♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

DREWEX ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ GIRAFFE OAK-WHITE DR204DR

DREWEX Κωδικός προϊόντος: 204-2000
325,00 € 399,00 €
Διαθέσιμο

Η Drewex, πολωνική εταιρεία βρεφικών κρεβατιών και επίπλων,είναι αφοσιωμένη στις ανάγκες των βρεφώνκαι των παιδιών, απο τη γέννηση μέχρι και την σχολική ηλικία. Για τον λόγο αυτό, τα έπιπλα κατασκευής της προσφέρουν την θαλπωρή, την άνεση και την ασφάλεια που κάθε μικρό παιδί έχει ανάγκη.Πιστή στις υψηλότερες προδιαγραφές και στα εγκυρότερα πρότυπα, παρακολουθεί τις παγκόσμιες τάσεις, προσαρμόζεται στις ανάγκες των πελατών και σχεδιάζει νέες λύσεις.

 

Η συρταριέρα χρησιμεύει ως απαραίτητος αποθηκευτικός χώρος για τα πράγματα του μωρού σας, ενώ η αλλαξιέρα διευκολύνει την αλλαγή της πάνας του μωρού. Τα ουδέτερα μοντέρνα χρώματα του επίπλου ταιριάζουν σε κάθε βρεφικό δωμάτιο.

Χαρακτηριστικά συρταριέρας:

  • 3 συρτάρια βαθιά
  • Αλλαξιέρα
  • Διάσταση χωρίς την αλλαξιέρα 90Χ83Χ48

Τα προϊόντα της  Drewexέχουν όλες τις απαραίτητες γνωμοδοτήσεις και τα πιστοποιητικά ασφαλείας που ισχύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στην Ένωση, πρόκειται για Πιστοποιητικά που εκδίδονται βάσει εργαστηριακών δοκιμών και ελέγχων από:

  • Instytut Technologii Drewna, οντότητα διαπιστευμένη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (αριθ. 1583)
  • Rapport d'essai, Laboratoires Pourquery Analyses Industrielles
  • Testrapport, Riss Mobeltek AS
  • Certificate of Analysis, Micom Inc. Laboratoires

Δωρεάν μεταφορικά!

Αγαπητέ πελάτη,

   ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ γίνετε στα ογκομετρικά δέματα εφόσον η παράδοση γίνετε στις πρωτεύουσες των νομών , και περιμετρικά 1 χλμ αυτών ,με μεταφορική εταιρεία και ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΩΝ 

   *ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ( ενω των 1 χλμ από την κεντρική πόλη -πρωτεύουσα  του νομού )

   *Σε αυτή την περίπτωση: 

  • είτε κάνετε χρήση των δωρεάν μεταφορικών, επιλέγοντας σαν τρόπο αποστολής την μεταφορική , όμως με την υποχρέωση  να παραλάβετε εσείς από την πλησιέστερη μεταφορική και όχι παράδοση κατ οίκων
  • είτε επιλέγετε αποστολή με κούριερ και θα έχετε μια πολύ μικρή χρέωση  10,00 €  και έτσι θα  φέρει τα ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ η εταιρεία κούριερ στον χώρο επιλογή σας.