♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

BeSafe iZi Comfort X3 ( 9 - 18 κιλά) Car Interior 46

BeSafe Κωδικός προϊόντος: 525146
315,00 €
Μη διαθέσιμο

KL: 148680217

Το κάθισμα iZi Comfort X3 της Νορβηγικής BeSafe προσφέρει τέλεια άνεση στο παιδί σας καθώς διαθέτει 4 θέσεις ανάκλισης. Η τοποθέτηση του με τη ζώνη είναι πολύ εύκολη καθώς γίνεται εξ' ολοκλήρου από μπροστά με σύστημα πατενταρισμένο από τη BeSafe. 


Το νέο μοντέλο X3 διαθέτει ενισχυμένο άνετο μαξιλάρι για το κεφάλι, και σύστημα με μαγνήτες που κρατούν τις εσωτερικές ζώνες ψηλά, όταν βγάζουμε το παιδί από το κάθισμα. 
Σημαντικά χαρακτηριστικά: γκρουπ 1, βάρος 9-18 κιλά, ηλικία 9 μηνών-4 ετών, κοιτάει μπροστά. 
Όλα τα καθίσματα της BeSafe καλύπτουν το τελευταίο ευρωπαϊκό πρότυπο ECE R44 04.



ΠΛΗΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

To νέο BeSafe iZiComfort έρχεται με νέο σύστημα δεσίματος του καθίσματος με την ζώνη του αυτοκινήτου, το οποίο έχει ένα μοναδικό πλεονέκτημα: έχετε πλήρη οπτικό έλεγχο καθώς η ζώνη τοποθετείται εξ' ολοκλήρου από την μπροστινή πλευρά, μέσα από ειδικούς οδηγούς, ασφαλίζοντας έτσι με τρόπο εξαιρετικά ασφαλή και απλό!

Η έδρα του έχει επανασχεδιαστεί και τα νέα υφάσματα είναι μαλακά και ζεστά. Επίσης η έδρα μπορεί να προσαρμοστεί σε πολλές θέσεις, χωρίς την ανάγκη να βγει το κάθισμα ή να σφίξτε τίποτα. Η βελτιωμένη θέση ύπνου σημαίνει μεγαλύτερη άνεση και μειώνει τον κίνδυνο της απότομης ώθησης του κεφαλιού προς τα εμπρός όταν το παιδί κοιμάται.
Το ύψος του ιμάντα προσαρμόζεται καθώς το παιδί μεγαλώνει.
Η μοναδική ζώνη προέντασης εξασφαλίζει επιπλέον σταθερότητα.
Η πλευρική προστασία κρατά ασφαλή τα ευάλωτα σημεία του σώματος δηλαδή το λαιμό, το κεφάλι και τα εσωτερικά όργανα. Είναι επενδεδυμένη με μαλακό υλικό στο εσωτερικό της το οποίο απορροφά την ενέργεια της σύγκρουσης.

Έτσι το παιδί σας είναι χαρούμενο στο αυτοκίνητο, πράγμα που σημαίνει μια ήρεμη διαδρομή, χωρίς άγχος!

  • Βάρος παιδιού 9-18 κιλά
  • Ηλικία από περίπου 1-4 ετών
  • Γκρουπ 1
  • Κατεύθυνση που κοιτάει μπροστά
  • Έγκριση ECE R4404
  • Τοποθέτηση με την ζώνη 3 σημείων του αυτοκινήτου
  • Πλαινή προστασία
  • Ρυθμιζόμενοι καθ'ύψος ιμάντες ασφαλείας
  • Θέσεις ανάκλισης και ύπνου
  • Προεντατήρας ζώνης

Δωρεάν μεταφορικά!

Αγαπητέ πελάτη,

   ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ γίνετε στα ογκομετρικά δέματα εφόσον η παράδοση γίνετε στις πρωτεύουσες των νομών , και περιμετρικά 1 χλμ αυτών ,με μεταφορική εταιρεία και ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΩΝ 

   *ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ( ενω των 1 χλμ από την κεντρική πόλη -πρωτεύουσα  του νομού )

   *Σε αυτή την περίπτωση: 

  • είτε κάνετε χρήση των δωρεάν μεταφορικών, επιλέγοντας σαν τρόπο αποστολής την μεταφορική , όμως με την υποχρέωση  να παραλάβετε εσείς από την πλησιέστερη μεταφορική και όχι παράδοση κατ οίκων
  • είτε επιλέγετε αποστολή με κούριερ και θα έχετε μια πολύ μικρή χρέωση  5,00 €  και έτσι θα  φέρει τα ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ η εταιρεία κούριερ στον χώρο επιλογή σας.

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία 9-18 κιλά group 1