♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Cosatto Περιστρεφόμενο κάθισμα αυτοκινήτου 0-36 κιλά All in All Rotate "Sea Monsters" - CT4263

Cosatto Κωδικός προϊόντος: CT4263
368,72 € 459,00 €
Μη διαθέσιμο

179950920

Αναρωτιέστε ποιό κάθισμα αυτοκινήτου τα κάνει...όλα; Το All in All Rotate της Cosatto είναι εδώ. Με επιλογή ISOFIX και κατάλληλο για όλα τα στάδια μέχρι 36 κιλά (περίπου 12 ετών), το All in All Rotate έρχεται με τα ίδια χαρακτηριστικά του All in All + συμπεριλαμβανομένου προστασία πλευρικής κρούσης καθώς και το απίθανο χαρακτηριστικό της περιστροφή για εύκολη πρόσβαση. 

 

All in All Rotate 5 λόγοι για να το αγοράσετε

  1. Επεκτεινόμενο κοίταγμα προς τα πίσω. Το ISOFIX του All in All Rotate είναι από 0+ και περιλαμβάνει επεκτεινόμενο κοίταγμα προς τα πίσω (Extended Rear Facing-ERF). Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι είναι ασφαλέστερο να ταξιδεύετε με κοίταγμα προς τα πίσω για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το επεκτειμένο κοίταγμα προς τα πίσω είναι κατάλληλο για μέχρι 18 κιλά (περίπου 4 χρονών).
  2. Εύκολη πρόσβαση περιστροφής. Το All in All Rotate μπορεί να περιστραφεί σε πλευρική όψη για εύκολη πρόσβαση από την πόρτα του αυτοκινήτου με το απλό πάτημα ενός κουμπιού. Κανένα πλέον σκύψιμο ή τέντωμα όταν βγάζετε ή βάζετε το μωρό. Το All in All Rotate κλειδώνει εύκολα στην θέση που χρειάζεστε. 
  3. Πολλαπλό ταίριασμα. Το All in All Rotate είναι κατάλληλο για τα περισσότερα αυτοκίνητα είτε έχουν υποδοχή ISOFIX ή όχι. Η θέση για κοίταγμα προς τα πίσω είναι για μέχρι 18 κιλά (περίπου 4 ετών) και για κοίταγμα προς τα εμπρός για μέχρι 36 κιλά (περίπου 12 ετών). 
  4. Περισσότερη ασφάλεια.  Με το αποκλειστικό σύστημα 5 σημείων Anti-Escape και το ρυθμιζόμενο σύστημα προστασίας πλευρικής πρόσκρουσης καθώς και το ακόμα πιο γεμάτο υλικό του, το All in All προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.
  5. Άνεση και ευκολία. Η εύκολη ρυθμιζόμενη ζώνη και η ένδειξη κλειδώματος είναι από τα 2 επιπλέον χαρακτηριστικά που προσθέσαμε για να βελτιώσουμε την άνεση και την ευκολία στο All in All. Το κάθισμα μπορεί να περιστραφεί στο πλάι για εύκολη πρόσβαση στην πόρτα του αυτοκινήτου.Κανένα πλέον σκύψιμο ή τέντωμα όταν βγάζετε ή βάζετε το μωρό. Το All in All Rotate κλειδώνει σε μια θέση είτε με κοίταγμα προς τα εμπρός ή προς τα πίσω. Επίσης, με την εύκολη ρύθμιση με το ένα χέρι, έχετε ακόμα περισσότερες επιλογές ανάκλισης και το μικρό μέγεθός του είναι εύκολο στην μεταφορά. 

