♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

LIONELO Κάθισμα αυτοκινήτου 360° ANTOON I-SIZE (40 εως 105 cm ύψος )ISOFIX CARBON -(0-18 κιλά )

LIONELO Κωδικός προϊόντος: 1656827
280,00 € 355,00 €
Μη διαθέσιμο

160000619

160000619

  • Προτεινόμενη ηλικιακή ομάδα: 0 - 3 ετών
  • Ομάδα ύψους: 40 - 105 cm
  • Αντίστροφη RWF (έως 105 cm) και μπροστινή FWF (76 - 105 cm)
  • Εγκεκριμένο μέγεθος
  • Περιστρεφόμενη βάση: 360 μοίρες
  • Σύστημα ISOFIX + σταθεροποιητικό πόδι
  • Ρύθμιση 5 θέσεων της κλίσης της πλάτης
  • Πόρπη ζώνης Holmbergs
  • Πλευρικές ενισχύσεις SIPS και ενισχύσεις προσκέφαλου
  • Κατασκευασμένο από ενεργειακά υλικά

Πιστοποιημένη ποιότητα

 

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο επίπεδο ασφάλειας των προϊόντων μας. Τα υποβάλλουμε σε αυστηρές και λεπτομερείς δοκιμές, χάρη στις οποίες είμαστε σίγουροι για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.
Το κάθισμα αυτοκινήτου Antoon RWF έχει έγκριση i-Size, επιβεβαιώνοντας έτσι τη συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας R129, τεκμηριωμένα από το πιστοποιητικό TÜV.

 

i-size - το υψηλότερο πρότυπο ασφάλειας

Το I-Size είναι η τελευταία έγκριση των καθισμάτων αυτοκινήτων, η οποία δημιουργήθηκε με βάση πολλά χρόνια έρευνας που διεξήχθη από διάσημα κέντρα σε όλο τον κόσμο. Η λεπτομερής ανάλυση των αιτίων και των επιπτώσεων των ατυχημάτων επέτρεψε στους ερευνητές να αναπτύξουν ένα πρότυπο που βελτιώνει σημαντικά την ασφάλεια των επιβατών.

Τα κύρια πρότυπα έγκρισης i-Size:

Αυστηρές δοκιμές σύγκρουσης - κάθε κάθισμα i-Size πρέπει να περάσει αυστηρές δοκιμές σύγκρουσης - εμπρός, πίσω και πλάγια.
Καλύτερη εφαρμογή - τα καθίσματα αυτοκινήτου i-Size επιλέγονται ανάλογα με το ύψος του παιδιού 
σας και όχι το βάρος.
Ασφαλής εγκατάσταση - το πρότυπο i-Size δίνει έμφαση στην εγκατάσταση παιδικών καθισμάτων χρησιμοποιώντας το σύστημα ISOFIX.

 

 

 

Εγκατάσταση και ασφάλεια ταξιδιού
Σύστημα ISOFIX + σταθεροποιητικό πόδι
Το Antoon RWF είναι τοποθετημένο χρησιμοποιώντας το ασφαλές σύστημα ISOFIX και ένα ειδικό πόδι σταθεροποίησης, το οποίο βοηθά στη διατήρηση του καθίσματος στη σωστή θέση. Χάρη στις υιοθετημένες λύσεις, η τοποθέτηση είναι εύκολη και γρήγορη.

Ζώνες ασφαλείας 5 σημείων
Το κάθισμα είναι εξοπλισμένο με ισχυρές ζώνες για να διατηρεί το παιδί σε βέλτιστη θέση. Έχουν πρόσθετα μαξιλάρια για να αποτρέψουν τον ερεθισμό του ευαίσθητου δέρματος του παιδιού και τα αντιολισθητικά μαξιλάρια εξασφαλίζουν τη σωστή τους θέση. Προκειμένου να αυξηθούν τα πρότυπα ασφαλείας, το Antoon RWF έχει επίσης εξοπλιστεί με αγκράφα από τη σουηδική εταιρεία Holmbergs.

