♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

BebeStars Κάθισμα Αυτοκινήτου Explore 0-25 κιλά (από νεογέννητο-εως 7 ετών ) Red 911-180

Bebe Stars Κωδικός προϊόντος: 911-180
108,00 € 144,00 €
Μη διαθέσιμο

 

ryuiky51840318

To νέο Κάθισμα Αυτοκινήτου Explore μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας από τη γέννηση έως 25 κιλά, περίπου 6 ετών.

Είναι εγκεκριμένο για τη μεταφορά των παιδιών με αυτοκίνητο, ECE R44 / 04, Ομάδες 0 + /1/2.

-Το πρώτο στάδιο είναι για χρήση από 0-13 κιλά περίπου και χρησιμοποιείται στη μεγαλύτερη κλίση 4, όπου το κάθισμα δένεται με ανάποδη φορά στο αυτοκίνητο. Όταν το κάθισμα δένεται με ανάποδη φορά διαθέτει μια πρόσθετη ασφάλεια που βοηθάει στην πιο σωστή, σταθερή και ασφαλή τοποθέτηση του καθίσματος στο αυτοκίνητο.

-Στην δεύτερη φάση το κάθισμα μετατρέπεται σε κάθισμα κατηγορίας 9-15 κιλά και δένεται προς τα εμπρός με την ζώνη τριών σημείων του αυτοκινήτου. Διαθέτει τρεις θέσεις ανάκλισης για να μπορεί να κοιμάται άνετα το παιδί σας, ενώ το ύφασμά του εξασφαλίζει την μέγιστη κυκλοφορία του αέρα.

-Στο τρίτο στάδιο το κάθισμα Explore μετατρέπεται σε κάθισμα κατηγορίας 15-25 κιλά.

Σε αυτή την φάση το κάθισμα δεν χρησιμοποιεί πια της ζώνες του παιδικού καθίσματος και δένεται και το παιδί και το κάθισμα μαζί, με την ζώνη τριών σημείων του αυτοκινήτου.

 

Γενικά Χαρακτηριστικά:

-Ζώνη ασφαλείας 5 σημείων

-4 θέσεις ανάκλισης πλάτης

-Ενισχυμένη πλευρική προστασία ASP.

-Επιπλέον μαξιλάρι (μειωτήρας) για νεογέννητα

Διαστάσεις: 54.5 x 46.5 x 66cm

Βάρος: 6 kg

Δωρεάν μεταφορικά!

Αγαπητέ πελάτη,

   ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ γίνετε στα ογκομετρικά δέματα εφόσον η παράδοση γίνετε στις πρωτεύουσες των νομών , και περιμετρικά 1 χλμ αυτών ,με μεταφορική εταιρεία και ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΩΝ 

   *ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ( ενω των 1 χλμ από την κεντρική πόλη -πρωτεύουσα  του νομού )

   *Σε αυτή την περίπτωση: 

  • είτε κάνετε χρήση των δωρεάν μεταφορικών, επιλέγοντας σαν τρόπο αποστολής την μεταφορική , όμως με την υποχρέωση  να παραλάβετε εσείς από την πλησιέστερη μεταφορική και όχι παράδοση κατ οίκων
  • είτε επιλέγετε αποστολή με κούριερ και θα έχετε μια πολύ μικρή χρέωση  7,00 €  και έτσι θα  φέρει τα ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ η εταιρεία κούριερ στον χώρο επιλογή σας.

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία 0-25 κιλά group 0-1-2