♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Fun Wheel Αυτοκίνητο Κίνηση με τιμόνι 'Wiggle Car Μπλε' HJSPORTS

HJ SPORTS → Κωδικός προϊόντος: 1704141
50,00 € 59,00 €
Μη διαθέσιμο

22790619 

Οικολογικό αυτοκίνητο που θα ξετρελάνει τους χρήστες του !!

Το εκπληκτικό αυτοκινητάκι  είναι ένα μηχανικό θαύμα που χρησιμοποιεί μια ανεξάντλητη πηγή ενέργειας... την παιδική.

Το εκπληκτικό αυτοκινητάκι Eco Car, είναι ένα μηχανικό θαύμα που χρησιμοποιεί μια ανεξάντλητη πηγή ενέργειας... την παιδική.

Ένα άπο τα καλύτερα παιχνίδια, καθώς ο μοναδικός σχεδιασμός του έχει αποσπάσει 12 βραβεία παγκοσμίως. Δεν απαιτεί μπαταρίες, πεντάλ, ταχύτητες, ή ηλεκτρικά εξαρτήματα για την κίνηση του.

 

                                  Στρίβετε απλά το τιμόνι, και πηγαίνετε! 

Συνδυάζει τις ιδιότητες της αδράνειας, τη φυγόκεντρη δύναμη και την τριβή. Φιλικό προς το περιβάλλον, αθόρυβο και οικονομικό, παρέχει ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Ένα πραγματικά μοναδικό παιχνίδι, κατάλληλο για παιδιά, που μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 10 χλμ / ώρα. 

 

          Αυτοκινητάκι για παιδιά άνω των 3 ετών, με κατάλληλη εφαρμογή της μηχανικής χωρίς πετάλια και μπαταρίες.

 Χαρίστε στο παιδί σας ατελείωτες ώρες διασκέδασης και δραστηριότητας με αυτό το πολυβραβευμένο παιχνίδι! Είναι κατασκευασμένο από δομικό πλαστικό αντοχής έως 105 κιλών.

Διαστάσεις προιόντος: 80x34x42 εκατοστά.

Βάρος προιόντος: 3,4 κιλά.

Ηλικία Από 2-3 μέχρι περίπου 6 ετών

Δωρεάν μεταφορικά!

Αγαπητέ πελάτη,

   ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ γίνετε στα ογκομετρικά δέματα εφόσον η παράδοση γίνετε στις πρωτεύουσες των νομών , και περιμετρικά 1 χλμ αυτών ,με μεταφορική εταιρεία και ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΩΝ 

   *ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ( ενω των 1 χλμ από την κεντρική πόλη -πρωτεύουσα  του νομού )

   *Σε αυτή την περίπτωση: 

  • είτε κάνετε χρήση των δωρεάν μεταφορικών, επιλέγοντας σαν τρόπο αποστολής την μεταφορική , όμως με την υποχρέωση  να παραλάβετε εσείς από την πλησιέστερη μεταφορική και όχι παράδοση κατ οίκων
  • είτε επιλέγετε αποστολή με κούριερ και θα έχετε μια πολύ μικρή χρέωση  0,00 €  και έτσι θα  φέρει τα ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ η εταιρεία κούριερ στον χώρο επιλογή σας.

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Μηχανοκίνητα-Ποδοκίνητα NEW COLLECTION