♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

ADAMEX REGGIO ΠΟΛΥΚΑΡΟΤΣΙ 3IN1 AD-Y85 SPECIAL EDITION

Adamex Κωδικός προϊόντος: 85-10-85
684,00 € 990,00 €
Μη διαθέσιμο

 Η Adamex, καινοτόμος κατασκευάστρια εταιρεία των πιο ανθεκτικών, πρακτικών και πάνω απ'όλα ύψιστης ασφαλείας καροτσιών για βρέφη,παρουσιάζει το Reggio Special Edition, ένα προϊόν που επαναπροσδιορίζει τα κριτήρια του είδους.

 

 
  • Μοντέρνος σχεδιασμός
  • Σκελετός αλουμινίου με δυνατότητα γρήγορης αναδίπλωσης
  • Καροτσάκι, πορτ-μπεμπέ και κάθισμα αυτοκινήτου σε ένα
  • Σύστημα γρήγορης και έυκολης εναλλαγής καθισμάτων
  • Εύκολη και γρήγορη αλλαγή φοράς των καθισμάτων
  • Καινοτόμο διπλό αμορτισέρ με κλέιδωμα SafeLock
  • Περιστρεφόμενοι ευέλικτοι τροχοί με κλείδωμα
  • Οικολογικά υφάσματα
  • Στρώμα κοκοφοίνικα για το πόρτ μπεμπέ
  • Βαμβακερά μαξιλάρια για το κάθισμα και το καροτσάκι
  • Ποδόσακοι προσαρμοσμένοι στα καθίσματα και κουνουπιέρα
  • Θόλος προστασίας απο την βροχή και τον ήλιο
  • Τσάντα αλλαξιέρα
  • Ποτηροθήκη
  • Γάντια που προσαρμόζονται στο καροτσάκι
  • Μεγάλο, κλειστό καλάθι αγορών
  • Αντάπτορες για το κάθισμα αυτοκινήτου

 

 

Ολοκληρωμένο σύστημα βρεφικής μεταφοράς
Το πολυκαρότσι Reggio χαράσσει νέα πορεία για την καινοτόμο εταιρεία.
 
Το σετ περιλαμβάνει, εκτός απο τον σκελετό και τα αξεσουάρ, τρία καθίσματα: πορτ-μπεμπέ (1) , καροτσιού (2) και αυτοκινήτου (3).
 
Το πολυχρηστικό αυτό καρότσι 3 σε 1 λύνει τα χέρια κάθε γονέα, καθώς με το σύγχρονο σύστημα κουμπώματος One Click System των καθισμάτων, μπορείτε έυκολα και γρήγορα να εναλλάσετε τα καθίσματα.
 
Όλα τα καθίσματα μπορούν να τοποθετηθούν στο σύστημα με πρόσθια ή οπίσθια φορά, έτσι ώστε εσείς κάθε φορά να επιλέγετε άν το παιδάκι θα κοιτάει τον γονιό ή τον δρόμο.
 
Ο σκελετός του καροτσιού είναι πτυσσόμενος και μπορεί να αναδιπλωθεί σε μικρές διαστάσεις, καθιστώντας έυκολη την μεταφορά του με το αυτοκίνητο αλλά και την αποθήκευση του.
 
 
 
 
Πλαίσιο καροτσιού
Ο σκελετός-πλαίσιο του καροτσιού κατασκευάζεται απο αλουμίνιο, έτσι ώστε να συνδυάζει ανθεκτικότητα και μικρό βάρος. Επιπλέον, είναι πτυσσόμενος και μπορεί να αναδιπλωθεί σε μικρές διαστάσεις.
 
Χάρη στο σύστημα εφαρμογής One Click System μπορείτε έυκολα και γρήγορα να εναλλάσετε τα καθίσματα ή να αλλάζετε τη φορά του καθίσματος, έτσι ώστε να νιώθετε άνετα εσείς και το παιδί σας.
 
Το πλαίσιο επιπροσθέτως διαθέτει καινοτόμο διπλό αμορτισέρ που μπορεί να κλειδωθεί με το σύστημα SafeLock. Παρέχεται υψηλή απορόφηση κραδασμών σε δύο στάδια : Hard/Soft (σκληρά/μαλακά).
 
Η πρωτοποριακή τεχνολογία SafeStop εγγυάται πλήρη σταθερότητα για το καροτσάκι και προστατεύει από κατά λάθος αναδίπλωση του σκελετού.
 
Οι τροχοί είναι μη διάτρητοι, με τζέλ, χωρις σαμπρέλα και κατασκευασμένοι απο 100% πολυουρεθάνη. Επιπλέον οι μπροστινοί τροχοί gel είναι εξαιρετικά ευέλικτοι, έχουν δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών και μπορούν να κελιδώσουν σε ευθεία θέση.
 
Η λαβή είναι καλυμμένη με οικολογικό δέρμα και το ύψος της μπορεί να ρυθμιστεί για να καλύψει τις ανάγκες σας.
 
Χάρη σε αυτό τον συνδυασμό χαρακτηριστικών και την εξαιρετική ισορροπία του, το Reggio μπορεί να κυκλοφορεί σε κάθε επιφάνεια εδάφους, χωρίς κανένα εμπόδιο να στέκεται στο δρόμο του.
 
 
 
 
 
Πορτ-μπεμπέ
Η ανάκλιση του προσκέφαλου του πορτ-μπεμπέ ρυθμίζεται ελεύθερα ακόμη και κατά τη διάρκεια του ύπνου του μωρού χωρίς καμία ενόχληση.
 
