♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Magni Μεταλλικό Αγωνιστικό Αυτοκίνητο-Περπατούρα Μπλε MGN2922

Magni → Κωδικός προϊόντος: MGN2922
129,90 € 140,00 €
Διαθέσιμο

Στο babydream.gr τα μωρά σας θα μάθουν να περπατάνε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο με super ποδοκίνητα οχήματα!

 

Ένα μικρό Αγωνιστικό Αυτοκίνητο (Μπλε) για το μωρό σας!

Το Αγωνιστικό Αυτοκίνητο (Μπλε) είναι εξοπλισμένο με πραγματικό λειτουργικό τιμόνι. Μια καταπληκτική περπατούρα, που θα βοηθήσει τα μωρά στα πρώτα τους βήματα! Οι ρόδες είναι από πλαστικό υλικό για σταθερότητα αλλά και για να κινούνται ήσυχα μέσα στο σπίτι. Το σχέδιο του αγωνιστικού θα εξάψει την φαντασία τους και την όρεξη για βόλτες! Με το καπάκι καυσίμων, το έντονο μπλε χρώμα και τα αγωνιστικά αυτοκόλλητα στα πλαϊνά μέρη θα είναι σαν πραγματικός οδηγός αγώνων!

 

Ένα συμπαγές και ανθεκτικό παιχνίδι

Το Αγωνιστικό Αυτοκίνητο είναι κατασκευασμένο από μέταλλο. Είναι επομένως πολύ στιβαρό και ανθεκτικό. Οι μεγάλοι τροχοί του είναι εφοδιασμένοι με ελαστικά που επιτρέπουν στην περπατούρα της Magni να οδηγείται ήσυχα σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού και της αυλής!

 

Το Αγωνιστικό Αυτοκίνητο (Μπλε) αναπτύσσει τις κινητικές δεξιότητες του μωρού

Αυτή η καταπληκτική περπατούρα θα βοηθήσει τα μωρά στα πρώτα τους βήματα. Το παιδί θα κατανοήσει ενστικτωδώς πώς να προχωρήσει και να γυρίσει. Με αυτόν τον τρόπο, θα αναπτύξει την ισορροπία και τις κινητικές του δεξιότητες. Από τη στιγμή που το παιδί μπορεί να σταθεί, μπορεί να χρησιμοποιήσει το Αγωνιστικό Αυτοκίνητο (Μπλε) με απόλυτη ασφάλεια. Το όχημα έχει μελετηθεί πλήρως με γνώμονα τη μορφολογία ενός μωρού ενός έτους.

 

Ένα ιδανικό δώρο για baby shower και γενέθλια!

Με το μπλε χρώμα και το ρετρό στιλ, αυτό το μικρό αυτοκίνητο είναι γεμάτο γοητεία. Πολλά στοιχεία του δίνουν μια ιδιαίτερη εμφάνιση όπως τα αυτοκόλλητα στα πλαϊνά μέρη, καθιστώντας το ιδανικό δώρο γέννησης ή γενεθλίων!

 

 

Ηλικία : 12+

 

Βάρος : έως 25Kg

 

 

Διαστάσεις : 40 x 73.5 x 35 cm

Δωρεάν μεταφορικά!

Αγαπητέ πελάτη,

   ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ γίνετε στα ογκομετρικά δέματα εφόσον η παράδοση γίνετε στις πρωτεύουσες των νομών , και περιμετρικά 1 χλμ αυτών ,με μεταφορική εταιρεία και ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΩΝ 

   *ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ( ενω των 1 χλμ από την κεντρική πόλη -πρωτεύουσα  του νομού )

   *Σε αυτή την περίπτωση: 

  • είτε κάνετε χρήση των δωρεάν μεταφορικών, επιλέγοντας σαν τρόπο αποστολής την μεταφορική , όμως με την υποχρέωση  να παραλάβετε εσείς από την πλησιέστερη μεταφορική και όχι παράδοση κατ οίκων
  • είτε επιλέγετε αποστολή με κούριερ και θα έχετε μια πολύ μικρή χρέωση  3,00 €  και έτσι θα  φέρει τα ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ η εταιρεία κούριερ στον χώρο επιλογή σας.

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Μηχανοκίνητα-Ποδοκίνητα NEW COLLECTION