IDEA Διαδραστική Κούκλα που Μιλάει Ελληνικά Αναστασία Περπατούλα

IDEA → Κωδικός προϊόντος: I14604
21,90 € 27,00 €
Διαθέσιμο

Ανακαλύψτε την πλούσια συλλογή με παιχνίδια, ρομποτάκια, κούκλες & επιτραπέζια της IDEA στο babydream.gr! Αγαπημένοι ήρωες και ιστορίες σε μοντέρνες εκδοχές που θα εντυπωσιάσουν για όλη την οικογένεια! 


Ηλεκτρονική κούκλα που περπατάει αληθινά! Η Αναστασία είναι η πρώτη Ηλεκτρονική, Εκπαιδευτική κούκλα για Κορίτσια! Περπατάει αληθινά, μιλάει ελληνικά, παίζει, μαθαίνει και λειτουργεί διαδραστικά με το παιδί, σαν Αληθινή φίλη! Αποτελεί μια γλυκιά συντροφιά και μια διασκεδαστική κι εκπαιδευτική παρέα, για όλα τα παιδιά.


Σύμφωνα με τις παιδαγωγικές θεωρίες, το παιχνίδι αποτελεί πρωταρχικό παράγοντα ανάπτυξης και ασκεί καθοριστική επιρροή στη διαδικασία της μάθησης. Η κούκλα Αναστασία είναι σχεδιασμένη από τους εκπαιδευτικούς μας ώστε να αποτελεί ένα μοναδικό, εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό παιχνίδι. Χτυπήστε παλαμάκια ή πατήστε το κουμπάκι με τις 5 λειτουργίες για άφθονο παιχνίδι και διασκέδαση!


Περιέχει: Παραμύθι για κορίτσια! Η Νεράιδα της Παραμυθοχώρας, παιδικό τραγουδάκι, δεν περνάς κυρά Μαρία, θεατρικά παιχνίδια,  «Ας κάνουμε …. Τις βασίλισσες!», γλυκές & εκπαιδευτικές κουβεντούλες,  «Μου αρέσει πάρα πολύ που είμαστε φίλες. Θα με πάρεις αγκαλίτσα;»,  «Με λένε Αναστασία! Γιορτάζω την Ανάσταση … στις διακοπές του Πάσχα! Εσύ πότε γιορτάζεις;». Ποιηματάκια: «Μυρμήγκι βλέπω βιάζεται, βοήθεια θα χρειάζεται, κλαδάκι ρίχνω στο νερό και σώζω ένα μυρμηγκο-ναυαγό!», «Καλό μου συννεφάκι,  σταμάτα και λιγάκι, μη βρέχεις άλλο πια, μας έκανες παπιά!». Λειτουργεί με 2 μπαταρίες τύπου ΑΑ (δεν περιέχονται).


Χαρακτηριστικά:

  • Καταλληλότητα ηλικίας *ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών, μικρά μέρη - κίνδυνος πνιγμού.
  • Διαστάσεις συσκευασίας 34.5x13x40cm



Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Κούκλες Υφασμάτινες , Χειροποίητες και Βινυλίου