Orchard Toys Εκπαιδευτικό Παζλ Match & Count Jigsaw Puzzle 3+ Ετών

Orchard Toys Κωδικός προϊόντος: ORCH219
13,50 € 19,00 €
Διαθέσιμο

Το παιχνίδι γίνεται φουλ διασκεδαστικό αλλά και εποικοδομητικό με τα εκπαιδευτικά επιτραπέζια παιχνίδια που θα βρείτε στο babydream.gr!


Orchard Toys Εκπαιδευτικό Παζλ Match & Count Jigsaw Puzzle 3+ Ετών


Μάθετε να μετράτε από τα 1-20 με τα αγαπημένα παζλ με αριθμούς!


Μάθετε το παιδί σας να μετράει από 1 έως 20 διασκεδάζοντας! Αντιστοιχίστε τις κάρτες με τους αριθμούς.


Δεν υπάρχει ιδιαίτερος τρόπος να παίξετε το παζλ, καθώς μόνο οι σωστές κάρτες θα ταιριάζουν μαζί! 




Κατάλληλο απο 3 ετών

Διαστάσεις 8 x 15εκ.

Τεμάχια 20χ2


Εκπαιδευτικά οφέλη:

  • Ενθαρρύνει την συζήτηση
  • Αναπτύσσει τον συντονισμό των χεριών και των ματιών
  • Αναπτύσσει τις αριθμητικές και υπολογιστικές ικανότητες
  • Ενθαρρύνει τις παρατηρητικές δεξιότητες


Γιατί Orchard Toys;

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους γονείς να βλέπουν το παιδί τους να αναπτύσσεται και να μαθαίνει με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του! 


Ενώ παίζουν με τα Orchard Toys, τα παιδιά δεν θα αντιληφθούν καν ότι μαθαίνουν τη γλώσσα και την παιδεία, τους αριθμούς και τους υπολογισμούς, την αντιστοίχιση και τη μνήμη, τα σχήματα και τα χρώματα, την αξία του να μοιράζεται και το δίκαιο παιχνίδι. 


Έχοντας κατασκευάσει εκπαιδευτικά παιχνίδια εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, τα Orchard Toys αποτελούν την ιδανική επιλογή για τους γονείς που θέλουν ένα παιχνίδι ή παζλ με πραγματική παιδαγωγική αξία! 


Είναι μια διαχρονική εταιρεία που έχει περάσει μέσα από γενιές, με πολλούς από όσους τα αγόρασαν να τα περνούν τώρα στα παιδιά τους και στα εγγόνια τους. Εξασφαλίζει ότι κάθε προϊόν που κατασκευάζει ανταποκρίνεται στην τέλεια ισορροπία μεταξύ εκπαίδευσης και διασκέδασης, και συνεχίζουν να παράγουν παιχνίδια και παζλ που λαμβάνουν τη σφραγίδα της έγκρισης από τους γονείς και τα παιδιά!


Μπορούν να παίξουν με πειρατές, νεράιδες και ποδοσφαιριστές. Μπορούν να ψωνίσουν στα καταστήματα, να πετάξουν με δράκους και να ταξιδέψουν στο φεγγάρι. Θα συναντήσουν άπληστους γορίλες, γουρουνάκια με παντελόνι και τρελούς σεφ.  


Και το πιο σημαντικό ... Θα ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ απίστευτα!




Βραβευμένα προϊόντα

Μερικά από τα βραβευμένα προϊόντα είναι το "Shopping list" που απέκτησε το βραβείο "Mother & Baby Gold", το "Where Do I Live?" με το βραβείο " Toy Fair Best New Toy" και το  "Giant Railway Jigsaw" που πήρε το "Made For Mums Gold". Είναι αναγνωρισμένα βραβεία τα οποία περνάνε από αυστηρές διαδικασίες δοκιμών από τους επαγγελματίες των πρώτων χρόνων, τους γονείς και τα παιδιά για να πάρουν τη σφραγίδα της έγκρισης!





Σχεδιασμός και προσοχή στη λεπτομέρεια

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια και τα παζλ της Orchard Toys είναι αγαπημένα από τους γονείς και τα παιδιά. Ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά των παιχνιδιών και των παζλ είναι οι λεπτομερείς απεικονίσεις και οι πολύχρωμοι χαρακτήρες, οι οποίοι απευθύνονται άμεσα στα παιδιά και τους βοηθούν να απολαμβάνουν τη μάθηση. Όλες οι εικονογραφήσεις σχεδιάζονται με το χέρι από την ταλαντούχα ομάδα εικονογράφων με έμφαση στη λεπτομέρεια, την προστιθέμενη αξία και τα σημεία συζήτησης που ενσωματώνονται έξυπνα στο σχεδιασμό. Αυτό σημαίνει ότι όταν το παιδί σας παίζει ένα παιχνίδι ή συνδυάζει ένα παζλ, μπορεί να δει πράγματα που δεν έχουν δει ποτέ πριν και να μάθουν για τον κόσμο ... από τους αστροναύτες στο διάστημα, τους προϊστορικούς δεινοσαύρους, τους ζωικούς οικοτόπους!




Ποιότητα

Σχεδιάζουν και κάνουν όλα τα παιχνίδια και τα παζλ με τα παιδιά στο μυαλό τους. Όλες οι κάρτες και τα κομμάτια παιχνιδιού είναι άριστης ποιότητας και εύκολα στο καθάρισμα, πράγμα που σημαίνει ότι θα αντέξουν τη δοκιμασία του χρόνου ενάντια στο συνεχές παιχνίδι, τη φθορά και τα ακατάστατα χέρια! Είναι ο καλύτερος συνδυασμός του εκπαιδευτικού παιχνιδιού και της φυσικής ανθεκτικότητας που καθιστά τα προϊόντα τους μακράς διαρκείας, παρέχοντας στα παιδιά παιχνίδια που θα θέλουν να παίζουν ξανά και ξανά ... ακόμα και όταν μεγαλώσουν! 






Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Εκπαιδευτικά Παιχνίδια και ΠΑΖΛ