♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Milu Kids -STARLET 2 IN 1 σχέδιο ST41(MKM3ST41)

Milu Kids Κωδικός προϊόντος: 3-41-849
680,00 € 1.209,00 €
Μη διαθέσιμο

WERT385000319

Η Γαλλική κομψότητα συνεργάζεται με την Σουηδική τεχνολογία ,και φυσικά το αποτέλεσμα είναι ΑΓΓΕΛΙΚΟ!!

Δυστυχώς δεν είναι λίγες οι φορές που πηγαίνοντας βόλτα το παιδί μας με το καροτσάκι του , έχουμε αναρωτηθεί ...πόσο θα υποφέρει το κορμάκι του από τον κακοτράχαλο και κακοδιατηρημένο δρόμο!!!

Γνωρίζεται πόσο κακό μπορείτε να κάνετε στον ευαίσθητο μωρουδίστικο σκελετό , όταν αυτός δεν στηρίζεται σωστά και επαρκώς ??

Οι βόλτες με το καροτσάκι ...πολλές φορές για τα παιδιά μας είναι τραυματικές ...και εαν μπορούσας να μιλήσουν , μία λέξη θα έλεγαν ...ΕΛΕΟΣ !!!!

Τώρα με πολύ μεγάλη χαρά στο BABYDREAM σας παρουσιάζουμε ένα καρότσι ΣΟΥΗΔΙΚΟ , που μπορεί να παρέχει την τριπλή μυοσκελετική στήριξη στο παιδί σας , που πολύ λίγες παιδικές αμαξοστοιχίες μπορούν να προσφέρουν......και σε τιμή που μόνο η MILU μπορεί να μας δώσει !!!

                                   ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 2 ΣΕ 1 ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΚΗΣ MILU KIDS 

  • -ΕΝΑ ΚΟΜΨΟ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ και για την πόλη και για την εξοχή !!
  • -ΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΟ ΠΟΡΤ-ΜΠΕΜΠΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ
  • -ΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΕΣΗ & ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΣΟΥΗΔΙΚΟ)...ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ (0-13 kg)ΠΩΛΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣΤΑ


ΕΝΑ ΝΕΟ, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΣΟΥΔΙΚΩΝ  ΣΤΑΝΤΑΡ !!

Το νέο καρότσι Starlet της Milu Kids είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο καρότσι με πρακτικό και κομψό σχεδιασμό. Διαθέτει άριστες τεχνικές προδιαγραφές ώστε να σας προσφέρει τέλεια ευελιξία και ευκολία στην οδήγηση και απόλυτη άνεση για το παιδί σας. Ο σκελετός από αλουμίνιο εξασφαλίζει τη μέγιστη αντοχή και οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις για την απορρόφηση των κραδασμών παρέχουν άνεση και ασφάλεια. Το starlet προσφέρει τέλεια ανάκλιση της πλάτης ( ΜΕ 3 ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ )από 0+ και αντιστρέψιμη θέση για να βλέπετε το παιδί με το πάτημα ενός κουμπιού.  Είναι εφοδιασμένο με μηχανισμό που επιτρέπει το εύκολο και γρήγορο κλείσιμο για να είναι εύκολο στην μεταφορά του και να καταλαμβάνει τον ελάχιστο δυνατό χώρο. Το ύψος της λαβής είναι ρυθμιζόμενο για όλα τα ύψη, εύκολα και χωρίς προβλήματα οποτεδήποτε επιθυμείτε.

 

Η ρυθμιζόμενη κι επεκτάσιμη τέντα που διαθέτει, θα προστατεύει το μωρό σας από την ηλιακή ακτινοβολία στις βόλτες που θα κάνετε κατά τη θερινή περίοδο κι ο ποδόσακος θα το κρατάει ζεστό όταν κάνει κρύο.Το μεγάλο καλάθι αγορών είναι χρήσιμο όταν θέλετε να συνδυάσετε τη βόλτα με τα ψώνια και η τσάντα που περιλαμβάνεται είναι πολύ πρακτική για την μεταφορά των αναγκαίων πραγμάτων για το μωρό. Η ζώνη πολλαπλών σημείων εγγυάται την ασφάλειά του.

