Reer Shinesafe+ Σκίαστρο για Πορτ Μπεμπέ UV 50+ Grey Melange

Reer Κωδικός προϊόντος: 1406-84231
13,90 € 20,00 €
Διαθέσιμο

Προστατέψτε το μωρό σας από τον ήλιο στο πορτ μπεμπέ & το καρότσι με τα σκίαστρα που θα βρείτε στο babydream.gr!


Reer Shinesafe+ Σκίαστρο για Πορτ Μπεμπέ UV 50+ Grey Melange


Ολόπλευρη προστασία για ηλιόλουστες μέρες

Το νεανικό και απαλό δέρμα του μωρού σας δεν έχει ακόμη αναπτύξει δική του προστασία από τις ακτίνες UV. Μόνο λίγα λεπτά απροστάτευτα στον ήλιο αρκούν για να κάψουν το δέρμα. Ένα ηλιακό έγκαυμα δεν είναι μόνο πολύ δυσάρεστο και επώδυνο για το μωρό σας, αλλά αυξάνει επίσης τον κίνδυνο μεταγενέστερων δερματικών παθήσεων. Εξαιτίας αυτού το δέρμα χρειάζεται πρόσθετη προστασία. Το ηλιακό πανί για καροτσάκι και συστήματα ταξιδιού προσφέρει στην αγαπημένη σας ευχάριστη σκιά και προστατεύει από την επιβλαβή UV ακτινοβολία.


Παρέχει δροσιστική σκιά χάρη στις του μεγάλες διαστάσεις

Το ηλιακό πανί καλύπτει σχεδόν πλήρως την ανοιχτή περιοχή του καροτσιού και εξασφαλίζει επαρκή σκιά σχεδόν σε οποιαδήποτε θέση του ήλιου. Αυτό σταματά τη θέρμανση του αέρα στο εσωτερικό του καροτσιού και διατηρεί το μωρό σας ευχάριστα δροσερό. Ταυτόχρονα, το σκοτάδι κάνει δυνατό ένα ευχάριστο ταξίδι χωρίς λάμψη.


Προστασία από τις βλαβερές ακτίνες UV χάρη στα υλικά υψηλής ποιότητας

Το πανί του ήλιου είναι κατασκευασμένο από 100% Pongee Polyester. Αυτή η ισχυρή, σφιχτά υφασμένη συνθετική ίνα απορροφά έως και το 98% των ακτίνων του ήλιου. Έτσι προσφέρει στο ευαίσθητο βρεφικό δέρμα την υψηλότερη δυνατή προστασία UV 50+. Το πυκνό υλικό προστατεύει επίσης το μωρό σας από την ελαφριά βροχή.


Ρυθμιζόμενο στη θέση του ήλιου με διάφορες επιλογές εγκατάστασης

Το Sun sail σας επιτρέπει εύκολα και άνετα να προσαρμόσετε τη θέση του ξεχωριστά με βάση τη θέση του ήλιου. Για να δημιουργήσετε μια μεγάλη περιοχή σκιάς, τραβήξτε το πανί πάνω από την κουκούλα και στερεώστε το. Το πρωί ή το βράδυ, όταν ο ήλιος είναι χαμηλά, το πανί μπορεί να στερεωθεί εύκολα στο πλάι του καροτσιού. Όταν το πανί δεν χρειάζεται, μπορεί να σπρωχθεί πίσω σαν τυφλό. δεν χρειάζεται ποτέ να το αφαιρέσετε από το καρότσι.


Εύκολη και ασφαλής επισκευή χάρη στο ολόπλευρο ελαστικό και τα κορδόνια

Το στρογγυλό λάστιχο και τα κορδόνια επιτρέπουν την ευέλικτη χρήση σε καροτσάκια και σε αθλητικά καρότσια που βλέπουν τους γονείς. Για να τοποθετήσετε το πανί του ήλιου, τοποθετήστε το πάνω από την κουκούλα, τραβήξτε το λάστιχο κάτω από το κρεβάτι του καροτσιού και στερεώστε τα κορδόνια στο τιμόνι – επίσης για σταθερότητα ακόμα και σε συνθήκες ανέμου και σε ανώμαλο έδαφος.




Χαρακτηριστικά:

  • προσφέρει σκιά και προστατεύει από τα ηλιακά εγκαύματα (UPF: 50+)
  • βολικά ρυθμιζόμενο στη θέση του ήλιου
  • προστατεύει από τον πλευρικό άνεμο και την ελαφριά βροχή
  • γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση
  • εύκολο στην αποθήκευση
  • μέγεθος περίπου. 34-52 cm x 72 cm
  • πλένεται στο πλυντήριο
  • διατίθεται επίσης σε μαύρο, μέντα και μπλε της θάλασσας


Αναζητάτε αντηλιακή προστασία που να προσφέρει προστασία από τον ήλιο και τα έντομα ταυτόχρονα; Το ShineSafe Bite 2in1 αντηλιακό και εντομοπροστατευτικό κάλυμμα μπορεί να σας ενδιαφέρει.





Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Αξεσουάρ καροτσιών