Ingvart Τρίγωνο Αναρρίχησης Παιδικού Δωματίου Pikler ClimbMe Λευκό

INGVART Κωδικός προϊόντος: ING-CLIMBME-WH
149,00 € 179,90 €
Κατόπιν παραγγελίας

Έπιπλα & κατασκευές παιδικού δωματίου Montessori για να δημιούργησετε το ιδανικό χώρο ανάπτυξης για τα παιδιά σας! Ανακαλύψτε τα στο babydream.gr


Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης: 6-8 εβδομάδες από την παραγγελία σας


Ingvart Τρίγωνο Αναρρίχησης Παιδικού Δωματίου Pikler ClimbMe Λευκό


Αναπτύξτε τις κινητικές δεξιότητες και την ανεξαρτησία των παιδιών με το τρίγωνο ClimbMe . Ένα καταπληκτικό εργαλείο που βελτιώνει τις κινητικές δεξιότητες, την ισορροπία, την ανεξαρτησία , τη δημιουργικότητα και το θάρρος.


Η ανακάλυψη νέων πραγμάτων ανήκουν σίγουρα στον κόσμο των παιδιών. Για να γίνει αυτή η διαδικασία, οι γονείς πρέπει να αφήσουν τα παιδιά τους να αναπτύξουν και να ανακαλύψουν τις δικές τους ικανότητες και θάρρος, γιατί μόνο έτσι μαθαίνουν να είναι ανεξάρτητα και αυθόρμητα. Δεν αφορά όμως μόνο τη συμπεριφορά, αλλά και τις κινητικές δυνατότητες, που οδηγούν στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων, αλλά και στη δημιουργικότητα και την ικανοποίηση.


Η παιδίατρος Emmi Pikler ήταν πεπεισμένη ότι το παιδί μαθαίνει περισσότερη ανεξαρτησία και προσοχή με το να μπορεί να κινείται ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς. Το τρίγωνο ClimbMe της Pikler δημιουργήθηκε επίσης σε αυτή τη θεωρία . Είναι ένα εργαλείο που προάγει την εμπιστοσύνη των παιδιών στις δικές τους ικανότητες και τους δίνει την αίσθηση της επιτυχίας. Προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τις κινητικές τους δεξιότητες κάτι που τους διδάσκει φυσικά να αναγνωρίζουν και να σέβονται την έκταση των ικανοτήτων και του  θάρρους τους . Το Triangle ClimbMe ενεργοποιεί και αναπτύσσει κινητικές δεξιότητες , συγκέντρωση και ισορροπία στα παιδιά. Βελτιώνει επίσης τις τεχνικές αναρρίχησης και ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και το  παιχνίδι . Είναι ένα ιδανικό εργαλείο για την ανάπτυξη της κίνησης και του παιχνιδιού.


Το τρίγωνο ClimbMe  είναι κατασκευασμένο από ξύλο υψηλής ποιότητας. Τα χρώματα και βερνίκια είναι υποαλλεργικά και κατάλληλα για παιδικά παιχνίδια και έπιπλα. Το τρίγωνο δεν απαιτεί συναρμολόγηση. Χάρη στο εύκολοχρηστο σχεδιασμό της μπορείτε να το τοποθετήσετε κάτω από το κρεβάτι ή πίσω από την πόρτα όταν το μωρό δεν το χρησιμοποιεί. Όλες οι άκρες του τριγώνου είναι στρογγυλεμένες για την απόλυτη ασφάλεια του μωρού σας. Το τρίγωνο άντεχει φορτίο εως 40 κιλά και η ασφάλεια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι επίσης εγγυημένη από την τεράστια κατασκευή και την κλίση. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλές χρωματικές εκδόσεις, οπότε εξαρτάται από εσάς πώς θα το ταιριάξετε με άλλα στοιχεία στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε να το συμπληρώσετε με μια σανίδα που είναι λεία από τη μία πλευρά και χρησιμοποιείται για ολίσθηση, αλλά αν την γυρίσετε στην άλλη θα την μετατρέψετε σε παιχνιδιάρικα βήματα. Μαζί με άλλα στοιχεία Montesorri  από το εργαστήριό μας, δημιουργεί ένα μέρος στο παιδικό δωμάτιο που σίγουρα θα αγαπήσει το παιδί σας.




Το τρίγωνο Pikler ClimbMe και τα χαρακτηριστικά του:

  • κατάλληλο για παιδιά από 1 έτους
  • διαστάσεις: 80 cm x 80 cm x 80 cm
  • σύνθεση: ξύλο άλτος
  • χωρητικότητα: 40 kg
  • βάρος κατασκευής: 6kg


Σημείωση: Όταν ξεδιπλώνετε το τρίγωνο για πρώτη φορά, πρέπει να φορτωθεί με το βάρος ενός ενήλικα για λίγα δευτερόλεπτα, έτσι ώστε το τρίγωνο να εκτείνεται στο μέγιστο πλάτος και οι άκρες του προϊόντος να εφαρμόζουν σωστά στο πάτωμα.

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Δωμάτια Montessori