♥️ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες από 29€ και άνω που θα πληρωθούν με κάρτα ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα!

Summer Infant Pop ‘n Play Φορητό Πάρκο Δραστηριοτήτων & Παιχνιδιού SIM27396B

SUMMER INFANT Κωδικός προϊόντος: SIM27396B
119,90 € 144,00 €
Μη διαθέσιμο

Παιχνίδι αλλά και ασφάλεια παντού μαζί σας με φορητά πάρκα στο babydream.gr!


Το Pop ‘n Play® πάρκο της Αμερικάνικης Summer Infant είναι ένας μεγάλος χώρος παιχνιδιού και δραστηριοτήτων που επιτρέπει στους γονείς περιορίσουν λίγο τα παιχνιδιάρικα μωρά τους.


Είναι φορητό και ασφαλές για το μωρό. Πολύ ελαφρύ και compact όταν είναι κλειστό και κυρίως ανοίγει σε δευτερόλεπτα. Είναι τέλειο για χρήση στο σπίτι, στο πάρκο και παντού.

Ο πάτος είναι αδιάβροχος και κρατάει το μωρό στεγνό ακόμη και αν είναι σε υγρό γρασίδι. Παίρνει αέρα από παντού και επίσης το μωρό βλέπει τα πάντα χάρη στο δίχτυ περιμετρικά.

Βραβεύτηκε σας ιδανικό προϊόν για δίδυμα!

Χαρακτηριστικά

  • Περιλαμβάνει μια τσάντα μεταφοράς με λουρί για τον ώμο.
  • Ο χώρος που καταλαμβάνει είναι 1.3 τετραγωνικά μέτρα με διάμετρο 121.9 και ύψος 66.04
  • Βάρος 5.40 κιλά

 
 

Δωρεάν μεταφορικά!

Αγαπητέ πελάτη,

   ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ γίνετε στα ογκομετρικά δέματα εφόσον η παράδοση γίνετε στις πρωτεύουσες των νομών , και περιμετρικά 1 χλμ αυτών ,με μεταφορική εταιρεία και ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΩΝ 

   *ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ( ενω των 1 χλμ από την κεντρική πόλη -πρωτεύουσα  του νομού )

   *Σε αυτή την περίπτωση: 

  • είτε κάνετε χρήση των δωρεάν μεταφορικών, επιλέγοντας σαν τρόπο αποστολής την μεταφορική , όμως με την υποχρέωση  να παραλάβετε εσείς από την πλησιέστερη μεταφορική και όχι παράδοση κατ οίκων
  • είτε επιλέγετε αποστολή με κούριερ και θα έχετε μια πολύ μικρή χρέωση  3,00 €  και έτσι θα  φέρει τα ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ η εταιρεία κούριερ στον χώρο επιλογή σας.

Δημοφιλέστερα προϊόντα στην κατηγορία Πάρκα