Mamatoyz Στράτα - Καλάθι Αγορών από Φυσικό Ξύλο Trio Shopper 8683723300613

MamaToyz Κωδικός προϊόντος: 8683723300613
69,00 € 76,99 €
Κατόπιν παραγγελίας

Βοηθήστε το παιδί σας στα πρώτα του βήματα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Στράτες περπατούρες στα πιο ξεχωριστά σχέδια στο babydream.gr!


MamaΤoyz Στράτα - Καλάθι Αγορών από Φυσικό Ξύλο Trio Shopper


Το "Trio Shopper" είναι μία στράτα αλλά και καροτσάκι αγορών παιχνιδιών. Η ρύθμιση ταχύτητας στους τροχούς του επιτρέπει στα μωρά να κάνουν τα πρώτα τους βήματα με ασφάλεια.


Οφέλη:

  • Το Trio Shopper είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο και στην κατασκευή του χρησιμοποιείται ξύλο σημύδας. Για το λόγο αυτό, δεν υπάρχουν χημικές ουσίες στο προϊόν.
  • Δεν υπάρχουν αιχμηρές γωνίες στο προϊόν που μπορεί να βλάψουν ή να θέτουν σε κίνδυνο το μωρό σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με ηρεμία και να συμβάλετε στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων ισορροπίας του μωρού σας.




Το Trio Shopper είναι μία περπατούρα-παιχνίδι για τα πρώτα βηματα του παιδιού! Εύκολο στην συναρμολόγηση.


Η ρύθμιση ταχύτητας στους τροχούς του επιτρέπει στα μωρά να κάνουν τα πρώτα τους βήματα με αυτοπεποίθηση.


Χαρακτηριστικά:

  • Part Number: 8683723300613
  • Επιπλέον, χάρη στη λαβή που μπορεί να επεκτείνεται από 43 cm έως 54 cm, το ύψος της μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το ύψος του παιδιού.
  • Από φυσικό ξύλο και βαμβακερό ύφασμα.
  • Είναι ελαφρύ και εύκολα κατευθυνόμενο και μπορεί να χρησιμοποιείται άνετα και σε εξωτερικούς χώρους.
  • Επιπλέον, με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας λεπτομέρεια στους τροχούς, η ταχύτητα του προϊόντος μπορεί να ρυθμιστεί και μπορεί να αποτραπεί από το να πάει πολύ γρήγορα.
  • Οι τροχοί είναι από υλικό EVA, επιτρέποντας πολλά χρόνια χρήσης.
  • Το σώμα του είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από ξύλινο υλικό, σύμφωνα με τα πρότυπα CE (EN71 1/2/3) και δεν χρησιμοποιούνται επιβλαβή χημικά σε αυτό.




Βάρος: 2,75 kg

Διαστάσεις: 41,5 × 38 × 6,5 cm



Λίγα λόγια για τη Mamatoyz:




Η MamaToyz είναι μία εταιρία σχεδιασμού παιχνιδιών που ιδρύθηκε από τρεις βραβευμένους σχεδιαστές βιομηχανικού σχεδιασμού. Συνδυάζει την καινοτομία, το μοντέρνο σχέδιο και ποιότητα μαζί με την θεμελιώδη αρχή της προτεραιότητας της υγείας του μωρό σας. Όλα τα προιόντα της MamaToyz έχουν δημιουργηθεί με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και είναι χειροποίητα με χρήση φυσικού ξύλου.