Munchkin Brica Pivot Baby In-Sight Καθρέπτης Αυτοκινήτου

Munchkin Κωδικός προϊόντος: 51826
26,99 € 32,39 €
Διαθέσιμο

Ο εξαιρετικά μεγάλος ρυθμιζόμενος καθρέφτης αυτοκινήτου σας επιτρέπει να βλέπετε το μωρό ενώ οδηγείτε.

Περιστρέφεται 360 μοίρες για να αποτυπώσει την τέλεια γωνία θέασης και κάνει την επανατοποθέτηση του καθρέφτη πανεύκολη!

Ο καθρέφτης ευρείας γωνίας και ευρείας προβολής παρέχει ανώτερη, απρόσκοπτη θέα.

Εύκολο στην εγκατάσταση. δεν χρειάζεται συναρμολόγηση.

Ανθεκτικοί διπλοί ιμάντες από υλικό ζώνης ασφαλείας σε ρυθμιζόμενα προσκέφαλα για ασφαλή στερέωση. Σημείωση: Ο καθρέφτης είναι συμβατός με ρυθμιζόμενα προσκέφαλα, αλλά όχι με σταθερά προσκέφαλα

Δοκιμασμένο σε συντριβή και ανθεκτικό σε θραύση


Διαστάσεις: 28.50 x 20 cm


Λεπτομέρειες

Όταν βρίσκεστε εν κινήσει, τίποτα δεν είναι καλύτερο από το να ρίξετε μια ματιά στην πίσω όψη και να δείτε το γλυκό πρόσωπο του μωρού σας. Όταν το μικρά είναι τοποθετημένα σε καθίσματα αυτοκινήτου που βλέπουν προς τα πίσω, ο καθρέφτης Brica® 360 Baby In-Sight® του πίσω καθίσματος, σας επιτρέπει να βλέπετε το μωρό σας προς τα πίσω με ευκολία! Ο περιστρεφόμενος μηχανισμός 360 μοιρών σάς επιτρέπει να βρείτε την τέλεια γωνία, ενώ το εξαιρετικά μεγάλο μέγεθος παρέχει ανώτερη προβολή χωρίς παραμορφώσεις. Με ανθεκτικούς ιμάντες από υλικό ζώνης ασφαλείας, αυτός ο καθρέφτης αυτοκινήτου είναι όσο το δυνατόν ασφαλέστερος, ενώ ταιριάζει επίσης με το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Είναι επίσης ανθεκτικός σε θραύσεις και έχει δοκιμαστεί σε σύγκρουση, εξασφαλίζοντας το ασφαλέστερο δυνατό ταξίδι. Ώρα να βγείτε στο δρόμο με την πιο γλυκιά θέα!

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Καθρέπτες