Διαθέτει λαβή μεταφοράς.
 
Τα υφάσματα είναι αδιαβροχοποιημένα, καθαρίζονται εύκολα και διαθέτουν φίλτρο UV 50+.
 
Το στρωματάκι αποτελείται απο εξαιρετικής ποιότητας κοκοφοίνικα.
 
Έχει άνοιγμα στο κάτω μέρος αλλά και στην οροφή προκειμένου να εξασφαλίζεταισωστός αερισμός και ρύθμιση της θερμοκρασίας.
 
Η εσωτερική επένδυση στο πορτ μπεμπέ είναι από μαλακό βαμβάκι υψηλών προδιαγραφών.
 
Διαθέτει ποδόσακο αδιάβροχο, αντιανεμικό και με αντηλιακή προστασία.
 
Πρόσθετη κουνουπιέρα στο πάνω μέρος του σκέπαστρου.
 
 
 
 
 
Σπορ καροτσάκι
Τα καλύμματα και η ηλιοροφή του καροτσιού κατασκευάζονται απο οικολογικά υφάσματα, αδιάβροχα, με ειδική τεχνολογία έτσι ώστε να παρέχουν επιπλέον εξαερισμό καθώς και ηλιοπροστασία UV 50+.
 
Τα υφάσματα του καροτσίού γενικά είναι αδιάβροχα, οικολογικά και μπορούν να πλυθούν εύκολα στο χέρι, στους 30 βαθμούς με απορρυπαντικό για βρέφη.
 
Η ανάκλιση της πλάτης ρυθμίζεται σε πολλές θέσεις, από θέση καθίσματος σε θέση ύπνου (πλήρους ανάκλισης).
 
Διαθέτει ζώνες ασφαλείας 5 σημείων που  μπορούν να τοποθετηθούν σε διαφορετικά ύψη ακολουθώντας την ανάπτυξη του παιδιού.
 
Το κάθισμα περιλαμβάνει ένα μαλακό ένθετο μαξιλάρι και τον ποδόσακο.
 
Ρυθμιζόμενο υποπόδιο διακοσμημένο από οικολογικό δέρμα.
 
 
 
 
 
Κάθισμα αυτοκινήτου
Το σετ περιλαμβάνει κάθισμα αυτοκινήτου κατηγορίας 0+ (0-13 κιλών), το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί στον σκελετό του καροτσιού, με το σύστημα One Click, μα φυσικά και στο αυτοκίνητο σας! Μπορείτε έτσι εύκολα να συνδυάσετε την βόλτα με το αυτοκίνητο ή το ταξίδι με την βόλτα με το καρότσι, συνδέοντας το καθισματάκι είτε με το καρότσι είτε με το αυτοκίνητο.
 
Συνδέεται με τις ζώνες τριών σημείων του αυτοκινήτου, με φορά προς τα πίσω, και παρέχει εξαιρετική άνεση και προηγμένη ασφάλεια, χάρη στο σύστημα ιμάντων 5 σημείων που διαθέτει.
 
Τα υφάσματα και τα μαξιλάρια είναι 100% βαμβακερά και υψηλής ποιότητας, ενώ το μειωτικό ένθετο θα βοηθήσει ακόμα και ένα νεογέννητο να ταξιδέυει με άνεση και ασφάλεια.
 
Διαθέτει αδιάβροχο, αντιανεμικό και με αντηλιακές ιδιότητες θόλο και ποδόσακο και μπορείτε να προσαρμόσετε και την κουνουπιέρα.
 
Οι adaptors, οι προσαρμογείς δηλαδή του καθίσματος στο σκελετό του καροτσιού,περιλαμβάνονται στο σετ.
 
 
 
 
 
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
  • Βάρος του πλαισίου με τροχούς: 9 kg
  • Βάρος πορτ μπεμπέ: 4,7 kg
  • Βάρος σπορ καθίσματος: 5 kg
  • Βάρος του καροτσιού με πορτ μπεμπέ: 13,7 kg
  • Βάρος του καροτσιού με το κάθισμα : 14 κιλά
  • Διαστάσεις μετά την αναδίπλωση: 62x26x51cm
  • Εσωτερικές διαστάσεις πορτ μπεμπέ: 79x21x36cm

 

Δωρεάν μεταφορικά!

Αγαπητέ πελάτη,

   ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ γίνετε στα ογκομετρικά δέματα εφόσον η παράδοση γίνετε στις πρωτεύουσες των νομών , και περιμετρικά 1 χλμ αυτών ,με μεταφορική εταιρεία και ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΩΝ 

   *ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ( ενω των 1 χλμ από την κεντρική πόλη -πρωτεύουσα  του νομού )

   *Σε αυτή την περίπτωση: 

  • είτε κάνετε χρήση των δωρεάν μεταφορικών, επιλέγοντας σαν τρόπο αποστολής την μεταφορική , όμως με την υποχρέωση  να παραλάβετε εσείς από την πλησιέστερη μεταφορική και όχι παράδοση κατ οίκων
  • είτε επιλέγετε αποστολή με κούριερ και θα έχετε μια πολύ μικρή χρέωση  5,00 €  και έτσι θα  φέρει τα ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ η εταιρεία κούριερ στον χώρο επιλογή σας.

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία ADAMEX πολυκαροτσα-συστήματα μεταφοράς