♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

iZi Combi ISOfix X4 της BeSafe Car Interior BLACK No 46

BeSafe Κωδικός προϊόντος: 539046
599,00 €
Μη διαθέσιμο

ΚΞ271320115/299041117

                                 Νέα αναβάθμιση izi combi X4 

 

Συρόμενο ISOfix 

Το μήκος του βραχίονα ISOfix μπορεί να ρυθμιστεί σε βήματα.Αυτή η μοναδική καινοτομία από την BeSafe σημαίνει ότι μπορείτε να ρυθμίσετε το κάθισμα ανάλογα με τον τρόπο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον χώρο στο αυτοκίνητο! 

 

Ρυθμιζόμενο χώρο στο αυτοκίνητο

Το κάθισμα αυτοκινήτου μπορεί να γίνει πιο συμπαγής στο αυτοκίνητο, όταν το παιδί είναι μικρό, γεγονός που δίνει περισσότερο χώρο για τους ενήλικες . Καθώς το παιδί μεγαλώνει, το κάθισμα μπορεί να ρυθμιστεί και να δώσει περισσότερο χώρο για τα πόδια, όπως είναι απαραίτητο. 

 

Εύκολη εγκατάσταση

Το BeSafe iZi Combi ISOfix X4 μπορεί εύκολα να "κλικ" πάνω στο ISOfix του αυτοκινήτου σας. Με μια απλή ενιαία, drop-down το πόδι στήριξης και ρυθμιζόμενο στήριγμα μπροστά το κάθισμα μπορεί να τοποθετηθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

 

Βελτιώσεις του νέου μοντέλου:

Ρυθμιζόμενοι βραχίονες ISOfix, έτσι ώστε στο μικρό παιδί το κάθισμα να "μικραίνει" δίνοντας χώρο στους άλλους & στο μεγαλύτερο παιδί να δημιουργείται επιπλέον χώρος για τα πόδια.

Νέο βελτιωμένο πόδι στήριξης με βομβητή

Νέο βελτιωμένη "κόντρα" μπροστά από το παιδί για αποφυγή ανατροπής σε οπίσθια σύγκρουση.

Νέα χρώματα ταπετσαρίας

4θέσεις ανάκλησης και ύπνου

Προστασία λαιμού και κεφαλής με διπλή στρώση ESP

8 θέσεις για ρύθμιση στο προσκεφάλι και τους ιμάντες με μία κίνηση

Ευκολότερη και γρηγορότερη τοποθέτηση

Εχει αποδειχτεί από έρευνες αλλά και από μακροχρόνια χρήση στην Σκανδιναβία, ότι το rear facing κάθισμα προσφέρει 5 φορές μεγαλύτερη ασφάλεια απ' ότι τα κλασικά καθίσματα που κοιτούν πλέον μπροστά!

Στα μικρά παιδιά το κεφάλι αντιπροσωπεύει το 25% του βάρους τους.

Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι σε μία εμπρόσθια σύγκρουση με 50 χλμ/ώρα (τυπική ταχύτητα των crash test), το κεφάλι του παιδιού, όταν αυτό κοιτάει μπροστά, να εκσφενδονίζεται προς τα εμπρός και ο αυχένας του να δέχεται πίεση ίση με 300 κιλά, όταν το αποδεκτό όριο είναι τα 130 κιλά!

 

Στην περίπτωση του rear facing (το παιδί κοιτά προς τα πίσω), το κεφάλι δέχεται πίεση μόλις 80 κιλών και κινείται μαζί με το σώμα προς το εσωτερικό του καθίσματος, αντί να βγαίνει από αυτό.

Έτσι οι πιέσεις μοιράζονται ομοιόμορφα σε πλάτη, ώμους και γοφούς, αντί του αυχένα.

Η κίνηση του σώματος, άρα και του κεφαλιού προς το εσωτερικό του καθίσματος, είναι εξίσου σωτήρια και στις πλάγιες συγκρούσεις, αφού λόγω του φρεναρίσματος κινούμαστε όλοι προς τα εμπρός.

