♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Recaro Παιδικό Κάθισμα Αυτοκινήτου Mako Elite Silent Grey 15-36kg 00088045310050

Recaro Κωδικός προϊόντος: 00088045310050
275,00 € 304,00 €
Μη διαθέσιμο

Στο Babydream θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από τα πιο ασφαλή καθίσματα αυτοκινήτου γιατί προτεραιότητα σας στη μετακίνηση είναι η ασφάλεια και η άνεση των μωρών σας.

Ακόμα και όταν το παιδί σας έχει πλέον μεγαλώσει, η ανάγκη για την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια παραμένει το ίδιο ισχυρή. Με το Mako Elite της Recaro, το παιδί σας από 3,5 έως 12 ετών είναι απόλυτα προστατευμένο σε κάθε ταξίδι. Έξυπνα ανοίγματα στο εξωτερικό σκελετό του καθίσματος εξασφαλίζουν βέλτιστη κυκλοφορία του αέρα. Το ενσωματωμένο ηχοσύστημα παρέχει την καλύτερη διασκέδαση ακόμα και για τους μικρούς ταξιδιώτες. Όπου και αν πηγαίνουν...στο ποδόσφαιρο ή στην πόλη με τη μαμά ή τον μπαμπά, με τέτοιο επίπεδο ψυχαγωγίας, κάθε μετακίνηση ισούται με διασκέδαση!


I-SIZE
Χάρη στο i-Size, το κάθισμα πληρεί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας, σύμφωνα με το πρότυπο UN R129. Αυτές οι υψηλές προδιαγραφές όσον αφορά στην πλευρική προστασία, όχι μόνο ικανοποιούνται αλλά ξεπερνιούνται. Εσείς, ως γονείς, ωφελείστε από την ευκολία τοποθέτησης του καθίσματος, χάρη στους συνδέσμους ISOFIX. Το κάθισμα είναι συμβατό με όλα τα αυτοκίνητα που διαθέτουν το λογότυπο i-Size αλλά και κάθε άλλο όχημα, το οποίο διαθέτει συνδέσμους ISOFIX. Έτσι, κάθε παιδί μπορεί να ταξιδεύει με ασφάλεια ενώ οι γονείς απολαμβάνουν απόλυτη ευελιξία.

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ
Τα ενσωματωμένα ηχεία στο προσκέφαλο του καθίσματος και η ηχητική σύνδεση, επιτρέπουν στους μικρούς επιβάτες να απολαμβάνουν την καλύτερη ψυχαγωγία, χωρίς να χρειάζεται η μαμά και ο μπαμπάς να ακούν ό,τι ακούει ή να πρέπει να βάλουν το αγαπημένο του τραγούδι στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου. Έτσι, το παιδί μπορεί να χαλαρώσει ενώ το κεφάλι του είναι απόλυτα προστατευμένο από το προσκέφαλο.
 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τον φρέσκο αέρα. Η παροχή του εξασφαλίζεται από ειδικά ανοίγματα που βρίσκονται στην εξωτερική πλευρά του σκελετού του καθίσματος. Είτε πρόκειται για μια σύντομη βόλτα στο σπίτι της γιαγιάς είτε για ένα μεγαλύτερο ταξίδι με όλη την οικογένεια, οι μικροί εξερευνητές έχουν πάντα την καλύτερη διάθεση. Ανεξάρτητα από το πόσο διαρκεί η διαδρομή.


ADVANCED SIDE PROTECTION (ASP)
Τα αφαιρούμενα προστατευτικά μπορούν να τοποθετηθούν γρήγορα και εύκολα στο κάθισμα. Στην περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης, απορροφούν τις δυνάμεις που αναπτύσσονται, προστατεύοντας το παιδί ιδανικά. Για το λόγο αυτό τα προστατευτικά πρέπει πάντα να τοποθετούνται στην πλευρά της πόρτας του αυτοκινήτου, προκειμένου να προσφέρουν μέγιστο επίπεδο ασφάλειας. Σε κάθε αυτοκίνητο.

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΟ
Καθώς μεγαλώνουν διαρκώς, το εργονομικό κάθισμα είναι σημαντικό για τα παιδιά. Η ρυθμιζόμενη σε ύψος πλάτη, με το ενσωματωμένο προσκέφαλο του Mako Elite εξασφαλίζει μέγιστη άνεση, υποστηρίζει τη σωστή θέση του σώματος και χάρη στους οδηγούς ζωνών που διαθέτει, αυξάνει την ασφάλεια σε κάθε ταξίδι.

ΕΞΥΠΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΡΙΚΑ ΦΤΕΡΑ
Ενισχυμένα με μαξιλάρια φτερά στο ύψος των ώμων ρυθμίζονται αυτόματα στο ύψος του παιδιού, εξασφαλίζοντας πως οι μικροί σας ταξιδιώτες είναι εξαιρετικά ασφαλείς και άνετοι στο κάθισμά τους. Το καλύτερο από όλα; Τα Έξυπνα Προστατευτικά Φτερά (Smart Protection Wings) μεγαλώνουν μαζί με το παιδάκι σας, χάρη στη ρυθμιζόμενη πλάτη του καθίσματος – έως 12 ετών ή ύψος 150cm.


Χαρακτηριστικά ασφαλείας για κάθε ταξίδι:


Αφρός καθίσματος: Προσαρμόζεται ιδανικά στο σώμα του παιδιού, παρέχοντάς του υψηλό επίπεδο άνεσης
Επεκτεινόμενο υποπόδιο: Προσαρμόζεται στις διαστάσεις του παιδιού και παρέχει βέλτιστη υποστήριξη
Προσαρμοζόμενη πλάτη: Ακολουθεί το σχήμα των θέσεων του αυτοκινήτου σας
Συνδέσεις ISOFIX: Γρήγορη και ασφαλής τοποθέτηση και βέλτιστη σταθερότητα του καθίσματος στο όχημα.

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία 15-36 κιλά group 2-3