♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

MiniLand Υγραντήρας - Ιονιστής Humiplus Advanced 89081

Miniland Κωδικός προϊόντος: 89081
122,80 € 139,00 €
Μη διαθέσιμο

ADFG68310717..

Κρύο ατμό ή ζεστό ατμό....ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ !!!!

Δυνατότητα επιλογής μεταξύ κρύου ατμού ή ζεστού ατμού ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Ο Humiplus Advanced είναι υγραντήρας και ιονιστής υπερήχων, που καθαρίζει τον αέρα και μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα μέχρι και για 18 ώρες.

Ιδανικός για οικογένειες που θέλουν να έχουν μια καθαρή ατμόσφαιρα και ένα ιδανικό επίπεδο υγρασίας.

Εξοπλισμένος με ένα δοχείο 7 λίτρων, ο Humiplus Advanced λειτουργεί μέχρι και 70 ώρες με ελάχιστη ροή ατμού. Χάρη στο χρονοδιακόπτη που διαθέτει, μπορείτε να προγραμματίσετε τον υγραντήρα να ξεκινήσει να λειτουργεί μετά το επιλεγμένο χρονικό διάστημα. Είναι ιδανικός για χώρους μέχρι 45 τ.μ.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα σταθερό ποσοστό σχετικής υγρασίας ή την αυτόματη επιλογή του ιδανικού επιπέδου υγρασίας (55%) ή μια σταθερή ροή ατμού, κρύου ή ζεστού ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Η ροή ατμού μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί, επιλέγοντας ανάμεσα σε 3 επίπεδα.

Εκπέμπει αρνητικά ιόντα που επιτρέπουν την εξάλειψη των αιωρούμενων σωματιδίων, με αποτέλεσμα έναν πιο καθαρό αέρα.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον Humiplus Advanced, καθώς και να χειριστείτε τις λειτουργίες του με άνεση, χάρη στο τηλεχειριστήριο που διαθέτει.

Διαθέτει φως νυχτός που αλλάζει χρώματα και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και ευεξίας για το μωρό.

Αν το δοχείο νερού αδειάσει, μια ένδειξη εμφανίζεται στην οθόνη και η συσκευή κλείνει αυτόματα, διασφαλίζοντας τη μέγιστη ασφάλεια.

Δωρεάν μεταφορικά!

Αγαπητέ πελάτη,

   ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ γίνετε στα ογκομετρικά δέματα εφόσον η παράδοση γίνετε στις πρωτεύουσες των νομών , και περιμετρικά 1 χλμ αυτών ,με μεταφορική εταιρεία και ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΩΝ 

   *ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ( ενω των 1 χλμ από την κεντρική πόλη -πρωτεύουσα  του νομού )

   *Σε αυτή την περίπτωση: 

  • είτε κάνετε χρήση των δωρεάν μεταφορικών, επιλέγοντας σαν τρόπο αποστολής την μεταφορική , όμως με την υποχρέωση  να παραλάβετε εσείς από την πλησιέστερη μεταφορική και όχι παράδοση κατ οίκων
  • είτε επιλέγετε αποστολή με κούριερ και θα έχετε μια πολύ μικρή χρέωση  0,00 €  και έτσι θα  φέρει τα ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ η εταιρεία κούριερ στον χώρο επιλογή σας.

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Υγραντήρες - Ιονιστές