Reer Ανοξείδωτο Παιδκό Θερμός Φαγητού Red Deer 300ml

Reer Κωδικός προϊόντος: 90412
19,90 € 24,00 €
Διαθέσιμο

Οι τροφές οι δικές σας και των παιδιών πάντα στην καταλληλη θερμοκρασία με τα επώνυμα θερμός φαγητού που θα βρείτε στο babydream.gr!


Reer Ανοξείδωτο Παιδκό Θερμός Φαγητού Red Deer 300ml


Ιδανικό για το σπίτι και τη βόλτα!

Είτε πρόκειται για ένα μικρό πρωινό είτε για ένα πλούσιο γεύμα, όταν είστε έξω με παιδιά, είναι πάντα καλό να έχετε κάτι μαζί σας.

Όταν τα μικρά σας χρειάζονται θρεπτικό φαγητό και είστε μακριά από το σπίτι, το θερμός φαγητού είναι ο καλύτερός σας σύμμαχος.

Το θερμός ColourDesign επιτρέπει την ασφαλή και απροσπέλαστη μεταφορά φαγητού, κρατώντας το ζεστό για έως 6 ώρες.


Για εύκολη αποθήκευση και ζεστό φαγητό για 6 ώρες

Το θερμός ColourDesign αποτελείται από ένα διπλό πλαίσιο μονωμένο με κενό αέρα. Αυτό διασφαλίζει ότι το ζεστό φαγητό διατηρείται ζεστό για έως και 6 ώρες - ανεξαρτήτως της εξωτερικής θερμοκρασίας.


Ευρεία χρήση - νόστιμο φαγητό ανά πάσα στιγμή!

Ακόμα κι όταν το παιδί μεγαλώσει και δεν τρώει πια πουρέ, το θερμός παραμένει ο πιστός σας σύντροφος στα ταξίδια. Για παράδειγμα, μούσλι, ξηροί καρποί και μπισκότα μπορούν να αποθηκευτούν με ασφάλεια στο κουτί. Τις ζεστές μέρες, τα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται ευχάριστα δροσερά, διαφαλίζοντας έτσι ότι δεν χάνουν τη φρεσκάδα τους.


Σύστημα κατά των διαρροών χάρη στο ειδικό καπάκι

Με το θερμός Reer, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως βραχεί η τσάντα σας. Το εσωτερικό δαχτυλίδι σιλικόνης διασφαλίζει ότι αυτό δε θα συμβεί. Το άνοιγμα του θερμός είναι απόλυτα κλειστό και δεν μπορεί να διαρρεύσει κανένα υγρό. Το σύστημα μόνωσης κενού αέρα διπλού πλαισίου προστατεύει επίσης το θερμός από την εφίδρωση και τη συμπύκνωση ατμών.


Για ασφαλή, φυσική κατανάλωση, χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά

Τα ισχυρά στρώματα εσωτερικά και εξωτερικά αποτελούνται από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8, το οποίο είναι γνωστό για το υψηλό επίπεδο καθαρότητάς του. Το ισχυρό υλικό προσαρμόζεται εύκολα στις απαιτήσεις της καθημερινής ζωής και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό, δε σκουριάζει και δε γρατζουνιέται. Το ασφαλές για τρόφιμα ανοξείδωτο ατσάλι προστατεύει τα περιεχόμενα από εξωτερικές επιρροές χωρίς να δίνω στο φαγητό σας μεταλλική επίγευση. Η πρόσθετη εσωτερική επίστρωση διαφαλίζει ότι το θερμός δεν απορροφά οσμές και δεν έχει BPA, PVC και βλαβερούς πλαστικοποιητές.


Σχεδιασμός και ασφάλεια - στυλάτο και αντιολισθητικό

Το θερμός συναρπάζει με το μοντέρνο σχεδιασμό του σε όμορφα χρώματα και χαριτωμένα σχέδια. Το θερμός δεν είναι μόνο όμορφα διακοσμημένο - είναι επίσης κατασκευασμένο με υψηλής ποιότητας τεχνική και παρέχει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στην κατανάλωση βρεφικού φαγητού. Ο πρακτικός αντιολισθητικός πάτος αποτρέπει το τυχαίο αναποδογύρισμα του θερμός και εξασφαλίζει σταθερότητα στη βάση.


Εύκολο στη χρήση χάρη στο φαρδύ άνοιγμα

Το άνοιγμα των 8 cm σημαίνει ότι το θερμός γεμίζει εύκολα. Είτε είναι πουρές, μικρά σάντουιτς ή φρέσκα φρούτα, τίποτα δε θα ξεφύγει κι όλα θα τοποθετηθούν εύκολα στη θέση τους.

Μετά τη χρήση, το άνοιγμα επιτρέπει εύκολο καθάρισμα - για υγιεινή μακροχρόνια χρήση.




Χαρακτηριστικά:

  • κρατά το φαγητό ζεστό για έως 6 ώρες
  • ιδανικό για προετοιμασία και φύλαξη βρεφικού φαγητού
  • κατασκευή από στιβαρό ανοξείδωτο ατσάλι
  • είναι υγιεινό, άθραυστο και δεν απορροφά οσμές 
  • με πρακτικό αντιολισθητικό πάτο
  • χωρητικότητα 300 ml