων Tolo έχει σχεδιαστεί με επίκεντρο την ασφάλεια και ανθεκτικότητα των προϊόντων τους Η εταιρεία ΤOLO χρησιμοποιεί μόνο τα υλικά υψηλότερης ποιότητας κατά τη διάρκεια της κατασκευής και οι αυστηρές διαδικασίες δοκιμών διασφαλίζουν ότι τα ποιοτικά πρότυπα παραμένουν σταθερά υψηλά Τα παιδιά με αυτό το φανταστικό αρκούδο - εξερευνητή θα γνωρίσουν τι θα πει ποιοτική διασκέδαση και περιπέτεια . Αυτό το χαριτωμένο μικρό σαφάρι - εξερευνητής - αρκούδι , θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους !! Θα χαρούν να ανακαλύψουν συναρπαστικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως τα κιάλια ασφαλείας με τον καθρέφτη ασφαλείας, τους συνδετήρες- κορδόνι για τα παπούτσια και τους συνδετήρες γαντζώματος που δονούνται !!! Εξερευνήστε τις τσέπες και το σακίδιο της μικρής αυτής αρκούδας για να διαπιστώσετε ότι έχει φέρει μαζί ένα μικρό μικροσκοπικό δονητικό φίλο Teddy , αλλά και χάρτη εξερεύνησης !! Διαστάσεις :48 ύψος Χ 38 φαρδος ​χρήση : 0 εως 2  ετών