♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

LIONELO Συσκευή Ανίχνευσης Κίνησης BABYLINE ANGEL ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 1654984

LIONELO Κωδικός προϊόντος: 1654984
130,00 € 155,00 €
Μη διαθέσιμο

Babyline Angel Σύστημα Ενδοεπικοινωνίας

  • 3 σε 1: εξέταση των κινήσεων του παιδιού, παρακολούθηση μωρού, φωτάκι νυκτός
  • Συνολική ασφάλεια του παιδιού σας
  • Πλήρης ρύθμιση συσκευής
  • 8 μελωδίες
  • Αμφίδρομη επικοινωνία
  • Λειτουργία θερμόμετρου
  • Συμπαγές μέγεθος
  • Ειδοποιήσεις
 
Το Babyline Angel είναι η τέλεια λύση για τους γονείς που θέλουν να εξασφαλίσουν τη μέγιστη ασφάλεια για το παιδί τους. Με την αγορά μιας συσκευής, θα μπορείτε να παρακολουθείτε ακόμη και την αναπνοή του παιδιού από τις πρώτες ημέρες της ζωής του, ενώ αργότερα χρησιμοποιείτε τη συσκευή μόνο ως ενδοεπικοινωνία και φωτάκι νυκτός.Τοποθετημένος κάτω από το στρώμα, ένας πολύ ευαίσθητος αισθητήρας παρακολουθεί τις αναπνοές του μωρού,εξασφαλίζοντας την ασφάλειά τους κατά τη διάρκεια του ύπνου. Σε περίπτωση άπνοιας που απειλεί τη ζωή (30 δευτερόλεπτα), ένα ηχητικό σήμα και οι δονήσεις ενεργοποιούνται αυτόματα, παρέχοντας στους γονείς την ευκαιρία να ανταποκριθούν γρήγορα και να παράσχουν βοήθεια.
 
 
Ήσυχες νύχτες για τους γονείς
Γνωρίζοντας ότι το παιδί σας είναι υπό συνεχή έλεγχο,μπορείτε να απολαύσετε έναν βαθύ και ξεκούραστο ύπνο. Με τον Babyline Angel, οι άγρυπνες νύχτες θα ξεπεραστούν. 
Αναζήτηση δέκτη
Απώλεια του δέκτη; Με το Babyline Angel δεν είναι πρόβλημα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε ένα κουμπί στον πομπό που βρίσκεται δίπλα στον αισθητήρα για να ξεκινήσει ο ήχος στο δέκτη.
 
 
 
Λειτουργία θερμόμετρου
Κρύο ή πάρα πολύ ζέστη στο δωμάτιο του μωρού; Χάρη στη λειτουργία του θερμομέτρου έχετε σταθερές πληροφορίες σχετικά με τη θερμοκρασία που επικρατεί στο παιδί σας. Αν η θερμοκρασία πέσει κάτω από 16 ° C ή αυξηθεί στους 31 ° C, το Babyline Angel μπορεί να ενεργοποιήσει αυτόματα έναν συναγερμό στον δέκτη σας.
 
Μελωδίες
Το Babyline Angel είναι εξοπλισμένο με 8 απαλές μελωδίες που εγγυώνται έναν ήρεμο ύπνο για το παιδί σας.

Αμφίδρομη επικοινωνία
Ο ενσωματωμένος πομπός ηχείου σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε με το παιδί σας οποιαδήποτε στιγμή, από οπουδήποτε στο σπίτι -το μέγιστο εύρος της συσκευής είναι έως και 300 μέτρα.
 
 
Ενδείξεις
Το Babyline Angel έχει εξοπλιστεί με μια δίοδο που ενημερώνει για την κατάσταση κάθε συσκευής:δραστηριότητα, λειτουργία ημέρας, λειτουργία νύχτας, χωρίς εμβέλεια, χαμηλή μπαταρία, φόρτιση της συσκευής, λήψη ήχων από τον πομπό.
 
Συναγερμός
Όταν ο δέκτης χάσει την εμβέλειά του με τον πομπό,ενεργοποιείτε αυτόματα ένας συναγερμός που ενημερώνει για την απειλή απώλειας κάλυψης.
 
 
 
Ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας
Ο δέκτης Babyline Angel είναι εξοπλισμένος με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, χάρη στις οποίες μπορείτε να ξεχάσετε την αγορά παραδοσιακών μπαταριών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετεείναι να συνδέσετε το φορτιστή στο τροφοδοτικό για να το φορτίσετε. Ένας ήχος συναγερμού και ένα LED που αναβοσβήνει θα σας ειδοποιήσουν όταν η μπαταρία είναι χαμηλή.
 
Συμπαγές μέγεθος
Ο αισθητήρας 19x19 cm ταιριάζει σε κάθε κούνια, λίκνο ή καλαθούνα, εξασφαλίζοντας μέγιστη ευαισθησία ακόμα και για τη μικρότερη κίνηση. Ο μικρός δέκτης με διαστάσεις 10x8x5 cm χωράειστην τσέπη σας ή στο κομοδίνο σας, χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο. Το Babyline Angel έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζει ελεύθερα τόσο την ευαισθησία της πλάκας του αισθητήρα όσο και τον ίδιο τον δέκτη. Εσείς αποφασίζετε για την κλίμακα της ευαισθησίας της πλάκας και την ένταση των συναγερμών.
 
 
Πλήρης οθόνη
Η οθόνη εμφανίζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες:
  • Το επίπεδο του σήματος
  • Επίπεδο μπαταρίας
  • Φωτισμός του πομπού
  • Θερμοκρασία
  • Ομιλία
  • Vibes
  • Επίπεδο έντασης
 

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Συσκευές Ανίχνευσης Αναπνοής