Ενισχυμένη δομή και προηγμένη πλευρική προστασία
Η τεράστια δομή του καθίσματος και οι υιοθετημένες τεχνολογικές λύσεις παρέχουν στους μικρούς ταξιδιώτες το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας. Η ανθεκτική κατασκευή του μοντέλου Antoon RWF είναι εξοπλισμένη με υλικά που καταναλώνουν ενέργεια και πλευρικές ενισχύσεις SIPS, τα οποία προστατεύουν αποτελεσματικά το κεφάλι και τον κορμό του παιδιού, απορροφώντας τη δύναμη της πρόσκρουσης. Επιπλέον, το κάθισμα διαθέτει προσκέφαλο με ενισχυμένη δομή.

 

 

Πρακτική χρήση της τεχνολογίας
Περιστρεφόμενη βάση 360 μοιρών
Ο μοναδικός σχεδιασμός του καθίσματος σάς επιτρέπει να το περιστρέφετε ελεύθερα γύρω από τον άξονά του χωρίς να χρειάζεται να το αποσυνδέσετε από τους οδηγούς. Χάρη σε αυτό, μπορείτε εύκολα να γυρίσετε το κάθισμα προς την πόρτα του αυτοκινήτου και να το τοποθετήσετε άνετα στο μωρό σας.

Η δυνατότητα μεταφοράς ενός παιδιού από τις πρώτες μέρες της ζωής
Χάρη στο πίσω κάθισμα, είναι δυνατή η μεταφορά ενός παιδιού από τις πρώτες μέρες της ζωής. Για την ασφάλεια και την άνεση των μικρότερων παιδιών, το Antoon RWF είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από ένθετα μείωσης.

Εμπρός και πίσω
Οι εμπειρογνώμονες στον τομέα της ασφάλειας συμφωνούν ότι η τοποθέτηση και μεταφορά ενός μωρού με κατεύθυνση αντίθετη από το ταξίδι είναι πολύ ασφαλέστερη. Αυτό οφείλεται στην αναλογία του σώματος του μωρού και των μη ακόμα ανεπτυγμένων μυών του αυχένα και του λαιμού που υποστηρίζουν το κεφάλι. Γι 'αυτό το Antoon RWF έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, το μωρό σας να μπορεί να ταξιδεύει προς τα πίσω με ύψος έως και 105 cm. Αν παρόλαυτά επιθυμείτε να γυρίσετε το μωρό προς τα εμπρός τότε μπορείτε από το ύψος 76-105 cm.

 

 

Λειτουργικότητα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του παιδιού
Συμπαγές και επεκτεινόμενο προσκέφαλο
Το Antoon RWF διαθέτει ρυθμιζόμενο προσκέφαλο 10 βημάτων, που σημαίνει ότι το κάθισμα μεγαλώνει με το παιδί. Αυτή η λειτουργία ενσωματώνει τη ρύθμιση της ζώνης ασφαλείας, χάρη στην οποία η τροποποίηση της θέσης του προσκέφαλου δεν απαιτεί αλλαγή της ρύθμισής τους κάθε φορά. Το σετ του καθίσματος του αυτοκινήτου περιλαμβάνει επίσης ένα μαξιλάρι αφρού για τα μικρότερα παιδιά, κατασκευασμένο από αφρώδες υλικό υψηλής ποιότητας. Το υλικό που χρησιμοποιείται όχι μόνο απορροφά υπερφόρτωση, αλλά και προσαρμόζεται ιδανικά στο σχήμα του κεφαλιού του μωρού. Έτσι, παρέχει υψηλότερο επίπεδο άνεσης και μαζί με το τεράστιο, βαθύ προσκέφαλο, προστατεύει αποτελεσματικά το κεφάλι του παιδιού από ξαφνικές αλλαγές στη θέση σε περίπτωση κρίσιμων οδικών συμβάντων.

