Chilly's Ανοξείδωτo Coffee Cup Series 2 500ml Lichen Green

Chilly Κωδικός προϊόντος: 225-33
44,00 € 57,20 €
Διαθέσιμο

Διατηρήστε τα φαγητά και τα ροφήματα των μικρών σας αλλά και τα δικά σας πάντα φρέσκα και στη σωστή θερμοκρασία με τη μεγάλη συλλογή από ισοθερμικές τσάντες θερμός, παγούρια, μπουκαλάκια, δοχεία φαγητού, κ.α που θα βρείτε στο babydream.gr! 

 

Chilly's Ανοξείδωτo Coffee Cup Series 2 500ml Lichen Green


Διατηρήστε τα φαγητά και τα ροφήματα των μικρών σας αλλά και τα δικά σας πάντα φρέσκα και στη σωστή θερμοκρασία με τη μεγάλη συλλογή από ισοθερμικές τσάντες θερμός, παγούρια, μπουκαλάκια, δοχεία φαγητού, κ.α που θα βρείτε στο babydream.gr! 

Το θερμός-ποτήρι Chillys Coffee cup με το μοναδικό στυλ του και το διπλό τοίχωμα του, υπόσχεται να σου διατηρήσει τον ζεστό καφέ σου ή το κρύο σου τσάι  στην επιθυμητή θερμοκρασία για περισσότερο χρόνο


Ξέχνα τα πλαστικά δοχεία  που σου παγώνουν ή σου καίνε τα χέρια λόγω της θερμοκρασίας και αλλοιώνουν τη γεύση ή ιδρώνουν εξωτερικά.


Τα Chilly's Coffee Cups είναι κατασκευασμένα εσωτερικά και εξωτερικά από άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι (304), απαλλαγμένο από την χημική ουσία BPA, που την συναντάμε στα πλαστικά δοχεία και με προηγμένη μόνωση διπλού τοιχώματος με κενό αέρος εσωτερικά. Το καπάκι θα βοηθήσει στην αποφυγή τυχαίων διαρροών αλλά δεν είναι πλήρως στεγανό. 


Οι Series 2 κούπες του καφέ διαθέτουν περιστρεφόμενο μηχανισμό κλειδώματος για ασφαλή γουλιά χωρίς διαρροές και αντιολισθητική βάση για αποφυγή ατυχημάτων! H τεχνολογία διπλού τοιχώματος προστατεύει τα χέρια σας από τη θερμότητα του ροφήματος καθιστώντας τις ασφαλή παρέα για τη βόλτα σας.


Η βάση σιλικόνης το κάνει πιο σταθερό και αθόρυβο


 

Τα αγαπημένα σου Chilly's επέστρεψαν πιο ανανεωμένα από ποτέ. Η συλλογή Chilly's Series 2 αποτελεί τη δυναμική εξέλιξη των κλασσικών θερμός του brand, που τόσο έχεις αγαπήσει. Φτιαγμένα από ανοξείδωτο υλικό, σου προσφέρουν ζεστά και κρύα ροφήματα on the go. Διατηρούν τη θερμοκρασία του καφέ σου, για να μπορείς να τον απολαμβάνεις όπου βρίσκεσαι. Επιπλέον, διαθέτουν βιδωτό καπάκι που αποτρέπει τις διαρροές και τεχνολογία διπλού τοιχώματος που προστατεύει  το ρόφημα σου από την θερμοκρασία του περιβάλλοντος και τα χέρια σου από την υψηλή θερμοκρασία του ροφήματος.


Πληροφορίες

  • Χωρητικότητα: 500ml
  • Διαστάσεις: 7.75cm x 19.3cm
  • Βάρος: 333 gr
  • Διαθέτει έναν καινοτόμο νέο μηχανισμό περιστροφής που κλείνει σφιχτά για την πρόληψη των διαρροών
  • Τεχνολογία διπλού τοιχώματος για την προστασία των χεριών σας από τη ζέστη του ροφήματος
  • Διατηρεί τα ζεστά ροφήματα ζεστά έως και 4 ώρες


Φροντίδα

  • Συνίσταται το πλύσιμο του μπουκαλιού με ζεστό νερό και σαπούνι πιάτων, μετά από κάθε χρήση
  • Για βαθύ καθάρισμα χρησιμοποιείστε μαγειρική σόδα και νερό
  • Αποθηκεύστε το μπουκάλι χωρίς το να τοποθετήσετε το καπάκι στο πώμα
  • Δε συνίσταται το πλύσιμο στο πλυντήριο
  • Δε συνίσταται το μούλιασμα σε νερό

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Coffee Thermos