LIONELO RITA ΚΟΥΝΙΑ ΡΗΛΑΞ 1656940

LIONELO Κωδικός προϊόντος: 5902581656940
100,00 € 143,00 €
Διαθέσιμο

60000919

Κάθε μωρό, από τις πρώτες μέρες τις ζωής του, αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του και προσεγγίζει τον κόσμο με ειλικρινή και αξιοθαύμαστη για τους μεγάλους περιέργεια.

Ο κόσμος και κάθε τι με το οποίο αλληλεπιδρά είναι μία ανακάλυψη, και κάθε μωρό το προσεγγίζει με το δικό του ρυθμό. Έτσι, κατά το σχεδιασμό του ρηλάξ Rita, στόχος είναι η απλότητα, η χρήση αγνών και φυσικών υλικών και η στροφή στην ήρεμια και την ανεξαρτησία του μωρού.

Το μινιμαλιστικό σκανδιναβικό ντιζάιν και τα ουδέτερα χρώματα της κούνιας ρηλάξ δεν αποσπούν τη συγκέντρωση του μωρου, το βοηθούν να να χαλαρώσει και να εστιάσει στα ερεθίσματα γύρω του, και του επιτρέπουν να ταιριάζει αρμονικά σε κάθε χώρο.

Μαθαίνοντας να κινεί μόνο του την κούνια, το μωρό αναπτύσσει κινητικές δεξιότητες, συντονισμό και γίνεται ανεξάρτητο, μαθαίνοντας ταυτόχρονα πως να καλύψει μόνο του την ανάγκη του για χαλάρωση ή διασκέδαση.

Έτσι, με λίγη προσπάθεια και εξάσκηση, το μωράκι σας θα καταφέρει να χειρίζεται σχεδόν μόνο του το ρηλάξ, ανάλογα με τη διάθεση του, γυμνάζοντας ταυτόχρονα τους μύες του και αναπτύσσοντας τον συντονισμό των κινήσεων του.

Η πλάτη του Rita ρυθμίζεται σε δύο επίπεδα ανάκλισης, για ύπνο ή για ανάπαυση. Ανάλογα με τις ανάγκες του μωρού ανά πάσα στιγμή, η πλάτη μπορεί να ρυθμίστεί απο το γονιό, εύκολα και γρήγορα. Ακόμη, χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του, το κάθισμα της κούνιας, βαθύ και αναπαυτικό, προσφέρει την στήριξη που χρειάζεται στην πλάτη και την σπονδυλική στήλη του μωρού και ελαχιστοποιεί το στρές και την πίεση στους μύες και τα οστά του.

Μπορείτε να ακινητοποιήσετε το ρηλάξ με μια απλή κίνηση, καθώς διαθέτει ειδικούς σταθεροποιητές εγκατεστημένους στις πλευρές. Η βάση του είναι κατασκευασμένη από συνδυασμό λακαριστού ξύλου οξιάς και λεύκας, είναι πολύ ανθεκτική και δεν αφήνουν σημάδια στο πάτωμα.

Επίσης, επειδή σε ότι αφορά ένα μωρό, η ασφάλεια είναι πρώτη προτεραιότητα, το ρηλάξ διαθέτει ειδικές ζώνες ασφαλείας τριών σημείων με velcro κουμπώματα

Η μοναδική πτυσσόμενη κατασκευή του σας επιτρέπει να διπλώνετε γρήγορα το Rita σε πολύ μικρός μέγεθος, ώστε πολύ εύκολα να μπορείτε να το αποθηκέυσετε ή να το μεταφέρετε. Επίσης είναι έτοιμο προς χρήση αμέσως μόλις βγεί από το κουτί του - δεν θα χρειαστείτε εργαλεία ούτε συναρμολόγηση.

Το σετ περιλαμβάνει επίσης ένα μαλακό αναπαυτικό ένθετο, ειδικό για βρέφη. Χάρη στην κατα 75% βαμβακερή σύνθεση του, το ένθετο είναι απαλό και φιλικό προς το δέρμα. Τόσο το κάλυμμα όσο και το ένθετο μπορούν να αφαιρεθούν και να πλυθούν συμφωνα με τις οδηγίες.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μίνιμαλ σκανδιναβικό design

-Στόχος η χαλάρωση και η κινητική αυτονομία του μωρού

-Αφαιρούμενο, πλενόμενο κάλυμμα

-Ειδικό αναπαυτικό ένθετο

-Ζώνες ασφαλείας-μεταφοράς

-Πτυσσόμενη κατασκευή

-Περιστρεφόμενο κάθισμα

-Ρυθμιζόμενη ανάκλιση πλάτης

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Ρηλαξ και Κούνιες-ρηλάξ