Marcus & Marcus Εκπαιδευτικό Παιδικό Ποτήρι Σιλικόνης Μπλε

Marcus and marcus Κωδικός προϊόντος: MNMKD07HP
13,90 € 18,10 €
Διαθέσιμο

Αποκτήστε πρακτικά & αύθραστα ποτηράκια για το μωρό και το παιδί σας για να πίνουν τα ροφήματα τους! Ανακαλύψτε τα στο babydream.gr!


Marcus & Marcus Εκπαιδευτικό Παιδικό Ποτήρι Σιλικόνης Μπλε


Το ποτήρι σιλικόνης της Marcus & Marcus :

Σύμφωνα με έρευνες, η χρήση πλαστικών προϊόντων για τους μικρούς μας φίλους δεν είναι ότι καλύτερο , απαλλαγείτε από την τόσο αμφισβητούμενη χρήση πλαστικών ειδών & γνωρίστε τα ζωάκια της marcus and marcus, Ollie the Elephant, o Lucas the Hippo, Pokey the Piggy, Willo the Whale, Marcus the Lion, Lola the Giraffe & φτιάξτε τα δικά σας ασφαλή σετ σιλικόνης της χρωματικής επιλογής σας.


⭐  Ανθεκτικό

  • Χάρις στην ειδική του κατασκευή από φαρμακευτική σιλικόνη FDA, το εκπαιδευτικό ποτήρι της Marcus & Marcus είναι ανθεκτικό στο χρόνο και σε τυχόν πτώσεις.
  • Μαλακά, εύκαμπτα, πρακτικά, δεν καταστρέφονται, πλένονται εύκολα σε απίθανα χρώματα.
  • Aντέχουν σε θερμοκρασίες από -20 έως 120 βαθμούς. Eιδικά κατασκευασμένα για να μην συγκρατούν βακτήρια και μικρόβια.
  • Δεν γλιστρούν, μπαίνουν στα μικροκύματα, σε αποστειρωτές ακόμα και στο πλυντήριο πιάτων.


⭐  Εύκολο στην χρήση

To εκπαιδευτικό ποτήρι της Marcus & Marcus πλένεται στο πλυντήριο πιάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια στο φούρνο μικροκυμάτων και στο ψυγείο.


⭐  Φιλικό προς το παιδί

Το εκπαιδευτικό ποτήρι της Marcus & Marcus κατασκευάζεται από ασφαλή υλικά απαλλαγμένα από ΒΡΑ, PVC και χωρίς φθαλικές ενώσεις.




Τα Marcus & Marcus Βaby  products κατασκευάζονται από την πιο ασφαλή, εύπλαστη & ανθεκτική & απαλή σιλικόνη Φαρμακευτικής πιστοποίησης FDAσειράς Platinum,  δεν  περιέχουν μόλυβδο ούτε άλλα επιβλαβή χημικά υλικά (BPAFREE), χωρίς φθαλικές ενώσεις ( Pthalatesfree), χωρίς συνθετικά χρώματα και τηρoύν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας προϊόντων για μωρά


Μέγεθος Προϊόντος :  8.5 x 8.1 x 8.1cm



Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Ποτηράκια εκπαιδευτικά