Αυτοί άλλωστε είναι και οι λόγοι που όλα τα καθίσματα για βρέφη (0-13 κιλά) είναι σχεδιασμένα να κοιτούν μόνον ανάποδα (rearfacing)!

 

Το κάθισμα αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 6 μηνών και να μείνει γυρισμένο ανάποδα μέχρι 4 ετών. Στις σκανδιναβικές χώρες το Rearfacing χρησιμοποιείται μέχρι τουλάχιστον 2,5-3 ετών (στην Σουηδία υποχρεωτικά, ε'ξού και οι...μηδέν θάνατοι σε αυτήν την ηλικία από τροχαία!) και όταν το κάθισμα κοιτά πίσω, τοποθετείται με το σύστημα Isofix ενώ όταν το γυρίσουμε προς τα εμπρός, εάν θέλουμε (τυπικά μετά τους 30 μήνες), δένεται με την ζώνη του αυτοκινήτου.

 

 

έχει αποδειχτεί από έρευνες αλλά και από μακροχρόνια χρήση στην Σκανδιναβία, ότι το rear facing κάθισμα προσφέρει 5 φορές μεγαλύτερη ασφάλεια απ' ότι τα κλασικά καθίσματα που κοιτούν πλέον μπροστά! Στα μικρά παιδιά το κεφάλι αντιπροσωπεύει το 25% του βάρους τους. Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι σε μία εμπρόσθια σύγκρουση με 50 χλμ/ώρα (τυπική ταχύτητα των crash test), το κεφάλι του παιδιού, όταν αυτό κοιτάει μπροστά, να εκσφενδονίζεται προς τα εμπρός και ο αυχένας του να δέχεται πίεση ίση με 300 κιλά, όταν το αποδεκτό όριο είναι τα 130 κιλά!
 
Στην περίπτωση του rear facing (το παιδί κοιτά προς τα πίσω), το κεφάλι δέχεται πίεση μόλις 80 κιλών και κινείται μαζί με το σώμα προς το εσωτερικό του καθίσματος, αντί να βγαίνει από αυτό. Έτσι οι πιέσεις μοιράζονται ομοιόμορφα σε πλάτη, ώμους και γοφούς, αντί του αυχένα. Η κίνηση του σώματος, άρα και του κεφαλιού προς το εσωτερικό του καθίσματος, είναι εξίσου σωτήρια και στις πλάγιες συγκρούσεις, αφού λόγω του φρεναρίσματος κινούμαστε όλοι προς τα εμπρός. Αυτοί άλλωστε είναι και οι λόγοι που όλα τα καθίσματα για βρέφη (0-13 κιλά) είναι σχεδιασμένα να κοιτούν μόνον ανάποδα (rearfacing)!
 
Το κάθισμα αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 6 μηνών και να μείνει γυρισμένο ανάποδα μέχρι 4 ετών. Στις σκανδιναβικές χώρες το Rearfacing χρησιμοποιείται μέχρι τουλάχιστον 2,5-3 ετών (στην Σουηδία υποχρεωτικά, ε'ξού και οι...μηδέν θάνατοι σε αυτήν την ηλικία από τροχαία!) και όταν το κάθισμα κοιτά πίσω, τοποθετείται με το σύστημα Isofix ενώ όταν το γυρίσουμε προς τα εμπρός, εάν θέλουμε (τυπικά μετά τους 30 μήνες), δένεται με την ζώνη του αυτοκινήτου.
 
