Το BabyDream.gr βρίσκετε δίπλα σας! ♥️ Στηρίζοντας την προσπάθεια #μένουμεσπίτι και με προτεραιότητα πάντα τις ανάγκες της κάθε οικογένειας με μικρά παιδάκια, σας κάνει δώρο τα μεταφορικά!
Ισχύει για παραγγελίες άνω των 19€ που θα πληρωθούν με κάρτα, paypal ή κατάθεση στη τράπεζα ενισχύοντας την ασφάλεια της ανέπαφης παράδοσης!

Playmais-παιχνίδια που ''τρώγονται''!!!!

Παιχνίδια εκπαιδευτικά , οικολογικά από 100% φυσικό καλαμπόκι και φυτικές βαφές που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους !! Δοκιμάστε τα !!

1 προϊόντα
Σελίδες:

Φίλτρο τιμών

Μάρκα / Κατασκευαστής

Έκπτωση
- 3,00 €
10,99 € 13,99 €

ΤΟ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΓΗΣ !!!!   SKU 004950217 Στόχος των προϊόντων Playmais είναι να τροφοδοτήσει και να εμπλουτίσει τη φαντασία των παιδιών. Από τους σπόρους του καλαμποκιού και μετά από μια ειδική επεξεργασία προκύπτουν μικρά κομμάτια όπως περίπου είναι τα τουβλάκια, τα οποία στη συνέχεια βάφονται με φυτικά χρώματα. Τα κομματάκια αυτά είναι ελαστικά και πλάθονται σαν την πλαστελίνη. Όταν αναμειχθούν με νερό τα παιδιά μπορούν να φτιάξουν ό,τι σχήμα θελήσει η φαντασία τους. Τα Playmais είναι ένα φυσικό, εύπλαστο υλικό για δημιουργικό παιχνίδι. Τα Playmais είναι 100% οικολογικά! Δεν μολύνουν το περιβάλλον. Είναι φτιαγμένα από καλαμπόκι, φυτικά χρώματα και νερό. Τα κομμάτια του κολλάνε βρέχοντάς με λίγο νερό. Έχουν υπέροχα χρώματα. Πλάθονται και σχηματίζονται εύκολα με τα δάχτυλα. Αν δεν μας αρέσουν, τα ξεκολλάμε και φτιάχνουμε κάτι καινούργιο. Είναι κατάλληλα για παιδιά 3 ετών και άνω. Είναι ένα παιχνίδι υψηλής εκπαιδευτικής αξίας, το οποίο παράγεται στην Γερμανία. Ενισχύουν τις μυϊκές δεξιότητες. Ενισχύουν τη δημιουργικότητα και τη γνώση στα χρώματα. Βοηθάνε στην ανάπτυξη του παιδιού. Είναι φυσικό προϊόν που σέβεται το περιβάλλον. Είναι απλά πολύ διασκεδαστικά και το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ! Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης και καλή διασκέδαση!