  • Group 0+/1/2/3 car seat.
  • Κατάλληλο από νεογέννητο έως 36 κιλά (περίπου 12 ετών)
  • Επεκτεινόμενο κοίταγμα προς τα πίσω 0-18 κιλά (περίπου 4 ετών)
  • Κοίταγμα προς τα εμπρός 9-36 κιλά (περίπου 12 ετών)
  • Συμμορφώνεται με R44.04
  • Σχεδιασμένο και δοκιμασμένο για το νεογέννητό σας και μέχρι 36 κιλά (0-12 ετών περίπου)
  • Εξελίσσεται μαζί με το παιδί σας. Ρυθμιζόμενο ύψος πολλαπλών θέσεων και ύψος στηρίγματος κεφαλής για τέλεια εφαρμογή
  • Όταν είστε σταματημένοι μπορείτε να περιστρέψεται το κάθισμα για εύκολη πρόσβαση στο παιδί σας από την πόρτα του αυτοκινήτου. Πάντα να οδηγείτε με το κάθισμα σε σταθερή θέση. Η λειτουργία της περιστροφής του καθίσματος είναι για χρήση μόνο σε στάση. 
  • Προστασία πλευρική κρούσης - διαμορφωμένο σχήμα καθίσματος  με βαθιά πλευρικά πτερύγια κατασκευασμένα για να απορροφούν τις δυνάμεις.
  • Περιλαμβάνει παντεταρισμένο σύστημα ασφαλείας ζωνών 5 σημείων (Group 1 μόνο).
  • Ανάκλιση καθίσματος 5 θέσεων για άνεση.
  • Ζώνη ασφαλείας 5 σημείων, ταχείας αποδέσμευσης
  • Ενισχυμένη, αφαιρούμενη επένδυση καθίσματος και πρόσθετο για νεογέννητο
  • Αντιολισθητικά μαξιλαράκια ζώνης και μαξιλαράκι κοιλιάς

 

ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ

 

 

Γιατί τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου πρέπει να κοιτάνε προς τα πίσω

 

Ο λόγος που τα καθίσματα που κοιτάνε προς τα πίσω είναι πιο ασφαλή είναι απλή φυσική. Καταρχάς τα κεφάλια των παιδιών είναι αναλογικά με το υπόλοιπο σώμα μεγαλύτερα από αυτά των ενηλίκων. Άρα το κεφάλι και ο αυχένας είναι πιο ευάλωτα σε τραυματισμούς που έχουν σχέση με κίνηση όπως είναι τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα.

Η σπονδυλική στήλη των παιδιών είναι πολύ πιο ευαίσθητη από αυτή των ενηλίκων. Ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους σε μία μετωπική σύγκρουση είναι η κίνηση και η πορεία που ακολουθεί το κεφάλι του παιδιού.

Τα καθίσματα που κοιτάνε προς τα πίσω στηρίζουν όλο το σώμα του παιδιού, έτσι η ενέργεια της σύγκρουσης απλώνεται ομοιόμορφα σε όλο τους το σώμα. Τα καθίσματα που κοιτάνε προς τα εμπρός δεν προσφέρουν τέτοια προστασία.

Και αν θέλετε να μιλήσουμε πιο επιστημονικά:

Το κεφάλι ενός παιδιού ηλικίας ενός έτους ζυγίζει το 25% του συνολικού βάρους του. Έτσι, σε μια μετωπική σύγκρουση, εάν το παιδικό κάθισμα κοιτάει προς τα μπροστά και το όχημα κινείται με 50χλμ την ώρα, τότε στον αυχένα του παιδιού θα ασκηθεί δύναμη 300 κιλών, τη στιγμή που η μέγιστη δύναμη που μπορεί να "ανεχθεί" στο σημείο αυτό, δεν ξεπερνά τα 130 κιλά. 

Στην περίπτωση που το παιδικό κάθισμα κάθισμα κοιτάει ανάποδα προς τη φορά κίνησης του αυτοκινήτου, η μέγιστη δύναμη που θα δεχθεί το παιδί δεν ξεπερνά τα 80 κιλά. Συνοπτικά, οι κίνδυνοι που υπάρχουν με τη χρήση μετωπικών παιδικών καθισμάτων είναι 3:

1. Τραυματισμοί στον αυχένα λόγω της πίεσης, που μπορεί να επιφέρουν ακόμα και θάνατο

2. Τραυματισμοί στο κρανίο και στο πρόσωπο, εξαιτίας πρόσκρουσης και εκτόξευσης θραυσμάτων και

3. Τραυματισμοί εσωτερικών οργάνων εξαιτίας της πίεσης της ζώνης

Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε τι ακριβώς εννούμε:

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία 0-36 κιλά group 0-1-2