Διαθέτει πόδι υποστήριξης τόσο από την πλευρά της πλάτης όσο και μπροστά από το παιδί για μεγαλύτερη σταθερότητα και αποφυγή ανατροπής. Είναι επόμενο ότι το προϊόν αυτό έχει πάρει τις μεγαλύτερες βαθμολογίες σε όλα τα διεθνή crash tests, αφού είναι και το μόνο που πέρασε με επιτυχία το σουηδικό τεστ Plus Test, το οποίο και μόνον αυτό, μετράει και τις δυνάμεις που αναπτύσσονται στον αυχένα! H BeSafe συνιστά τα παιδιά να παραμένουν σε ανάποδα καθίσματα για όσο το δυνατόν περισσότερο, ιδανικά μέχρι 4 ετών και εμείς κάνουμε την ίδια σύσταση!
Βελτιώσεις του νέου μοντέλου: Ρυθμιζόμενοι βραχίονες ISOfix, έτσι ώστε στο μικρό παιδί το κάθισμα να "μικραίνει" δίνοντας χώρο στους άλλους & στο μεγαλύτερο παιδί να δημιουργείται επιπλέον χώρος για τα πόδια.
Νέο βελτιωμένο πόδι στήριξης Νέο βελτιωμένη "κόντρα" μπροστά από το παιδί για αποφυγή ανατροπής σε οπίσθια σύγκρουση.
Νέα χρώματα ταπετσαρίας 3 θέσεις ανάκλησης και ύπνου
Προστασία λαιμού και κεφαλής με διπλή στρώση ESP 8 θέσεις για ρύθμιση στο προσκεφάλι και τους ιμάντες με μία κίνηση
Ευκολότερη και γρηγορότερη τοποθέτηση
Χαρακτηριστικά : Βάρος παιδιού 0-18 κιλά (θεωρητικά λόγω μη ύπαρξης κατηγορίας από 6 μηνών)
Ηλικία από 6 μηνών έως 4 ετών group 0/1 & group 1
Κατεύθυνση: κοιτάει ανάποδα, 6-48 μηνών ή κοιτάει μπροστά 9-18 κιλά.
Έγκριση από ECE R4404
Τοποθέτηση: Isofix όταν κοιτάει ανάποδα ή με ζώνη 3 σημείων όταν κοιτάει μπροστά. Μαγνήτες συγκράτησης για τους ιμάντες για εύκολη είσοδο-έξοδο του παιδιού
Αφαιρούμενο κάλυμμα
 

 Λειτουργίες

Διπλό EPS προστασία από πλευρική σύγκρουση (SIP) για το κεφάλι και το λαιμό

Επικεφαλής υποστήριξη και τον ώμο ζώνες μπορεί να προσαρμόζεται στο σωστό ύψος τους με 1 λειτουργία σε 8 θέσεις

Οι μαγνήτες κρατούν την εσωτερική πλεξούδα έξω από το δρόμο

Ρυθμιζόμενη με 4 καθιστή ή ύπνο θέσεις

Μέτωπο αντι-περιστροφή τιράντες προστατεύει το παιδί σας από την οπίσθια πρόσκρουση

Βραχίονες ISOfix μπορεί να ρυθμιστεί μέσα και έξω σε βήματα για να δώσουν περισσότερο χώρο για τα πόδια, καθώς το παιδί μεγαλώνει

Ολοκληρωμένη υποστήριξη δαπέδου

ECE R44-04 εγκριθεί για στραμμένο προς τα πίσω ομάδα εγκατάσταση 0 + / 1 : 0-18 κιλά.

ECE R44-04 εγκριθεί για στραμμένη προς τα εμπρός ομάδα εγκατάστασης 1 : 9 έως 18 κιλά

Εγκατάσταση στραμμένο προς τα πίσω : ISOfix

Εγκατάσταση μέτωπο προς τα εμπρός : 3-σημείο ζώνη αυτοκινήτου

Δωρεάν μεταφορικά!

Αγαπητέ πελάτη,

   ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ γίνετε στα ογκομετρικά δέματα εφόσον η παράδοση γίνετε στις πρωτεύουσες των νομών , και περιμετρικά 1 χλμ αυτών ,με μεταφορική εταιρεία και ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΩΝ 

   *ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ( ενω των 1 χλμ από την κεντρική πόλη -πρωτεύουσα  του νομού )

   *Σε αυτή την περίπτωση: 

  • είτε κάνετε χρήση των δωρεάν μεταφορικών, επιλέγοντας σαν τρόπο αποστολής την μεταφορική , όμως με την υποχρέωση  να παραλάβετε εσείς από την πλησιέστερη μεταφορική και όχι παράδοση κατ οίκων
  • είτε επιλέγετε αποστολή με κούριερ και θα έχετε μια πολύ μικρή χρέωση  5,00 €  και έτσι θα  φέρει τα ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ η εταιρεία κούριερ στον χώρο επιλογή σας.

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία 9-18 κιλά group 1