Lassig Παιδική Πάνα - Μαγιό Κοράλια με Προστασία UV Pink Orange

Lassig Κωδικός προϊόντος: 1431001789
20,90 € 26,00 €
Διαθέσιμο

Πάνες μαγιό για κοριτσάκια & αγοράκια για ασφαλές παιχνίδι στη θάλασσα από τις πιο μικρές ηλικίες!


Lassig Παιδική Πάνα - Μαγιό Κοράλια με Προστασία UV Pink Orange


Το μαγιό με πάνες πολλαπλών χρήσεων LÄSSIG, με το (ανακυκλωμένο) εξωτερικό ύφασμα από πολυεστέρα, είναι ιδανικό για παραθαλάσσιες διακοπές ή για να πάτε στην πισίνα.




Σε συνδυασμό με το αντηλιακό, το ασορτί καπέλο και μπλουζάκι UV από τη συλλογή Splash & Fun της LÄSSIG, το μαγιό με πάνες σας επιτρέπει να απολαύσετε πλήρως την απόλαυση της κολύμβησης.


Το μαγιό με πάνες είναι μια καλή οικολογική και μοντέρνα εναλλακτική στις πάνες μιας χρήσης.


Φοριέται ευχάριστα, χάρη στο καλοσχεδιασμένο κόψιμο, τα υλικά εξαιρετικής ποιότητας και το απρόσκοπτο φινίρισμα στον καβάλο.


Χάρη στο πατενταρισμένο απορροφητικό σύστημα της ενσωματωμένης πάνας και της εσωτερικής επένδυσης, το δέρμα των μικρών παραμένει σχεδόν στεγνό στην παραλία.


Η υγρασία παραμένει παγιδευμένη στο εσωτερικό στρώμα. Τα μεγάλα ατυχήματα δεν χύνονται στο νερό και το μαγιό μπορεί να πλυθεί στις 30° σε έναν ευαίσθητο κύκλο μόλις φτάσετε στο σπίτι.




Το πλαστικό επαναχρησιμοποιείται και περιστρέφεται σε νήμα για κάθε πάνα-μαγιό. Η περιεκτικότητα σε ανακυκλωμένο υλικό αντιστοιχεί σε 4 φιάλες PET. Ο υπολογισμός βασίζεται σε μέσο βάρος 17,2 g για τις φιάλες PET.

Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα υλικά και καινοτόμες διαδικασίες και εξαλείφοντας συστατικά ζωικής προέλευσης, η LÄSSIG συμβάλλει στην κυκλική οικονομία και στη διατήρηση των πόρων της γης μας.


Χαρακτηριστικά:

  • Χρώμα: Ροζ Κοραλί
  • Συλλογή: Splash & Fun
  • Υλικό: 100% πολυεστέρας (από ανακυκλωμένο υλικό)
  • Επένδυση: 100% πολυεστέρας
  • Τύπος προϊόντος: Πάνα μαγιό
  • Μοτίβο: Κοράλι
  • Οδηγίες συντήρησης: Μην σιδερώνετε, μη χλωρίνετε, Ακατάλληλο για στεγνωτήριο, μην στεγνώνετε, Πλένεται στο πλυντήριο στους 30° C, ευαίσθητο πρόγραμμα
  • Συνολικό βάρος (kg): 0,04


Μεγεθολόγιο

Για να βρείτε το σωστό μέγεθος για το παιδί σας, επιλέξτε το μέγεθος βάσει του ύψους του παιδιού. Τα ρούχα είναι regular fit. Για παράδειγμα, το size 86 (13-18 Μηνών) είναι ιδάνικο για παιδιά με ύψος 81-86cm. Εάν δεν είστε σίγουροι ανάμεσα σε 2 μεγέθη, καλύτερα επιλέξτε το μεγαλύτερο.

Οι μετρήσεις παραπάνω αναφέρονται στο σώμα του παιδιού και όχι στις μετρήσεις του ρούχου.

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία πάνες -μαγιό κορίτσι