♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

BebeStars Κάθισμα Αυτοκινήτου Isofix 360° Levante 910-186 GREY (0-36 κιλά )

Bebe Stars Κωδικός προϊόντος: 910-186
159,00 € 199,90 €
Μη διαθέσιμο

77400818

Με πολύ  ΜΕΓΆΛΗ ΧΑΡΆ , ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΌ αλλά και ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ , όλη η BABY DREAM TEAM σας παρουσιάζει το LEVANTE!!!

Ενα κάθισμα που μπορεί να καλύψει με ασφάλεια , χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής του , τις ανάγκες του παιδιού σας από την πρώτη μέρα γέννησής του μέχρι και 140 cm ΎΨΟΣ ....

Είναι από τα λίγα του είδους του - κατηγορίας του(0-36 ΚΙΛΑ) ,

                                     ...........που τηρεί όσα υπόχεται !!!

 

To Levante ISOFIX 360° είναι ένα νέο κάθισμα αυτοκινήτου το οποίο θα συντροφεύσει το μωρό σας στις μετακινήσεις του από τις πρώτες ημέρες της ζωής του έως ότου γίνει 12 ετών.
Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να μπορείτε να το περιστρέψετε 360 μοίρες.

-Μοναδική τεχνολογία ISOFIX 360° που επιτρέπει την ελεύθερη περιστροφή του καθίσματος χωρίς την αποσύνδεση των ζωνών ασφαλείας.
-Αφαιρούμενο μαξιλάρι-μειωτήρας για τα μικρότερα παιδιά.
-4 θέσεις ανάκλισης, όταν το κάθισμα είναι τοποθετημένο με φορά προς τα εμπρός.
-Προσκέφαλο ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος σε 7 θέσεις.

-Τop tether: πρόσθετος ιμάντας που βρίσκεται στο πάνω μέρος του καθίσματος και μειώνει την κλίση της κεφαλής προς τα εμπρός σε περίπτωση σύγκρουσης.
-
Σύστημα SideProtect για καλύτερη προστασία του κεφαλιού του παιδιού σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης.
-Σύστημα Dri-Seat: ειδική επένδυση που εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή κυκλοφορία αέρα, ώστε το παιδί σας να αισθάνεται ακόμα πιο άνετα στα ταξίδια.
-Πρόσθετη πλευρική προστασία.
-Ζώνη ασφαλείας 5 σημείων με πρόσθετα αντιολισθητικά μαξιλαράκια για τους ώμους, ώστε οι ζώνες να μένουν στη θέση τους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ....μπορείτε να κάνετε Διπλή Χρήση:
Μπορεί να τοποθετηθεί σε αυτοκίνητα με υποδοχές Isofix, αλλά και σε αυτοκίνητα που διαθέτουν μόνο ζώνες ασφαλείας 3 σημείων (universal).

Group 0+Κατάλληλο για χρήση από νεογέννητο έως περίπου 18 κιλά. Το κάθισμα τοποθετείται με ανάποδη φορά στο αυτοκίνητο και μπορεί να δεθεί και με τις ζώνες ασφαλείας 3 σημείων του αυτοκινήτου και με  συνδέσμους Isofix και Τop tether.


Group 1: Κατάλληλο για χρήση από 9 έως περίπου 18 κιλά. Το κάθισμα τοποθετείται με φορά οδήγησης και μπορεί να τοποθετηθεί σε συνδυασμό με τους συνδέσμους Isofix και με τις ζώνες ασφαλείας 3 σημείων του αυτοκινήτου.


Group 2: Κατάλληλο για χρήση από 15 έως περίπου 25 κιλά. Το κάθισμα τοποθετείται με φορά οδήγησης και μπορεί να τοποθετηθεί με συνδέσμους Isofix και Τop tether. Στο Group αυτό, έχουν αφαιρεθεί η ζώνες ασφαλείας 5 σημείων του καθίσματος και το παιδί δένεται με τις ζώνες ασφαλείας του αυτοκινήτου.


Group 3Κατάλληλο για χρήση από 2 έως περίπου 36 κιλά. Το κάθισμα τοποθετείται με φορά οδήγησης και μπορεί να τοποθετηθεί με συνδέσμους Isofix και Τop tether. Στο Group αυτό, έχουν αφαιρεθεί η ζώνες ασφαλείας 5 σημείων του καθίσματος και το παιδί δένεται με τις ζώνες ασφαλείας του αυτοκινήτου.

Εγγύηση: 2 έτη
Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ECE R44/04 από 100% ασφαλή υλικά

 

Διαστάσεις: 49cm x 46cm x 70cm.
Βάρος: 9,4 kg

 

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ LEVANTE ....

ΓΙΑΤΊ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ BABY DREAM ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!!

                                                ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ !!!

 

Test Car Seat Group 0+

Test Car Seat Group 1

 

Test Car Seat Group 2

 

 

Test Car Seat Group 3

Δωρεάν μεταφορικά!

Αγαπητέ πελάτη,

   ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ γίνετε στα ογκομετρικά δέματα εφόσον η παράδοση γίνετε στις πρωτεύουσες των νομών , και περιμετρικά 1 χλμ αυτών ,με μεταφορική εταιρεία και ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΩΝ 

   *ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ( ενω των 1 χλμ από την κεντρική πόλη -πρωτεύουσα  του νομού )

   *Σε αυτή την περίπτωση: 

  • είτε κάνετε χρήση των δωρεάν μεταφορικών, επιλέγοντας σαν τρόπο αποστολής την μεταφορική , όμως με την υποχρέωση  να παραλάβετε εσείς από την πλησιέστερη μεταφορική και όχι παράδοση κατ οίκων
  • είτε επιλέγετε αποστολή με κούριερ και θα έχετε μια πολύ μικρή χρέωση  4,00 €  και έτσι θα  φέρει τα ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ η εταιρεία κούριερ στον χώρο επιλογή σας.

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία 0-36 κιλά group 0-1-2