♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Lassig Μπλουζάκι Θαλάσσης με Αντιηλιακή Προστασία UV 60 Ψαράκια Εκρού

Lassig Κωδικός προϊόντος: 1431020162
22,90 € 30,00 €
Διαθέσιμο

Χαιρόμαστε τον ήλιο πάντα με τη μεγαλύτερη αντιηλιακή προστασία με τα ρουχαλάκια που θα βρείτε στο babydream.gr!


Lassig Μπλουζάκι Θαλάσσης με Αντιηλιακή Προστασία UV 60 Ψαράκια Εκρού


Το εκρού κοντομάνικο μπλουζάκι προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία για παιδιά με συντελεστή προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία 60 από την LÄSSIG προσαρμόζεται τέλεια στο σχήμα του σώματος με το ελαστικό υλικό που αναπνέει και στεγνώνει γρήγορα.




Το κοντομάνικο μπλουζάκι κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας για παιδιά και βρέφη , από 82% πολυεστέρα (ανακυκλωμένο) και 18% ελαστάνη, σας επιτρέπει να απολαύσετε πλήρως την χαρά της κολύμβησης χάρη στον δείκτη προστασίας UV 60 και τις φανταχτερές εκτυπώσεις του.


Σε συνδυασμό με το αντηλιακό, το ασορτί μαγιό με πάνες ή μαγιό από τη συλλογή Splash & Fun της LÄSSIG, τα μικρά είναι τέλεια εξοπλισμένα για κολύμπι.


Το όμορφο T-shirt ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία αναπνέει , στεγνώνει γρήγορα και φοριέται άνετα , στο νερό ή έξω από το νερό. Οι ραφές και το εξαιρετικά απαλό ελαστικό ύφασμα προσφέρουν ιδανική εφαρμογή και είναι απαλά για το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών.


Χάρη στο ανθεκτικό και εξαιρετικής ποιότητας υλικό του , αυτό το T-shirt κατά της UV ακτινοβολίας θα διατηρήσει το σχήμα και την εμφάνισή του για μεγάλο χρονικό διάστημα όπως την πρώτη μέρα. Το στιβαρό ύφασμα προσφέρει καλή αντοχή στο χλώριο και τις ακτίνες UV .


Πίσω στο σπίτι, το μπλουζάκι μπορεί να πλυθεί στους 30°C (πρόγραμμα ευαίσθητων).


Μεγεθολόγιο

Για να βρείτε το σωστό μέγεθος για το παιδί σας, επιλέξτε το μέγεθος βάσει του ύψους του παιδιού. Τα ρούχα είναι regular fit. Για παράδειγμα, το size 86 (13-18 Μηνών) είναι ιδάνικο για παιδιά με ύψος 81-86cm. Εάν δεν είστε σίγουροι ανάμεσα σε 2 μεγέθη, καλύτερα επιλέξτε το μεγαλύτερο.


Οι μετρήσεις παραπάνω αναφέρονται στο σώμα του παιδιού και όχι στις μετρήσεις του ρούχου.


Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Αντιηλιακά Ρούχα για παιδιά