♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

LIONELO παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου LENNART ISOFIX 0-18KG STONE GREY

LIONELO Κωδικός προϊόντος: 5902581656711
222,00 € 269,00 €
Διαθέσιμο

115000819

 

Νεο επιβλητικό , ασφαλή με την εγγυηση ενος μεγάλου και αξιοπιστου κατασκευαστή ...το κάθισμα Lennart ήρθε για να κατακτήσει τις βόλτες σας με το παιδί σας , από νεογέννητο έως 4,5 χρονών 

Γνωρίστε το νέο κάθισμα αυτοκινήτου Lennart της Lionelo που θα χρησιμοποιήσετε από τη γέννηση του μωρού σας έως ότου φτάσει το βάρος των 18 κιλών!

Το Lennart είναι ένα κάθισμα αυτοκινήτου που συνδυάζει τη μέγιστη ασφάλεια με την άνεση του παιδιού.

 

Εκτός από το σύστημα ISOFIXμε τους ειδικούς βραχίονες σύνδεσης με το αυτοκίνητο, το Lennart είναι εξοπλισμένο με ένα ειδικό πόδι στήριξης που επιπλέον διατηρεί το κάθισμα στη σωστή θέση. Το κάθισμα διαθέτει ειδικούς δείκτες που σηματοδοτούν την ορθή και την εσφαλμένη σύνδεση, καθοδηγώντας έτσι με ασφάλεια τον γονιό.

Το "κέλυφος" του είναι κατασκευασμένο από τεχνικά προηγμένο υλικό απορρόφησης ενέργειας και κραδασμών - πολυπροπυλένιο και διογκωμένο πολυεστέρα (EPS). Τα πρόσθετα πλαϊνά παρέχουν προστασία και κατά την πλευρική σύγκρουση στα πλαίσια του συστήματος πλευρικής προστασίας.

Η βάση του καθίσματος είναι πλήρως περιστρεφόμενη έτσι ώστε το Lennart να μπορεί να τοποθετηθεί τόσο με πρόσθια όσο και με οπίσθια φορά, ενώ η ανάκλιση της πλάτης καθώς και το ύψος του προσκέφαλου ρυθμίζονται ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες το παιδιού.

Το Lennart διαθέτει επίσης ειδικό ένθετο Dri-Seat κατά της εφίδρωσης και των δερματικών ερεθισμών. Ακόμη, το ειδικό ένθετο σπονδυλικής στήλης στηρίζει τον κορμό του παιδιού και το κρατάει σε υγιή και ορθή στάση σώματος. Το εν λόγω ένθετο αποτελείται από τρείς στρώσεις υλικού που εξασφαλίζει την κυκλοφορία του αέρα και αποτρέπει την εφίδρωση και τους δερματικούς ερεθισμούς, ακόμα και στην περίπτωση πολύωρης παραμονής στο κάθισμα.

Το κάθισμα είναι εξοπλισμένο με ζώνες ασφαλείας 5 σημείων, με αγκράφα ασφαλείας και αντιολισθητικά καλύμματα, έτσι ώστε να συνδέονται έυκολα και να μήν μπλέκονται. Επιπλέον, οι ζώνες ρυθμίζονται, ταυτόχρονα με το προσκέφαλο, με αποτέλεσμα την γρήγορη και εύκολη προσαρμογή του καθίσματος στο παιδί σας όσο αυτό αναπτύσσεται.

Ακόμη, το κάλυμμα του καθίσματος μπορεί έυκολα να αφαιρεθεί και να καθαριστεί, σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του καθίσματος.

 

 

ΒΑΡΟΣ: 
14 kg
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 
43 x 45 x 63 cm

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ: 

Πλενόμενα καλύμματα, στο χέρι, στους 30 βαθμούς, με απορρυπαντικό για βρεφικά
 
 
 

Δωρεάν μεταφορικά!

Αγαπητέ πελάτη,

   ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ γίνετε στα ογκομετρικά δέματα εφόσον η παράδοση γίνετε στις πρωτεύουσες των νομών , και περιμετρικά 1 χλμ αυτών ,με μεταφορική εταιρεία και ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΩΝ 

   *ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ( ενω των 1 χλμ από την κεντρική πόλη -πρωτεύουσα  του νομού )

   *Σε αυτή την περίπτωση: 

  • είτε κάνετε χρήση των δωρεάν μεταφορικών, επιλέγοντας σαν τρόπο αποστολής την μεταφορική , όμως με την υποχρέωση  να παραλάβετε εσείς από την πλησιέστερη μεταφορική και όχι παράδοση κατ οίκων
  • είτε επιλέγετε αποστολή με κούριερ και θα έχετε μια πολύ μικρή χρέωση  4,00 €  και έτσι θα  φέρει τα ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ η εταιρεία κούριερ στον χώρο επιλογή σας.

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία 0-18 κιλά group 0-1