Ingvart Ξύλινη Κούνια SwingMe Montessori Φυσικό Ξύλο

INGVART Κωδικός προϊόντος: SWINGME-BG
159,00 € 189,00 €
Διαθέσιμο

Αξεσουάρ παιδικού & βρεφικού δωματίου βασισμένα στη μέθοδο Montessori για να απασχολούνται τα παιδιά σας με παραγωγικό εκπαιδευτικό τρόπο. Σας περιμένουν στο babydream.gr!


Ingvart Ξύλινη Κούνια SwingMe Montessori Φυσικό Ξύλο


Αναπτύξτε τις κινητικές δεξιότητες των παιδιών σας και ισορροπήστε με την κούνια Montessori SwingMe. Ένα λειτουργικό και μοναδικό παιχνίδι με πρωτότυπο σχέδιο που εγγυάται ότι θα διασκεδάσει το παιδί σας.


Το παιχνίδι είναι μια από τις πιο σημαντικές ανάγκες ενός παιδιού, χάρη στην οποία γνωρίζει τον κόσμο, τους ανθρώπους γύρω του, μαθαίνει τι είναι καλό, τι κακό. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον για τα παιδιά και συνθήκες μέσα στις οποίες θα μπορούν να αναπτύξουν αυτή την ανάγκη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα παιχνίδια Montessori καλύπτουν αποτελεσματικά αυτήν την ανάγκη , καθώς συνδυάζουν τη διασκέδαση με την εκπαίδευση . Με λειτουργικό και παιχνιδιάρικο τρόπο, αναπτύσσουν κινητικές δεξιότητες , κινητικότητα , ανεξαρτησία , καθώς και δημιουργικότητα στη σκέψη .


Ένα από αυτά είναι η κούνια Montessori SwingMe, η οποία είναι ένα λειτουργικό και μοναδικό βοήθημα στη συναισθηματική και αισθητηριακή ανάπτυξη του παιδιού. Έχει θετική επίδραση στην κινητική του ανάπτυξη , την ισορροπία , και επίσης βοηθά στην ανάπτυξη και βελτίωση της δημιουργικότητας, του παιχνιδιού, της ανεξαρτησίας και του θάρρους.


Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε όχι μόνο ως κούνια, αλλά και ως πλαίσιο αναρρίχησης , τσουλήθρα ή κρυψώνα , απλά περιστρέφοντας την.


Η κούνια Montessori SwingMe έχει πρωτότυπο σχήμα και σχέδιο από το εργαστήριο Ingvart , γεγονός που την καθιστά επίσης ένα μοντέρνο, απλό και κομψό αξεσουάρ. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ξύλο – Άλνος.  Τα χρώματα είναι υποαλλεργικά και κατάλληλα για παιδικά παιχνίδια και έπιπλα. Είναι απαραίτητο να έχετε κατά νου ότι με το ξύλινο σχέδιο, τα επιμέρους μέρη της κούνιας μπορεί να διαφέρουν. Στα δύο άκρα και στα πλαϊνά της κούνιας υπάρχουν χερούλια που χρησιμοποιούνται για εύκολο χειρισμό ή μεταφορά στο παιδικό δωμάτιο. Αποτελούν συσκευή ασφαλείας για τα παιδιά και εξασφαλίζουν τη σταθερότητα της κούνιας.Την  SwingMe μπορείτε να την συνδυάσετε με  το τρίγωνο ClimbMe  , καθώς και με μια σανίδα SlideMe για  να δημιουργήσετε ένα λειτουργικό σετ που εγγυάται ότι θα διασκεδάσει το μωρό σας.




SwingMe ξύλινη κούνια Montessori και τα χαρακτηριστικά της:

– κατάλληλη για παιδιά από 1 έτους

– διαστάσεις: 85 cm x 40 cm x 40 cm

– σύνθεση: ξύλο άλνος.

– αντοχή βαρούς: 120 kg.




Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Δωμάτια Montessori