Reer Οργανωτής Καροτσιού με Στρώμα Αλλαγής 23x33x11εκ.

Reer Κωδικός προϊόντος: 84071
29,90 € 35,00 €
Διαθέσιμο

Οι βόλτες σας με το μωρό πιο οργανωμένες και άνετες με τους οργανωτές καροτσιού που θα βρείτε στο babydream.gr!


Reer Οργανωτής Καροτσιού με Στρώμα Αλλαγής 23x33x11εκ.


Καλά εξοπλισμένο για εξόδους



Όταν φροντίζετε τη μικρή σας αγάπη όταν βρίσκεστε έξω, υπάρχουν πολλά σημαντικά πράγματα που πρέπει επίσης να έχετε μαζί σας. Πάνες, υγρά μαντηλάκια και μπουκάλι για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα πάντα στη διάθεση σας όταν είστε έξω, είναι απαραίτητη μια καλά εφοδιασμένη τσάντα αλλαξιέρα.


Το Growing buggy organizer δεν είναι απλώς ένας οργανωτικός εγκέφαλος που παρέχει πολύ χώρο για ό,τι χρειάζεστε όταν βρίσκεστε έξω με το μωρό σας, είναι επίσης ένας βιώσιμος σύντροφος – καθώς έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από ανακυκλωμένα μπουκάλια PET.



Περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένο και βιώσιμο

Κατασκευασμένο από 7 μπουκάλια PET



Χάρη σε μια παραγωγική διαδικασία που εξοικονομεί πόρους, ο διοργανωτής Growing buggy είναι ιδιαίτερα βιώσιμος – επειδή και εμείς, στο reer, θέλουμε να συμβάλουμε στην προστασία του πλανήτη μας και συνεπώς στο μέλλον των παιδιών μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλα τα προϊόντα της σειράς Growing κατασκευάζονται με χρήση ανανεώσιμων ή ανακυκλωμένων πρώτων υλών (Μάθετε περισσότερα εδώ).


Ο οργανωτής σφαλμάτων έχει κατασκευαστεί με πολυεστέρα που δεν υποβλήθηκε σε επεξεργασία με συμβατικό τρόπο με χρήση αργού πετρελαίου αλλά από ανακυκλωμένα μπουκάλια PET. Η ανακύκλωση παλαιών πλαστικών μπουκαλιών όχι μόνο μειώνει τα απόβλητα, αλλά εξοικονομεί και ορυκτές πηγές.


Οι έξυπνες θήκες εξασφαλίζουν ότι όλα είναι εύκολα στο χέρι


Η τσάντα αλλαγής μωρού έχει μια μεγάλη κύρια θήκη με μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης, δίνοντάς σας άφθονο χώρο για όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό αλλαγής. Χάρη στις έξυπνες θήκες στο εσωτερικό, δίνει στις πάνες κ.λπ. το δικό τους χώρο και έχετε πάντα το αντικείμενο που χρειάζεστε στο χέρι. Υπάρχουν ξεχωριστές θήκες σε κάθε πλευρά για το μπιμπερό του μωρού σας ή το μονωμένο ποτήρι σας. Οι 2 επιπλέον εξωτερικές θήκες είναι το τέλειο μέρος για να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα όπως κλειδιά, κινητό ή τσαντάκι.


Υγιεινή αλλαγή μωρού χάρη στο πρακτικό στρωματάκι αλλαγής μωρού



Εάν βρίσκεστε έξω για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, κάποια στιγμή θα χρειαστεί να αλλάξετε την πάνα του μωρού σας. Υπάρχουν φυσικά δημόσιοι σταθμοί αλλαγής μωρών, αλλά δεν θα θέλετε απλώς να τοποθετήσετε το μωρό σας σε ένα άγνωστο χαλάκι αλλαγής. Για να μπορείτε να αλλάζετε υγιεινά το μωρό σας όταν βρίσκεστε έξω, η τσάντα αλλαξιέρα έχει το δικό της χαλάκι αλλαξιέρα. Αυτό μπορεί να αποσπαστεί εύκολα από την τσάντα και να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά όπως απαιτείται. Το υδατοαπωθητικό υλικό καθαρίζεται εύκολα και γρήγορα μετά από κάθε χρήση – για υγιεινή που διαρκεί. 


Ευέλικτες επιλογές μεταφοράς στην τσάντα με καρότσι ή ως τσάντα ώμου


Το organizer μπορεί να στερεωθεί άνετα στο καρότσι, ώστε να μην χρειάζεται να το μεταφέρετε. Αλλά όταν δεν μπορείτε να πάρετε το καρότσι σας μαζί σας, ίσως επειδή θέλετε να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα σε μια καφετέρια με το παιδί σας, η τσάντα μπορεί επίσης να μεταφερθεί άνετα χωρίς το καρότσι. Οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες επιτρέπουν στην τσάντα να φοριέται είτε πάνω από έναν μόνο ώμο είτε διαγώνια σε όλο το πάνω μέρος του σώματος.


Απλό και ευέλικτο εξάρτημα χάρη στο Clip&Go carabiner



Η τσάντα αλλαγής μωρού παρέχεται με 2 καραμπίνερ Clip&Go. Προσαρμόζονται στη λαβή του αμαξώματος χρησιμοποιώντας κούμπωμα με γάντζο και βρόχο, επιτρέποντας την εύκολη προσάρτηση της τσάντας στο καρότσι: απλά συνδέστε τη τσάντα στο καραμπίνερ και ξεκινήστε. Μετά την αφαίρεση, τα κλιπ μπορούν να παραμείνουν στο καρότσι και να είναι έτοιμο για την επόμενη χρήση ανά πάσα στιγμή.


Κλειστό με ασφάλεια χάρη στο φερμουάρ



Η οργάνωση buggy διαθέτει πρακτικό φερμουάρ. Αυτό σας προσφέρει ηρεμία όταν βρίσκεστε έξω και βρίσκεστε, διασφαλίζοντας ότι τίποτα δεν θα χαθεί ή θα βγει από τη θέση του. Όταν είναι κλειστή, η τσάντα προστατεύει επίσης τον εξοπλισμό σας από τη βροχή και την είσοδο νερού. 


Χαρακτηριστικά:

  • 2 σε 1: μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οργανωτής καροτσιού ή τσάντα ώμου
  • χρήσιμος οργανωτής: τα πιο σημαντικά σκεύη πάντα διαθέσιμα με πρακτικό χαλάκι αλλαγής για εν κινήσει
  • μεγάλη κύρια θήκη με πρακτικό φερμουάρ για επιπλέον χώρο αποθήκευσης
  • μεγάλη εσωτερική θήκη για προσωπικά αντικείμενα
  • έξυπνο εσωτερικό διαχωριστικό συμπληρωματική θήκη για έως 2 μπουκάλια
  • εύκολο να καθαριστεί χάρη στο αδιάβροχο υλικό και τη βρωμιά
  • Clip&Go: εύκολη προσάρτηση και ευέλικτη αφαίρεση με γάντζους καραμπίνερ