Dr. Brown's Γυάλινo Μπιμπερό με Φαρδύ Λαιμό Options+ 150ml (1τμχ) WB51700

Dr Browns Κωδικός προϊόντος: WB 51700
11,49 € 14,90 €
Διαθέσιμο

ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Οι επιλογές σας δεν ήταν ποτέ καλύτερες με το γυάλινο μπουκάλι του Dr. Brown's Natural Flow® Options + ™. Από τη θηλή μέχρι τη βάση, η επιλογή "Επιλογές + Μπουκάλι με φαρδύ λαιμό" κάνει για μια άνετη εμπειρία τροφής για το μωρό και διευκολύνει τη μετάβαση από το στήθος στη φιάλη και πάλι. Ξεκινώντας από την κορυφή, κάθε θηλή είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει την ίδια σταθερή φυσική ροή, ώστε εσείς και το μωρό να γνωρίζετε τι να περιμένετε σε κάθε σίτιση. Το νέο σχήμα στήθους που μοιάζει με το στήθος είναι σωστά διαμορφωμένο για σωστή μανδάλωση και πιο φυσική εμπειρία τροφοδοσίας μπουκαλιών - τέλειο για τη μετάβαση από μαστό σε μπουκάλι και πάλι πίσω! Μαζί με το εσωτερικό σύστημα εξαερισμού αντι-κολικών, το μωρό τρέφεται χωρίς αναστάτωση.

Αλλά δεν σταματά εκεί. Το εσωτερικό σύστημα εξαερισμού αντι-κολικών διαθέτει βελτιωμένο σχεδιασμό για να βελτιώσει μια ήδη πρωτοποριακή εμπειρία σίτισης:

  • Κλινικά αποδεδειγμένη μείωση του κολικού
  •  Ο αέρας ποτέ δεν αναμιγνύεται με το μητρικό γάλα ή τον τύπο που ελαχιστοποιεί την οξείδωση και βοηθά στη διατήρηση βασικών θρεπτικών συστατικών όπως οι βιταμίνες C, A και E.
  • Βοηθά στην πέψη για έναν καλό ύπνο
  • Προσφέρει ρυθμό ροής που υποστηρίζει το θηλασμό.

Με ποσοστό αποδοχής 93%, δεν θα χρειαστεί να αναρωτιέσαι αν το μωρό σου θα αγαπήσει το μπουκάλι του Δρ Μπράουν®. Σε μια ολοκληρωμένη μελέτη 884 μωρών, το 93% των μωρών δέχτηκε την Dr. Brown's® Options + ™ Wide-Neck Nipple.

Το σχήμα που μοιάζει με το στήθος ενθαρρύνει την κατάλληλη μανδάλωση για μια πιο φυσική εμπειρία τροφοδοσίας μπουκαλιών. Σχεδιασμένο δίπλα στους επαγγελματίες του τομέα της ιατρικής, το σωστά διαμορφωμένο σχήμα θηλή και η υψηλής ποιότητας μαλακή σιλικόνη προσφέρουν μια πιο άνετη εμπειρία διατροφής και βοηθούν στην αποφυγή σύγχυσης των θηλών. Ιδανικό για τη μετάβαση από μαστό σε μπουκάλι και πάλι πίσω!
 

 

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για DR BROWN OPTION PLUS

 

 

Από το στήθος στο μπουκάλι και πίσω

Από τη θηλή μέχρι τη βάση, η επιλογή "Επιλογές + Μπουκάλι με φαρδύ λαιμό" διευκολύνει τη μετάβαση από το στήθος στη φιάλη και ξανά. Κάθε θηλή είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει την ίδια σταθερή φυσική ροή έτσι ώστε εσείς και το μωρό να γνωρίζετε τι να περιμένετε κάθε φορά.

Ενισχυμένο σύστημα εσωτερικού εξαερισμού

Το εσωτερικό σύστημα εξαερισμού αντι-κολικών διαθέτει βελτιωμένο σχεδιασμό για να βελτιώσει μια ήδη πρωτοποριακή εμπειρία σίτισης. Το πλήρως φτιαγμένο μπουκάλι είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει τον κολικό, διατηρεί καλύτερα θρεπτικά συστατικά, βοηθά στην πέψη για έναν καλό ύπνο και παρέχει ένα ρυθμό ροής που υποστηρίζει το θηλασμό.

 

Είναι υπέροχο να έχετε επιλογές + ™

Τα μπουκάλια μας λειτουργούν καλύτερα με το σύστημα εξαερισμού στη θέση τους, αλλά είναι υπέροχο να έχετε επιλογές όταν αναπτύσσεται η διατροφή του μωρού. Απλώς αφαιρέστε την οπή όταν αισθάνεστε ότι είναι ώρα - δεν χρειάζεται να εισάγετε διαφορετική φιάλη. Οι θηλές μπουκαλιών διαθέτουν το δικό τους σύστημα εξαερισμού που προσφέρει μια εμπειρία τροφοδοσίας παρόμοια με τις περισσότερες φιάλες με αεραγωγούς.

Αποτέλεσμα εικόνας για DR BROWN OPTION PLUS

Αποτέλεσμα εικόνας για DR BROWN OPTION PLUS