Quutopia Δάπεδο Παιχνιδιού Μεγάλο 175x145εκ. Σύννεφο Ροζ

QUUT Κωδικός προϊόντος: QU172284
95,00 € 109,00 €
Διαθέσιμο

Βρείτε στο babydream.gr απορροφητικά παιδικά δάπεδα ασφαλείας για παιχνίδι με ασφάλεια χωρίς καταπονήσεις!


Quutopia Δάπεδο Παιχνιδιού Μεγάλο 175x145εκ. Σύννεφο Ροζ


Τα καταπληκτικά playmat της Quut αποτελούνται από 10 κομμάτια και μπορούν να στηθούν με 4 διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με τον χώρο και το στάδιο ανάπτυξης του παιδιού!


Τα δάπεδα παιχνιδιού είναι ένα κλασικό απαραίτητο κομμάτι για πολλούς γονείς.

Ποιος δεν θέλει έναν ειδικό χώρο παιχνιδιού για τα μικρά του που να είναι απαλό και ασφαλές;

Κατά προτίμηση, ένα που να διαρκεί στα διάφορα στάδια της ανάπτυξης του μωρού σας: από την στήριξη στην κοιλιά, μέχρι να μάθει να μπουσουλάει, να κάθεται και τα πρώτα του βήματα;

Τα περισσότερα δάπεδα παιχνιδιού έχουν παρόμοια σχήματα και έντονα χρώματα που συχνά έρχονται σε σύγκρουση με το σχεδιασμό και την διακόσμηση των  σύγχρονων κατοικιών.


Υλικό: EVA foam

Το EVA Foam είναι ένα εξαιρετικά φιλικό προς τα παιδιά υλικό! Είναι ένα μαλακό υπόγειο που είναι αδιάβροχο και θερμομονωτικό (ΟΧΙ σε κρύα πατώματα!). Τα παιδιά μπορούν να παίξουν με ασφάλεια και άνεση στο πάτωμα. Εκτός αυτού, μπορείτε εύκολα να διατηρείτε το υλικό καθαρίζοντάς το κάθε τόσο με λίγο νερό και ήπιο σαπούνι. Το EVA είναι ένας μαλακός αφρός με κλειστή δομή κυττάρων, που σημαίνει ότι δεν απορροφά υγρασία και παραμένει σούπερ καθαρό!


Διαστάσεις: 175 x 145 x 1,20 cm




Η Quut δημιούργησε ένα μοναδικό playmat χρησιμοποιώντας το διασκεδαστικά παιχνιδιάρικο και  ονειρικό σχήμα του σύννεφου. Αυτό σε συνδυασμό με τα καταπραϋντικά χρώματα δημιουργεί όχι μόνο ένα ελκυστικό αλλά ταυτόχρονα και κομψό σχέδιο.