Carl Oscar Temp Tumbler Ποτήρι Θερμός με Καλαμάκι Turquoise Giraffe 250ml

CARL OSCAR Κωδικός προϊόντος: 110603
32,73 € 40,00 €
Διαθέσιμο

Διατηρήστε τα φαγητά και τα ροφήματα των μικρών σας αλλά και τα δικά σας πάντα φρέσκα και στη σωστή θερμοκρασία με τη μεγάλη συλλογή από ισοθερμικές τσάντες θερμός, παγούρια, μπουκαλάκια, δοχεία φαγητού, κ.α που θα βρείτε στο babydream.gr!


Carl Oscar Temp Tumbler Ποτήρι Θερμός με Καλαμάκι Turquoise Giraffe 250ml


Η Carl Oscar έχει σχεδιάσει το ποτήρι TEMP Tumbler™ με γνώμονα τα παιδιά. Όλα τα παιδικά προϊόντα έχουν φωτεινά χρώματα και τις πολυαγαπημένες μας εικονογραφήσεις ζώων από τον Σουηδό εικονογράφο, Linn Eldin. Η χωρητικότητα του είναι 250ml. και έχει διπλά τοιχώματα με μόνωση κενού. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα 18/8 (ποιότητα τροφίμων) και διαθέτει αντιολισθητικό μαξιλαράκι στο κάτω μέρος. Το TEMP Tumbler διατηρεί τα ποτά σας παγωμένα ή ζεστά για ώρες. Έρχεται με λειτουργικό καλαμάκι από ανοξείδωτο ατσάλι που διευκολύνει την πόση, με εύκαμπτο άκρο σιλικόνης και καπάκι πολλαπλών λειτουργιών που διαθέτει πτυσσόμενο άνοιγμα για εύκολη κατανάλωση και επίσης τρύπα για την κατανάλωση από το καλαμάκι. Όταν το καλαμάκι δεν χρησιμοποιείται, η τρύπα παραμένει στεγανή και χωρίς διαρροές.


Το προϊόν περιλαμβάνει βούρτσα καθαρισμού για το καλαμάκι. Το TEMP Tumbler είναι εξαιρετικά στιβαρό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά, γεγονός που το καθιστά οικονομική, οικολογική και βιώσιμη επιλογή για χρήση εκτός σπιτιού. Ιδανικό να το έχουν τα παιδιά στην παιδική χαρά, στην εκδρομή ή κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Όλα τα μέρη της φιάλης είναι κατασκευασμένα χωρίς BPA, φθαλικές ενώσεις και μόλυβδο. Ο ανοξείδωτος χάλυβας προστατεύει από τη διατήρηση ή μετάδοση γεύσεων από προηγούμενες χρήσεις. Μόνο πλύσιμο στο χέρι. Δεν προορίζεται για χρήση σε φούρνο μικροκυμάτων ή καταψύκτη.


Χαρακτηριστικά:

  • Design: Carl Oscar® of Sweden
  • Υλικό: Stainless steel, Polypropylene plastic
  • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣØ 7.7 x 11.5 cm 
  • ΒΑΡΟΣ 176 g 
  • ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 0.25 L 0.25 L 

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Σχολικά Παγουράκια