DON ALGODON ΛΙΚΝΟ ΣΥΓΚΟΙΜΗΣΗΣ NEAR "LOVE YOU" MINT EXDNEAR11-58

DON ALGODON Κωδικός προϊόντος: EXDNEAR11-58
230,00 € 250,00 €
Διαθέσιμο

 100000221

 

Το λίκνο NEAR Love You της Don Algodón, είναι το πρώτο λίκνο στην αγορά με ένα καθολικό σύστημα συν-κοίμησης.

 

Χάρη στα αναδιπλούμενα πόδια του, μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιονδήποτε τύπο κρεβατιού. Διαθέτει παράθυρο από διαφανές και αναπνεύσιμο ύφασμα, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το μωρό σας.

 

Θα είναι πάντα δίπλα σας κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Το λίκνο συνδέεται με το κρεβάτι των γονέων μέσω του συστήματος συν-κοίμησης που βασίζεται σε μια κινητή πλευρά που διαθέτει σύστημα κλειδώματος και ξεκλειδώματος και ιμάντες που προσαρμόζονται μέσω ενός ρυθμιστικού συστήματος.

 

Η βάση Near είναι εφοδιασμένη με ένα σύστημα λικνίσματος για την κούνια του μωρού, το οποίο ενεργοποιείται και απενεργοποιείται εύκολα με ένα μόνο κλικ. Επιπλέον, η βάση περνάει μέσα από τις πόρτες, καθώς έχει τέσσερις ανεξάρτητους τροχούς και ελάχιστο πλάτος, το οποίο επιτρέπει την κινητικότητά του και την πρόσβαση μέσω των θυρών χωρίς την ανάγκη για δύσκολο χειρισμό της.

 

Το λίκνο προσαρμόζεται σε κάθε ανάγκη, έχει 6 ρυθμιζόμενα ύψη και πολλαπλούς συνδυασμούς για κλίση. Πατώντας ένα απλό κουμπί, μπορείτε να προσαρμόσετε το ύψος στις ανάγκες σας. Περιλαμβάνει μια εξαιρετικά χαμηλή θέση ιδανική για να παρακολουθεί το μωρό ενώ ξεκουράζεστε στον καναπέ.

 

Περιλαμβάνει τσάντα για την αποθήκευση της αποσυναρμολογημένης βάσης, ιδανική για ταξίδια ή αποθήκευση.

 

Για παιδιά από 0 έως 6 μηνών ή έως 9 κιλά κατ 'ανώτατο όριο σε βάρος.

 

Μην χρησιμοποιείτε το λίκνο όταν το παιδί μπορεί να καθίσει, να γονατίσει ή να σηκωθεί μόνο του.

 

Χαρακτηριστικά της βάσης NEAR:

 

Εξωτερικές διαστάσεις: 55x85x90 ​​cm

 

Μέγεθος στρώματος: 50x80 cm

 

Έχει εγκριθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ.

 

Πτυσσόμενα πόδια.

 

Σύστημα λικνίσματος.

 

4 ανεξάρτητοι τροχοί με φρένο.

 

6 ρυθμιζόμενα ύψη 31 cm / 34 cm / 37 cm / 40 cm / 43 cm / 47 cm 

 

Ισχύει για μωρά από 0 έως 6 μηνών.

 

Δεν είναι κατάλληλο για μωρά βάρους άνω των 9 κιλών.

 

Οδηγίες καθαρισμού: Καθαρίστε με ένα υγρό πανί. Μην χρησιμοποιείτε διαβρωτικά, χημικά ή επιθετικά προϊόντα.

Δωρεάν μεταφορικά!

Αγαπητέ πελάτη,

   ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ γίνετε στα ογκομετρικά δέματα εφόσον η παράδοση γίνετε στις πρωτεύουσες των νομών , και περιμετρικά 1 χλμ αυτών ,με μεταφορική εταιρεία και ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΩΝ 

   *ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ( ενω των 1 χλμ από την κεντρική πόλη -πρωτεύουσα  του νομού )

   *Σε αυτή την περίπτωση: 

  • είτε κάνετε χρήση των δωρεάν μεταφορικών, επιλέγοντας σαν τρόπο αποστολής την μεταφορική , όμως με την υποχρέωση  να παραλάβετε εσείς από την πλησιέστερη μεταφορική και όχι παράδοση κατ οίκων
  • είτε επιλέγετε αποστολή με κούριερ και θα έχετε μια πολύ μικρή χρέωση  5,00 €  και έτσι θα  φέρει τα ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ η εταιρεία κούριερ στον χώρο επιλογή σας.

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία λίκνα