♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

LIONELO ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ISOFIX "SANDER" TIRQUASE 0-36κιλά

LIONELO Κωδικός προϊόντος: 1652669
210,00 € 230,00 €
Μη διαθέσιμο

90

Tο Lionelo Sander είναι το ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΗ παιδικό κάθισμα που λειτουργεί από τη γέννηση μέχρι την ηλικία των 12 ετών.

 
 
  • Σύστημα ISOFIX 180 °  
  • Δυνατή η τοποθέτηση με φορά προς τα πίσω και προς τα εμπρός   
  • Πρόσθετη ζώνη Top Tether   
  • Ζώνες ασφαλείας 5 σημείων   
  • Κατάλληλο και για νεογέννητα   
  • Πρόσθετη προστασία για το κεφάλι του παιδιού   
  • Ρύθμιση της κλίσης και του ύψους του προσκέφαλου   

 

 

 

 

 

Πιστοποιημένη ασφάλεια
Το Lionelo Sander είναι παιδικό κάθισμα με πιστοποιητικά TUV και ECE R44 / 04, κατάλληλο για χρήση απο τη γέννηση καθώς και κατα τη διάρκεια της ανάπτυξης του παιδιού. Κατασκευάζεται με μια μοναδική τεχνολογία που σας επιτρέπει να γυρίσετε το κάθισμα κατά 180 μοίρες τόσο προς τα πίσω όσο και προς τα εμπρός. Το παιδί μεταφέρεται με μέγιστη προστασία λόγω των συστημάτων ISOFIX 180 ° και του Top Tether. Παρέχει προηγμένη ασφάλεια και άνεση για το παιδί που μεγαλώνει.

 

 

 

 

 
Κατάλληλο για βρέφη και παιδιά
Το περιστρεφόμενο πίσω κάθισμα κάνει δυνατή τη μεταφορά του παιδιού από τις πρώτες ημέρες της ζωής του, ενώ ο μειωτήρας και το ρυθμιζόμενο προσκέφαλο επιτρέπουν την ρύθμιση του καθίσματος για μικρα και μεγάλα παιδιά.
 
 

ISOFIX 180
Το σύστημα ISOFIX ασφαλίζει το κάθισμα στο αυτοκίνητο, ενώράγες περιστρέφονται κατά 180 μοίρες έτσι ώστε το κάθισμα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο με φορά προς τα πίσω όσο και προς τα εμπρός.
 
 
 
 
 
 
 
 
Σύνδεση και με ιμάντες
Για οχήματα που δεν υποστηρίζουν ISOFIX, γίνεται σύνδεση με ζώνες αυτοκινήτου, καθιστώντας το κάθισμα αυτοκινήτου Sander κατάλληλο να τοποθετηθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο.
 
 
Πρόσθετη ζώνη Top Tether
Ο ιμάντας Top Tether παρέχει επιπλέον σταθερότητα στο κάθισμα. Το κλείσιμο εξασφαλίζει ότι σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος η σύγκρουσης, το παιδί θαεπηρεαστεί όσο το δυνατόν λιγότερο.
 
 
 
 
 
 
4 επίπεδα κλίσης
Η ρύθμιση της πλάτης του καθίσματος με το ένα χέρι από τη θέση του καθίσματος σε θέση ανάκλισης (με λειτουργία ύπνου)εξασφαλίζει την εξαιρετική άνεση και την σωστή θέση του παιδιού.
 
 
 
Ρυθμιζόμενο προσκέφαλο
Το ρυθμιζόμενο προσκέφαλο με ευρεία σκάλα επιτρέπει στο παιδί σας να ταξιδεύει άνετα όσο αναπτύσσεται.

Κατασκευή ImpactBlock
Το επιπρόσθετο μαξιλάρι και το ειδικό σχήμα του προσκέφαλουπροστατεύουν το κεφάλι του παιδιού κατά τη διάρκεια πλευρικών συγκρούσεων. Κατά την οδήγηση, υποστηρίζει το λαιμό και αυξάνει την άνεση του παιδιού σας.
 
Ευχάριστο ταξίδι
Το μαλακό μαξιλάρι εγγυάται άνετη διαδρομή, ενώ τα επιπλέον μαξιλάρια και το αντιολισθητικό μαξιλάρι στις ζώνες εμποδίζουν τον ερεθισμό του ευαίσθητου δέρματος του παιδιού.
 
 
 
 
 
 
 
Organizer( πωλείτε χωριστά )
Τοποθετημένο στην πλάτη του μπροστινού καθίσματος, σας επιτρέπει ναοργανώσετε τα αξεσουάρ και επιπλέον προστατεύει το πίσω μέρος του καθίσματος από τη σκόνη.

Ηλιοπροστασία( πωλείτε χωριστά )
Προφυλάσσει τα μάτια του παιδιού. Προστατεύει απο το φώς και απο τη ζέστη ενώ ταξιδεύετε.
 
 
 
 
 
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Μάρκα: Lionelo
Μοντέλο: Sander
Διαστάσεις: 46 x 50 x 63 cm
Βάρος παιδιού: από 0 έως 36 kg
Βάρος: 8,2 kg
Εγκατάσταση: Εμπρός ή πίσω
Συστήματα ασφαλείας: Σύσφιξη ISOFIX, ζώνη TOP TETHER
Υλικό: Πλαίσιο: 100% HDPE (πολυαιθυλένιο), ταπετσαρία: 100% Πολυεστέρας
Πλύσιμο: Χέρι
Πιστοποιητικά: TUV, ECE R44 / 04
Εγγύηση: 5 χρόνια
 
 

 

 

 

TUV Certificate
Το προϊόν μας είναι αναγνωρισμένο από το καλύτερο και αναγνωρισμένο ερευνητικό ίδρυμα στην Ευρώπη - TUV. Ασχολείται με την αδειοδότηση των οχημάτων και όλων των τμημάτων του εξοπλισμού τους, ιδίως των καθισμάτων αυτοκινήτων. Τα υπό δοκιμή προϊόντα υποβάλλονται σε εμπεριστατωμένες δοκιμές όσον αφορά τις απαιτήσεις ασφάλειας και ποιότητας.

 

 

 

 

  

Δωρεάν μεταφορικά!

Αγαπητέ πελάτη,

   ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ γίνετε στα ογκομετρικά δέματα εφόσον η παράδοση γίνετε στις πρωτεύουσες των νομών , και περιμετρικά 1 χλμ αυτών ,με μεταφορική εταιρεία και ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΩΝ 

   *ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ( ενω των 1 χλμ από την κεντρική πόλη -πρωτεύουσα  του νομού )

   *Σε αυτή την περίπτωση: 

  • είτε κάνετε χρήση των δωρεάν μεταφορικών, επιλέγοντας σαν τρόπο αποστολής την μεταφορική , όμως με την υποχρέωση  να παραλάβετε εσείς από την πλησιέστερη μεταφορική και όχι παράδοση κατ οίκων
  • είτε επιλέγετε αποστολή με κούριερ και θα έχετε μια πολύ μικρή χρέωση  4,00 €  και έτσι θα  φέρει τα ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ η εταιρεία κούριερ στον χώρο επιλογή σας.

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία 9-36 κιλά group 1-2-3