New Classic Toys Ξύλινο Κρεβατάκι Κούνια για Κούκλες

New Classic Toys Κωδικός προϊόντος: CT10770
55,90 € 61,00 €
Διαθέσιμο

Τα καλύτερα αξεσουάρ για να απολαύσουν το παιχνίδι με τις κούκλες τους σας περιμένουν στο babydream.gr!


New Classic Toys Ξύλινο Κρεβατάκι Κούνια για Κούκλες


Το παιδί σας θα λατρέψει να κουνάει την αγαπημένη του κούκλα ή αρκουδάκι για να κοιμηθεί σε αυτό το αξιολάτρευτο ξύλινο κρεβάτι της New Classic Toys! Φροντίζοντας τις κούκλες και τα αρκουδάκια τους θα τους μάθει να φροντίζουν τους άλλους. Το παιχνίδι με αυτό το κρεβάτι κούκλας βοηθά στην προώθηση του ευφάνταστου παιχνιδιού. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να διευρύνουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους με χαρούμενες αναμνήσεις ενσωματώνοντας τες σε ένα θετικό περιβάλλον παιχνιδιού.


Παιχνίδι μίμησης: αποτελεί ένα βασικό σταθμό στην ανάπτυξη του παιδιού. Του επιτρέπει να δοκιμάσει αμέτρητους νέους ρόλους και να δει τον κόσμο με διαφορετικά μάτια, αναπτύσσοντας έτσι τη φαντασία του και τη δημιουργικότητά του. Βοηθάει στην ανάπτυξη της σκέψης και της ικανότητας επίλυσης προβλημάτων του παιδιού και ενισχύει την ικανότητα επικοινωνίας.


Συνοδεύεται από ασορτί κουβέρτα, μαξιλάρι και στρώμα, ώστε όλες οι κούκλες και τα αρκουδάκια να μπορούν να βολευτούν σε μια άνετη και ζεστή ατμόσφαιρα. Οι λείες ημικυκλικές βάσεις είναι εξαιρετικές για να βοηθήσουν να κοιμηθεί η κούκλα ή το αρκουδάκι. Ιδανικό για κούκλες και παιχνίδια έως 43 cm.


Διαστάσεις: 49,5 x 27,0 x 30,0 cm                                               

Κατάλληλο από 3 ετών.




Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Κούκλες Υφασμάτινες , Χειροποίητες και Βινυλίου