5 επίπεδα κλίσης πλάτης
Η πλάτη του καθίσματος μπορεί εύκολα να αλλάξει από μια θέση καθιστή σε ανακλινόμενη θέση. Η ρύθμιση 5 βημάτων περιλαμβάνει 4 επίπεδα προς τα εμπρός και ένα επίπεδο προς τα πίσω.

 

Ποιότητα και άνεση
Oσφυϊκό ένθετο και Dri-Seat
Το κάθισμα είναι εξοπλισμένο με ειδικό οσφυϊκό ένθετο που προστατεύει τη σπονδυλική στήλη του παιδιού, το οποίο χάρη στο κατάλληλο σχήμα διατηρεί τη σωστή θέση του μικρού ταξιδιώτη πίσω. Το σετ περιλαμβάνει επίσης το ένθετο Dri-Seat, το οποίο, χάρη στη διάτρητη επιφάνεια, διασφαλίζει τη σωστή κυκλοφορία του αέρα και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει.

Ευχάριστα υφάσματα
Το Antoon RWF έχει μαλακά, ευέλικτα και ανθεκτικά υφάσματα που είναι εξαιρετικά εύκολο να καθαριστούν. Οι περισσότερες ακαθαρσίες μπορούν να αφαιρεθούν με ηλεκτρική σκούπα. Η ταπετσαρία μπορεί επίσης να πλυθεί στους 30 βαθμούς.

Θόλος
Το κάθισμα διαθέτει αποσπώμενο θόλο που προστατεύει το μωρό από τον έντονο ήλιο. Σας επιτρέπει να αποτρέψετε την υπερθέρμανση του παιδιού και επίσης αυξάνει το επίπεδο άνεσης ταξιδιού.

 

Χαρακτηριστικά

Μάρκα: Lionelo
Μοντέλο: Antoon RWF
Διαστάσεις: 41 x 57 x 61 εκ
Ομάδα ανάπτυξης: 40 - 105 cm RWF (έως 105 cm) και FWF (76 - 105 cm)
Εύρος βάρους: 0 έως 18 κιλά
Προτεινόμενη ηλικιακή ομάδα: 0 - 3 ετών
Βάρος: 12 κιλά
Εγκατάσταση: προς τα εμπρός ή προς τα πίσω
Συστήματα ασφαλείας: Πόρπη ISOFIX, σταθεροποιητικό πόδι, ζώνες ασφαλείας 5 σημείων
Υλικό: πλαίσιο - πολυπροπυλένιο, EPS και αφρός μνήμης, ταπετσαρία - 100% πολυεστέρας
Πλένεται: ναι, στους 30 ° C σε πλυντήριο ρούχων
Πιστοποιητικά: TÜV, ECE R129 (i-Size)

 

 

 

Δωρεάν μεταφορικά!

Αγαπητέ πελάτη,

   ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ γίνετε στα ογκομετρικά δέματα εφόσον η παράδοση γίνετε στις πρωτεύουσες των νομών , και περιμετρικά 1 χλμ αυτών ,με μεταφορική εταιρεία και ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΩΝ 

   *ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ( ενω των 1 χλμ από την κεντρική πόλη -πρωτεύουσα  του νομού )

   *Σε αυτή την περίπτωση: 

  • είτε κάνετε χρήση των δωρεάν μεταφορικών, επιλέγοντας σαν τρόπο αποστολής την μεταφορική , όμως με την υποχρέωση  να παραλάβετε εσείς από την πλησιέστερη μεταφορική και όχι παράδοση κατ οίκων
  • είτε επιλέγετε αποστολή με κούριερ και θα έχετε μια πολύ μικρή χρέωση  4,00 €  και έτσι θα  φέρει τα ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ η εταιρεία κούριερ στον χώρο επιλογή σας.

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία 0-18 κιλά group 0-1