 

ΠΟΡΤ-ΜΠΕΜΠΕ 
Για τους πρώτους μήνες της ζωής του μωρού σας, ένα ευρύχωρο και πρακτικό καροτσάκι: μαλακό, με σύστημα εξαερισμού στη βάση και ρυθμιζόμενη πλάτη & Εκπληκτικά ποιοτικό στρώμα .

ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ -ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (SAFETY FIRST )...ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (0-13 kg) ΠΩΛΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣΤΑ
Επιπλέον παρέχεται το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου που συνοδεύει το παιδί στα πρώτα ταξίδια της ζωής του. Συνδέεται και αποσυνδέεται εύκολα στο κάθισμα του αυτοκινήτου, διευκολύνοντας τις καθημερινές μετακινήσεις χωρίς να ενοχλεί τον ύπνο του παιδιού. Προαιρετικά διατίθεται και βάση isofix (ETRA TIMH)για μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια στην  καθημερινή χρήση.
 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΡΟΤΣΙΟΥ STARLET

- Σκελετός αλουμινίου

- Ρυθμιζόμενο ύψος λαβής

- 3 ζεύγη αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη σκληρότητα ανάρτησης

- Κάλυψη τιμονιού με υψηλής ποιότητας οικολογικό δέρμα

- Σύστημα εμπρόσθιου τροχού στρέψης με δυνατότητα κλειδώματος κατά την οδήγηση

- Αντλούμενοι τροχοί

- Αδιάβροχο κάλυμμα

-πορτ-μπεμπέ με ρυθμιζόμενη πλάτη, σύστημα αερισμού, ποδόσακο & λαβή για τη μεταφορά

Στον εξοπλισμό του καροτσιού περιλαμβάνεται:

κουνουπιέρα, προστατευτικά καλύμματα για τις ρόδες, μαξιλαράκι ταξιδίου για το παιδί σας,  και αδιάβροχο κάλυμμα για τη βροχή.

 

 
Βάρος καροτσιού: 10,7 kg. 
Διαστάσεις καροτσιού (μήκος x πλάτος x ύψος): 100 cm x 60 cm x 112 cm. 
Βάρος σκελετού: 5,7 kg. 
Διαστάσεις κλειστού σκελετού: 32 cm x 60 cm x 71 cm. 
Πορτ-μπεμπέ με ρυθμιζόμενη πλάτη, σύστημα εξαερισμού, ποδόσακο και λαβή για τη μεταφορά. 81 cm x 38 cm x 62 cm. 
Κάθισμα αυτοκινήτου (0-13 kg) με προαιρετική βάση isofix. 94 cm x 41 cm x 72 cm.

Δωρεάν μεταφορικά!

Αγαπητέ πελάτη,

   ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ γίνετε στα ογκομετρικά δέματα εφόσον η παράδοση γίνετε στις πρωτεύουσες των νομών , και περιμετρικά 1 χλμ αυτών ,με μεταφορική εταιρεία και ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΩΝ 

   *ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ( ενω των 1 χλμ από την κεντρική πόλη -πρωτεύουσα  του νομού )

   *Σε αυτή την περίπτωση: 

  • είτε κάνετε χρήση των δωρεάν μεταφορικών, επιλέγοντας σαν τρόπο αποστολής την μεταφορική , όμως με την υποχρέωση  να παραλάβετε εσείς από την πλησιέστερη μεταφορική και όχι παράδοση κατ οίκων
  • είτε επιλέγετε αποστολή με κούριερ και θα έχετε μια πολύ μικρή χρέωση  10,00 €  και έτσι θα  φέρει τα ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ η εταιρεία κούριερ στον χώρο επιλογή σας.

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Milu Kids -Τα πιο Διάσημα Πολυκάροτσα της Ευρώπης